Přemrštěné ceny v bazárkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
22.3.13 12:24
@Weru píše:
Prodavacka mi rikala, ze se tam minulej rok zensky popraly. Tak tam radeji vzdy jen nakouknu :lol:

Hehe, kámoška je „Next maniačka“, tak ani u slev nemohla chybět. Pak mi líčila zážitky. Nechápu, že to ty matky baví, by mě totiž mohlo. :mrgreen: Bavila jsem se každopádně ještě týden. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
22.3.13 12:31

@gabi.design Ja dost dobre nechapu tu hysterii pri next slevach… Parkrat jsem byla a zjistila jsem, ze do slev nedavaji aktualni kolekce, ale vytahnou ze skladu snad i par let stare veci. A to co se prodava tady u nas se mi uz vubec nechce porovnavat s tim, co se prodava treba v UK, teda aspon k nam snad putuji vsechny neprodejne kolekce z okolnich statu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.3.13 12:56
@gabi.design píše:
Hehe, kámoška je „Next maniačka“, tak ani u slev nemohla chybět. Pak mi líčila zážitky. Nechápu, že to ty matky baví, by mě totiž mohlo. :mrgreen: Bavila jsem se každopádně ještě týden. :lol:

No ja jsem zirala, ze se v dnesni dobe dokaze nekdo poprat. kdyz jsme tam byla pred dvema nebo tremi lety, tak tam bylo tooolik veci a moc lidi tam nebylo, al eted. Prisla jsme s krizkem po funuse a i tak tam kdosi za mnou stal a co jsem vracela zpet brala, tak me chytl nervik, vzala jsme fusky a sla pryc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.3.13 12:58
@74paja píše:
@gabi.design Ja dost dobre nechapu tu hysterii pri next slevach… Parkrat jsem byla a zjistila jsem, ze do slev nedavaji aktualni kolekce, ale vytahnou ze skladu snad i par let stare veci. A to co se prodava tady u nas se mi uz vubec nechce porovnavat s tim, co se prodava treba v UK, teda aspon k nam snad putuji vsechny neprodejne kolekce z okolnich statu.

Jsem si jista, ze u letosniho vanocniho vyprodeje byla kolekce aktualni podzim/zima ;). Byla jsme tam nakupovat bez slev a meli tam presne ty stejne veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
22.3.13 12:59

@Weru Tak u nas slevy v nextu vypadaji tak, ze v prodejnach visi neslevnene a pak je slevnene na vesacich a to je teda poradny ouvej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.3.13 13:30
@74paja píše:
@Weru Tak u nas slevy v nextu vypadaji tak, ze v prodejnach visi neslevnene a pak je slevnene na vesacich a to je teda poradny ouvej…

Moc nechapu, co tim myslis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.3.13 14:56

BAZAR

KAŽDÁ VĚC MÁ SVÉHO KUPCE, POKUD JEDEN NEKOUPÍ TAK DRUHÝ TO KOUPÍ. já chodím do bazaru ke známe jen pro kožené kabelce, ale to musí ještě vypadat a tak rok vydržet a ona vozí taaaak krásný kabelky kožené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.3.13 20:27
@Weru píše:
Prodavacka mi rikala, ze se tam minulej rok zensky popraly. Tak tam radeji vzdy jen nakouknu :lol:

No jo no, zensky sili a detem je to uplne fuk co maj na sobe.. jestli nejakej next nebo zdedene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.3.13 20:32
@74paja píše:
@gabi.design Ja dost dobre nechapu tu hysterii pri next slevach… Parkrat jsem byla a zjistila jsem, ze do slev nedavaji aktualni kolekce, ale vytahnou ze skladu snad i par let stare veci. A to co se prodava tady u nas se mi uz vubec nechce porovnavat s tim, co se prodava treba v UK, teda aspon k nam snad putuji vsechny neprodejne kolekce z okolnich statu.

Ja nakoukla do HM ted na zimni vyprodeje a tam normalne kratasy, takze verim, ze to tahaji nekde hluuuboko ze skladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
23.3.13 15:56

Jj některé ceny jsou děsné, já taky nepatřím k těm co to kupujou..Já si zajdu do sekáče a taky tam nakoupím rifle next HM CA dokonce má prcek jeansy Calvin Klein a světe div se od 50 do 70,–…Trixka taky Next Lindex Gap atd Za 35,– nakoupím vždycky haldy a bez poštovného:-)A samozřejmě i pro sebe se neštítím vyhrabat nádherné značkové kousky za 80:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
23.3.13 15:58

A machruju v riflích Diesel, a Levis a Za 130,– a kámošky záviděj kde na to beru:-) Jooo zlatý sekáče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
23.3.13 20:18

@Monali Tak k tomu bych rekla asi tolik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
23.3.13 20:50

@Monali To ještě ovšem neznamená, že kupuješ opravdu značkový věci. Neznamená, že když koupíš v sekáči rifle Calvin Klein, že je to opravdu pravý Calvin Klein a tím pádem bych se tím moc nechlubila. Pokud to nekoupíš přímo v butiku, tak nikdy nevíš jaký to má původ.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.3.13 21:31
@Ballnejka píše:
@Monali To ještě ovšem neznamená, že kupuješ opravdu značkový věci. Neznamená, že když koupíš v sekáči rifle Calvin Klein, že je to opravdu pravý Calvin Klein a tím pádem bych se tím moc nechlubila. Pokud to nekoupíš přímo v butiku, tak nikdy nevíš jaký to má původ.. :mrgreen:

s tim souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
24.3.13 10:59
@Ballnejka píše:
@Monali To ještě ovšem neznamená, že kupuješ opravdu značkový věci. Neznamená, že když koupíš v sekáči rifle Calvin Klein, že je to opravdu pravý Calvin Klein a tím pádem bych se tím moc nechlubila. Pokud to nekoupíš přímo v butiku, tak nikdy nevíš jaký to má původ.. :mrgreen:

tak tak :x :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák