Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Kallkapa píše:
Napsala jsem jí, že mě mrzí, že žije s tyranem a když nejsou moje šaty za 1500 dost hezké, ať si tedy koupí nějaké o pětistovku hezčí
Me hodne trapne pripada, kdyz nekdo napise, ze ma 100% zajem, pak se dva dny neozyva… mezitim vas bombarduji dalsi zajemci a nakonec ten prvni napise, ze si to pro nejakou pitomost rozmyslel…
@mikitaa píše:
to se stava dost bezne…prodavam znackovy zimni gate…a zenska ti napise ze videla u vjetnamcu stejne modry ale za 200..at ji je dam taky za 200..normalka…a uplne nejlepsi sou kaziprodejky…tam kde jde dat komentar pod to co prodavas pripisou kde to koupit levneji…a pak se strasne rozcilujou kdyz to prodavajici smaze![]()
Tý jo, tak to čumím a to vůbec jde něco takovýho udělat, jo? Tak to je teda fakt nářez.
@mikitaa píše:
Ale zatim nejvetsi hit meho prodeje..nebo v tomto pripadu nakupu byl..kdyz jsem se pani ptala jestli muze zmerit delku kalhot…a ona mi napsala ze delka odpovida fotce
@74paja píše:
Me hodne trapne pripada, kdyz nekdo napise, ze ma 100% zajem, pak se dva dny neozyva… mezitim vas bombarduji dalsi zajemci a nakonec ten prvni napise, ze si to pro nejakou pitomost rozmyslel…
Jj, to taky nas…e.
Já jsem prodávala oblečení po synovi (už to nebylo kam schovávat) na aukru. Vše bylo pěkné, značkové, některé měl jednou na sobě a nechala jsem to na kupujících, kolik za zboží přihodí (aukce). Takže jsem prodala 36ks za 700,– a paní byla opravdu moooc spokojená. Příjde mi smutné, když někdo prodává např. „zaprané, díravé“ 2 overálky za 200,– To si raděj počkám na akci v Tescu. ![]()
Tak mě přijde, že nakupovat přes net jetý oblečení se snad ani nemůže dneska vyplatit..
Jinak mě zas udivuje většina cen za jetý látkovky…to mi přijde přehnaný hodně…dítě to nosilo rok na zadku, čůralo do toho, kakalo, stokrát se to pralo a z původní ceny za novou se sleví tak třetina…Tak to si fakt radši to kilo přidám a koupim si úplně novou…
Ale je fakt, že kdyby nebyla poptávka tak není ani nabídka…
Mě to taky někdy přijde smutné, že když už něco kupuji použité věci na internetu, tak to alespoň srovnám s ostatními. Kvalitou i cenou. Ale jsou tací, co to prostě koupí… Moje známá s takovými „super“ obchody chodí každou chvíli… " Koukej ten kauf, to stálo půlku ceny, paní to koupila za 1000,– a prodala to za 450,–, hustý, ne?'"
, ale poradit si nenechá… Takže když se najde kupec, tak se nedá nic dělat… ![]()
Já mám tolik věcí že bych taky prodávala, ale právěže se mi zdá že nikdo nekoupí tak rači syslím do krabic a plním půdu ![]()
Jo a taky mě štve jak dá někdo vysoké poštovné. Kupuji hodně takže mám docela přehled za co se dá věc poslat ![]()
@CokeLady to určitě jo, ale nezačnu tím jak je tato diskuse trapná ![]()
@CokeLady píše:
@Bavi O co jde?I do trapné diskuse přeci lze přispět a vyjádřit svůj názor, i když se Tobě nelíbí
A o co jde teda tobe? Napsat vsem, jak jsou trapni a jit si po svych?
Mozna to neni zadna svetoborna diskuze, ale proc by si nemohly maminy pokecat o cenach?
Popravde mi posledni dobou pripada atmosfera tady na e-miminu tak neprijemna, ze uz na verejne diskuze skoro nechodim. Vysmivani, napadani, opravuji se chyby (zajimavy je, ze dotycna pak sama pet chyb udela ve svem prispevku).
@Bavi a když už, tak svůj názor vyjádřím a tiše odpluju do diskuze, která není tak trapná
![]()