Líní tříleťáci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
28.8.14 10:53
@Cosmos píše:
Pasivní slovní zásoba ano, ale ne ta aktivní. My čteme pohádky dohromady hodinu a půl denně, syn knížky a obrázky miluje. Zná je na nazpamět. A přesto nemluví. :roll:

My jsme si s ním potom o těch pohádkách ještě zkoušeli vykládat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
28.8.14 10:55
@Kofolová píše:
no a to je to co nesnáší, když se mu snažím číst, tak zavírá knížku, zajímá ho milion jiných věcí, jen příběh ne
:lol: aha, tak co zkusit vymyslet nějakou vlastní originální pohádku..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

Naše se umí sama celá obléknout, ale jen když se jí chce, pokud ne, sedí i u ponožek 15 minut a říká že to nejde, takže to asi lenost je, mluví už pěkně i ve větách, u nečeho má sice horší výslovnost, ale zlepšuje se to, pleny na noc nemáme už přes půl roku a nehoda se stala asi třikrát, dříve bývala velký vztekloun to se už taky zlepšilo, venku se vzteká jen tehdy, když jdeme domů z hřiště, umí nakreslit šneka a jablko :D docela pěkne, umí dvě písničky…Je docela aktivní akorát bojujeme s kočárkem, kratší trasy zvládá, ale na delší trasy ho pořád potřebujeme, jinak se věší, sedá si na zem, že ji bolí nohy a už nejde apod..

Příspěvek upraven 28.08.14 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597

Jo a mimino už mám větší. 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
28.8.14 10:56

To my si vždy radši místo pohádek povídáme o tom co jsme celý den dělali, co budeme dělat zítra a tak. Co budeme jíst, kam pojedem, s čím si budem hrát, co nakoupíme a tak… A stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
28.8.14 10:58

A ještě mě napadá, že když víš že třeba nemluví z lenosti tak dělat že nevíš co chce..to taky zabíralo..sice ty jeho slovíčka znáš ale když to neřekne ve větě nebo nejak zkomoleně tak dělat že nerozumíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
28.8.14 10:59
@Kofolová píše:
no a to je to co nesnáší, když se mu snažím číst, tak zavírá knížku, zajímá ho milion jiných věcí, jen příběh ne

já vždy do pohádky kde je nějaká princezna nebo holčička dám její jméno a to poslouchá bez hnutí, jinak ji poslouchat taky nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
28.8.14 11:00
@lukresia píše:
já vždy do pohádky kde je nějaká princezna nebo holčička dám její jméno a to poslouchá bez hnutí, jinak ji poslouchat taky nebaví
:palec: taky tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
@Corie píše:
A ještě mě napadá, že když víš že třeba nemluví z lenosti tak dělat že nevíš co chce..to taky zabíralo..sice ty jeho slovíčka znáš ale když to neřekne ve větě nebo nejak zkomoleně tak dělat že nerozumíš :mrgreen:

to zkoušíme, ale buď se vztekne nebo ukáže v knížce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
@lukresia píše:
Naše se umí sama celá obléknout, ale jen když se jí chce, pokud ne, sedí i u ponožek 15 minut a říká že to nejde, takže to asi lenost je, mluví už pěkně i ve větách, u nečeho má sice horší výslovnost, ale zlepšuje se to, pleny na noc nemáme už přes půl roku a nehoda se stala asi třikrát, dříve bývala velký vztekloun to se už taky zlepšilo, venku se vzteká jen tehdy, když jdeme domů z hřiště, umí nakreslit šneka a jablko :D docela pěkne, umí dvě písničky…Je docela aktivní akorát bojujeme z kočárkem, kratší trasy zvládá, ale na delší trasy ho pořád potřebujeme, jinak se věší, sedá si na zem, že ji bolí nohy a už nejde apod..

Tos mi připoměla to naše zlato. On ujde docela dost denně chodíme cca 4 km ale občas se sekne a oznámí mi že ho bolej zádíčka (místo nožiček) a když mu řeknu že to má blbý ale že se chodí po nožičkách a né po zádíčkách takže jít ještě může tak nafoukne pusinu a držkuje celej zbytek cesty :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
28.8.14 11:01
@klarushka píše:
Tos mi připoměla to naše zlato. On ujde docela dost denně chodíme cca 4 km ale občas se sekne a oznámí mi že ho bolej zádíčka (místo nožiček) a když mu řeknu že to má blbý ale že se chodí po nožičkách a né po zádíčkách takže jít ještě může tak nafoukne pusinu a držkuje celej zbytek cesty :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
28.8.14 11:02
@Kofolová píše:
to zkoušíme, ale buď se vztekne nebo ukáže v knížce :D

prostě musí říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
28.8.14 11:03
@klarushka píše:
Tos mi připoměla to naše zlato. On ujde docela dost denně chodíme cca 4 km ale občas se sekne a oznámí mi že ho bolej zádíčka (místo nožiček) a když mu řeknu že to má blbý ale že se chodí po nožičkách a né po zádíčkách takže jít ještě může tak nafoukne pusinu a držkuje celej zbytek cesty :mrgreen: :mrgreen:

tak ten je dobrej :palec: my kočárek vysadili ještě před příchodem mimina, nechtělo se mi golfky všude tahat, začal z nich vyskakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
28.8.14 11:04
@Corie píše:
prostě musí říct :mrgreen:

no jo, to mu řekni, ti ho pošlu přes PPL :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291