Přemrštěné ceny v bazárkách

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
20.3.13 11:34

Já prodávala postýlku, byl o ni velký zájem, držela jsem ji v rezervaci paní, která si pro ni chtěla o víkendu přijet. A když jsem ji pak na internetu našla v akci za super cenu novou(jen o něco dražší, než jsem ji prodávala já), tak jsem těm zájemcům odkaz poslala…to jsem blbá, co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.3.13 00:53
@Leni78 píše:
Dobrá diskuze, právě jsem nad tím přemýšlela. Kupovala jsem teď nádhernou bundičku úplně novou v Zaře a vyšla mě na 600. Včera mi kamarádka hodila odkaz na nějakýho Brumlu, že tam mají pěkné věci, ale zjistila jsem, že obnošené a cena bundičky kolem 300,–. To se mi fakt nevyplatí. Abych měla špatnej pocit, že dítěti nemůžu dobřát to, co sobě a kupuju mu věci z druhé ruky. Jednou jsem sháněla kočárek Bogaboo bee, protože by se mi líbil jako doplňkový a nechci kupovat druhý kočár, už ten první byl drahej, tak jsem mrkla na net a napsala jsem všem prodávajícím, že mám zájem, ale za 2000,–, víc bych nikdy za starý kočár nedala, i když vím, že nový stojí 16 000. Většina z prodávajících byli vyloženě agresivní, že ho radši budou mít ve sklepě a čekat, až se někdo ozve a prodávali ho třeba za 12000. Já prostě v těch věcech nevidím tu hodnotu, když nejsou nový zabalený. Moc ekologický to není, ale kupovat starý věci na bazárcích a za tolik peněz, to se mi nevyplatí. Já neprodávám, nebaví mě to.

tak tohle mi někdo napsat budu nejspíš agresivní taky :zed:

ty jsi si usmyslela že chceš hodně drahej kočár na kterej ale na nemáš, a ještě drbeš prodávající že ti ho neprodají za tvoji určenou cenu :potlesk: :potlesk: :potlesk: to nemá chybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
21.3.13 01:06

Já koupila nový sourozenecký kočárek za 7tis i s výbavou (pláštěnka, vložná taška, taška ke kočárku…), použivala jsem ho cca půl roku a to opravdu jen když jsem šla s dětma někam dál, kam by dcera pěšky nezašla (mám děti 17m od sebe), pak jsem ho prodala za 5500Kč, byl fakt jak nový, záruka taky ještě platná, takže nevidím důvod ho po půl roce ježdění prodávat třeba za tisícovku, jak by zřejmě některé očekávaly :nevim:

Ale co mě velmi pobavilo, je to asi 2r zpátky, opičková vesta z Nextu, nová stála kolem 700Kč a protože na netu pak už nebyla k sehnání, ale některé chytré maminky jich stihly nakoupit hned několik a pak se vesele dražily na mimiaukci i za 2500 Kč a to jak nové tak i nošené :mrgreen: Tomu říkám kšeft, a maminy si málem zavařily doma počítač jak zuřivě na aukci přihazovaly :mrgreen: :mrgreen:

Jednou byly na MMA vydražené nošené rifle vel. už nevím, tuším že 104, zn. Nolita Pocket za 5tis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem čuměla jak puk, že je někdo ochotný dát tolik peněz za rifle pro 3leté dítě, které mimochodem teda byly nic moc :nevim: Celkově se mi oblečení téhle značky vůbec nelíbí a nechápu, proč je tak drahé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
21.3.13 07:34

@Michaela23
To si taky pamatuju, opickova vesta z Nextu a minuly rok byl jeste jeden takovy kousek, myslim, ze to byla nejaka barevna klucici bunda a taky vydrazena za takovy prachy.. A kdo se o tom zminil, tak hned zavidel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.3.13 12:44

@Michaela23 za tu cenu mas dvoje od Diora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.3.13 12:45
@_BBQ_s píše:
@Michaela23
To si taky pamatuju, opickova vesta z Nextu a minuly rok byl jeste jeden takovy kousek, myslim, ze to byla nejaka barevna klucici bunda a taky vydrazena za takovy prachy.. A kdo se o tom zminil, tak hned zavidel :mrgreen:

No me slak trefi. To opravdu? Kvuli Nex :lol: t veste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.3.13 14:31
@Leni78 píše:
Dobrá diskuze, právě jsem nad tím přemýšlela. Kupovala jsem teď nádhernou bundičku úplně novou v Zaře a vyšla mě na 600. Včera mi kamarádka hodila odkaz na nějakýho Brumlu, že tam mají pěkné věci, ale zjistila jsem, že obnošené a cena bundičky kolem 300,–. To se mi fakt nevyplatí. Abych měla špatnej pocit, že dítěti nemůžu dobřát to, co sobě a kupuju mu věci z druhé ruky. Jednou jsem sháněla kočárek Bogaboo bee, protože by se mi líbil jako doplňkový a nechci kupovat druhý kočár, už ten první byl drahej, tak jsem mrkla na net a napsala jsem všem prodávajícím, že mám zájem, ale za 2000,–, víc bych nikdy za starý kočár nedala, i když vím, že nový stojí 16 000. Většina z prodávajících byli vyloženě agresivní, že ho radši budou mít ve sklepě a čekat, až se někdo ozve a prodávali ho třeba za 12000. Já prostě v těch věcech nevidím tu hodnotu, když nejsou nový zabalený. Moc ekologický to není, ale kupovat starý věci na bazárcích a za tolik peněz, to se mi nevyplatí. Já neprodávám, nebaví mě to.

A to je přesně to o čem jsem mluvila. Nemáš na to, si ochotná dát jen 2000,– tak se dívej po tom, na co máš, a né na kočárky za 12.000,– - to mi hlava nebere. Co jsi jako od prodávající čekala? Taky bych to dala radši zadarmo kámošce, než to prodat za takový pakatel jako 2.000,– někomu cizímu! Co bych z toho jako měla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
21.3.13 15:51

Taky si myslím, že člověk má kupovat věci na které má finanční prostředky. Taky bych svůj současný kočár který nepatří k těm levnějším neprodala za 2000,– kč (to si ho radši nechám a nebo daruji někomu hodně blízkému, který jej využije) když vyšel podstatně dráž a není na něm žádná závada. Buď ho někdo koupí za cenu, kterou stanovím a nebo hold nekoupí. Tak to prostě chodí. Je to obchod a tím pádem se obchoduje. Podmínky stanovuje prodejce a ne kupující. Navíc každá věc má svého kupce. Co se neprodá dnes, prodá se třeba zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
21.3.13 15:58

@Leni78 Bugaboo za 2 tisíce? Nezlob se, ale to jsi se snad zbláznila, ne? Chtěla bych vidět někoho, kdo takový kočár, který normálně stojí kolem 20ti tisíc prodá za dva :mrgreen:. Dívej se po kočárech na které máš finance. Nejvíc mě vytáčí to lidský smlouvání. Prostě vidím cenu, tak buď koupím a nebo nekoupím a ne, že o ni budu ještě trapně smlouvat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.3.13 16:50

Mě by jenom zajímalo, jestli by tak @Leni78 pobíhala i po autobazarech, že má o ty auta, které nabízí za 40.000 zájem ale jenom za pět tisíc, že více by za staré auto nedala :). Pokud né, tak sama vidí, že to není vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.3.13 17:42

Docela hezky se pravidelně kšeftuje s kombinezama od tchiba, nějací chytráci to nakupuji ve velkém a pak to s vysokohorskou přirážkou aukční na mmb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
21.3.13 21:10
@Weru píše:
No me slak trefi. To opravdu? Kvuli Nex :lol: t veste?

Jj.. Kdyz to zjistily ostatni zensky, ktere tu vestu mely taky doma, tak uz to jelo. Najednou jich bylo v aukci dalsich 5. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
21.3.13 21:13
@zuzka.mamka píše:
Docela hezky se pravidelně kšeftuje s kombinezama od tchiba, nějací chytráci to nakupuji ve velkém a pak to s vysokohorskou přirážkou aukční na mmb

A slevy v Nextu 2× do roka uz maji taky svou tradici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.3.13 11:35
@_BBQ_s píše:
Jj.. Kdyz to zjistily ostatni zensky, ktere tu vestu mely taky doma, tak uz to jelo. Najednou jich bylo v aukci dalsich 5. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:, tak to je silne kafe i na me :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.3.13 11:36
@_BBQ_s píše:
A slevy v Nextu 2× do roka uz maji taky svou tradici :roll:

Prodavacka mi rikala, ze se tam minulej rok zensky popraly. Tak tam radeji vzdy jen nakouknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák