Přemrštěné ceny v bazárkách

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.3.13 13:49

No, oni to zkouší, třeba se někdo chytne, no, a to je celé.
Jinak to normálně dělají i v obchodech.
Já se teď taky hezky chytla. V tescu byl výprodej na kabely a batohy a že strašná akce, kabela z tisícovky na 250,– Kč, 75 % sleva, no, nekup to. Pak jsem přišla domů, dívala se na ceny na netu a normálně stojí kolem 400,– :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
19.3.13 13:50

Jo ja se taky kolikrat smeju, co za nektery veci chteji. Trebas jezdenej kocar slevni o petistovku :lol:, pac je znackovej, ale asi stejne stoji zaprd, kdyz ho po dvou mesicich prodava… Za bodycka 250 kacek, protoze je tam nejakej obrazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.3.13 13:51

Nepřijde mi to trapné, prostě to lidi zkoušejí a věř, že se vždycky najde někdo hloupej, kdo na tohle naletí. A není to tak jen na internetu, i v obchodech dělají z lidí blbce, nějakou věc třeba krátkodobě podraží, pak ji vrátí na původní cenu a dají tam obřími písmeny „AKCE“ a lidí se můžou pos*at…je jen na tom kupujícím, jestli má dostatek rozumu, aby tohle prokoukl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
@Seizdra píše:
Tak je bodýčko a bodýčko - pokud má body po Quentinovi od Diora dírečku a je za šede, je to furt dobrý, než když je za šedesát nějaká vytahaná hadrřička z kiku (například)…
Příspěvek upraven 19.03.13 v 13:50
:mrgreen: :pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406

Lidi zkouší, co si můžou dovolit. Každý máme nějaký limit, přes který prostě nejdem,, je lepší se nad tím nepozastavovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566

Mi to teda trapné nepřijde. Sama moc neprodávám - občas něco po sobě, co mi je líto jen tak někomu dát, protože to bylo třeba moc drahé. Ale spíš většinu rozdám, dám na charitu, do domova atd. Někdy vystavím něco po mě - co třeba ještě tak nechci prodat ( i když to nenosím ale je mi to líto) tak nadsadím cenu - za málo by mi bylo líto o to přijít, ale když to někdo koupí za cenu větší, prodám to. Nikoho nenutím ať kupuje. A taky znám třeba paní, která „šetří planetu“, takže i když má peněz dost, nakupuje jedině oblečení nošené. A klidně dá totožnou částku jako za nové. Přece nemusíš kupovat všechno, co se na netu nabízí ;)

Příspěvek upraven 19.03.13 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
19.3.13 13:52

Tak třeba je původní cena (ta nákupní) 1000,– a mezitím nákupní klesla na 550,– a daná osoba o tom neví, pořád je to za 500,– levnější než za 550,– :lol: No co ti na to říct, tak si to nekupuj :lol:

• Citovat
  • Upravit
872
19.3.13 13:54

Proč trapný? evidentně se najde někdo, kdo to koupí, neb jinak by tam ty inzeráty lidé nedávali :nevim: možná trošku nestoudné ceny v některých případech, ale pořád je to otázka nabídky a poptávky a evidentně to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
19.3.13 13:55

No a? Já to dělám taky, nacenim a čekám jestli se někdo chytne, většinou ano.

• Citovat
  • Upravit
29436
19.3.13 13:56

Ne, trapný mi to nepřijde. Zdá se ti to moc, tak to nekupuj. Co k tom říct víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
19.3.13 13:56
@Anonymní píše:
Maminky, můžete mi tady napsat Váš názor na ceny zboží v bazárkách na internetu? Mě se tedy přijde směšné, když někdo za použité bodýčko, které má údajně malinkou dirku a flíčky chce někdo více jak 60kč…stejně tak ceny zboží, kde někdo napíše původní cena 1000kč, já prodám jen za 500 - a to samé nové stojí na internetu 550. Občas si myslím, že si lidé už dělají srandu. Ráda si tu přečtu vaše názory a příklady „trapných“ inzerátů…

Sohlasím, někdy je to fakt trapné…

Příspěvek upraven 19.03.13 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.13 13:57
@Seizdra píše:

EDIT: Nejlepší inzerát co jsem kdy viděla byla použitá huggies plína (posr…) na aukru :)

já viděla neviditelný plášť Harryho Pottera :palec:, asi za 200 euro

Příspěvek upraven 19.03.13 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
19.3.13 13:57
@Bublana píše:
:palec: ten jsem taky viděla :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
21848
19.3.13 13:59
@Bublana píše:

Sakra dobrej kup, doufám, že už ho máš doma :pankac:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.3.13 13:59
@Bublana píše:
já viděla neviditelný plášť Harryho Pottera :palec:, asi za 200 euroPříspěvek upraven 19.03.13 v 13:58

tak i stroj casu uz se da koupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák