Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, Lindex slaví narozeniny a mají do dnes -30% z ceny. Vyberu si na internetu co se mi líbí, zadám do košíku, sleva se mi zobrazuje, pak potvrdím, jdu platit, přihlásím se ale v tu chvíli mi tam skočí celá cena za zboží, prosím jak to? Co s tím? Děkuju moc
@Dorka_X a registrovala jsi se dneska nebo už kdysi dávno? Já dnes, ale to by přece neměl být problém ne?
Já jsem tam nakupovala teda už včera, registrovala jsem se taky včera… a teď na to koukám znovu a jde mi to..
@Dorka_X píše:
Já jsem tam nakupovala teda už včera, registrovala jsem se taky včera… a teď na to koukám znovu a jde mi to..
no tak já se jdu už picnout fakt, první mi nešlo platit, tak jsem volala na linku banky, odblokovala si kartu a nyní tohle. Asi to objednám a budu po nich chtít rozdíl nebo já nevím co mám dělat
Žádný kod, nic… Když přejdu do košíku, tak nejdřív je tam seznam všech věcí s normálníma cenama, pod tím seznam slev a pod tím už částka po slevě.. ![]()
Slevy jsou na všechno, ceny jsou na netu bez slevy, sleva se právě ukáže až v košíku
@Dorka_X no tak už jsem to vyřešila
ale fakt den Blbec! Musela jsem si registrovat novou e-mailovou adresu, protože na mou klasickou mi to nechtěli povolit že ![]()
Ahoj, já jen testuju-nemám penízky
a mě tam sleva po přejití k platbě skáče aniž bych byla registrovaná.
Můžu se zeptat jak to s placením? jde to normální kartou nebo musí být paypall nebo tak něco? ![]()