Přemrštěné ceny v bazárkách

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
19.3.13 14:44

Mě to taky někdy přijde smutné, že když už něco kupuji použité věci na internetu, tak to alespoň srovnám s ostatními. Kvalitou i cenou. Ale jsou tací, co to prostě koupí… Moje známá s takovými „super“ obchody chodí každou chvíli… " Koukej ten kauf, to stálo půlku ceny, paní to koupila za 1000,– a prodala to za 450,–, hustý, ne?'" :zed:, ale poradit si nenechá… Takže když se najde kupec, tak se nedá nic dělat… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.3.13 14:45

Já mám tolik věcí že bych taky prodávala, ale právěže se mi zdá že nikdo nekoupí tak rači syslím do krabic a plním půdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.3.13 14:47

Jo a taky mě štve jak dá někdo vysoké poštovné. Kupuji hodně takže mám docela přehled za co se dá věc poslat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.3.13 15:01

Proč tedy přispíváš do diskuse která ti příjde trapná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.3.13 15:04

@CokeLady to určitě jo, ale nezačnu tím jak je tato diskuse trapná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
19.3.13 15:07
@CokeLady píše:
@Bavi O co jde? :nevim: I do trapné diskuse přeci lze přispět a vyjádřit svůj názor, i když se Tobě nelíbí :D

A o co jde teda tobe? Napsat vsem, jak jsou trapni a jit si po svych?
Mozna to neni zadna svetoborna diskuze, ale proc by si nemohly maminy pokecat o cenach?
Popravde mi posledni dobou pripada atmosfera tady na e-miminu tak neprijemna, ze uz na verejne diskuze skoro nechodim. Vysmivani, napadani, opravuji se chyby (zajimavy je, ze dotycna pak sama pet chyb udela ve svem prispevku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
19.3.13 15:07

@Bavi a když už, tak svůj názor vyjádřím a tiše odpluju do diskuze, která není tak trapná ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
19.3.13 15:09

@beodenka jo, souhlasím, to jsou ty maminy, které si tady kompenzují svoje nešvary na ostatních :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.3.13 15:13

@CokeLady aha,tak já tedy patřím do té menšiny, použité věci byť značkové bych draze neprodávala. Hold jednou už to je použité, chci se toho zbavit ne vydělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
19.3.13 15:23

Tak půlka ceny je docela v klidu :think: by se vidělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
19.3.13 15:28

@CokeLady Presne to se mi ted stalo: objevila jsem na aukru lyzarskou bundu: PC pry 3000 CZK, prodavala se za 1500 CZK, ale na rockpointu ji maji novou za 1200 CZK. To bych asi s prodejem pockala, nez zase vypadne z posezonnich vyprodejovych akci. Ale tukala jsem si na celo: proc bych si kupovala pouzitou za 1500 CZK, kdyz muzu mit novou levneji.
Jinak je pravda, ze je mozna naivni divit se, ze nekdo chce vytriskavat z lidi prachy. Ale klidne si o tom popovidam, proc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.3.13 15:53

Když chci prodat něco, co jsem koupila při vyšponovaných cenách, tak si s tím prodejem počkám na ty zase vyšponované ceny.
To samé, když chci prodat zimní oblečení, nebudu ho prodávat v létě. Buď bych je neprodala vůbec, nebo prostě za menší peníz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
19.3.13 15:53
@Jura007 píše:
Kdo chce, může koupit; kdo nechce, nemusí. Nikdo nikoho nenutí.
A pro info: já třeba použité dětské oblečení neprodávám, ale rozdávám. Ušetřím čas za dohadování…
Máš o něco konkrétního zájem?

cokoliv od velikosti 100 do 180 :lol: co máš na darování?

• Citovat
  • Upravit
4132
19.3.13 16:14

@Kallkapa To se stalo i mě, prodávala jsem kočár za 3 tis (nový stál něco přes 10tis) a paní mi napsala, že je moc hezký a líbí se jí, ale 3 tis mi za něj teda dát nemůže, že mi to za tu cenu stejně nikdo nekoupí, ale že ona by si ho za 2 tis vzala. Bylo to psáno takovým stylem, jakože mi vlastně prokazuje službu, že ho vůbec prodám 8o. Shodou okolností mi volala ten samý den jiná paní a koupila a ještě byla ráda, že byl levný…
A nedávno jsem vyřazovala boty, dceřiny dva roky nošené, zničené ze školky, šly do popelnice. A ty samé, v hodně podobném stavu, prodávala paní na MMB. Až jsem se lekla, jestli někdo neprodává ty naše :lol:. A to nejsem žádná punťa, děti po sobě boty dědí, pokud jsou ve slušném stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.3.13 16:15

@Vlkoška však ty šaty byly do hodiny taky prodané :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie