Líní tříleťáci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
28.8.14 14:19

A my furt používá kočár jinak by jsme po Praze nikam nedošli. Jinak se ho snažim přestávat používat zatim neuspěčně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.8.14 14:22
@Kofolová píše:
Holky zkkušenější, myslíte že je OK když ho dám spát vyčuraného, v půlce noci ho vzbudím aby se vyčural a pak dát zase vyčurat ráno? Takhle jsme to praktikovali dnes a postel suchá. Když ho nevzbudím tak se počurá, je to dobrý postup? :nevim:

Jo, já to takhle dělala s prvním a dobrý, po cca týdnu jsem začla vynechávat, kontrolovala jsem přísun pití večer a naučil se.

Jinak já mám dítě taky líný, mluví sice celkem jakžtakž (ale komolí, drmolí), odplínovaný dlouho, ale pořád si venku pořádně nechytí pinďu na čurání (rpoč, když maminka podrží :twisted: ), oblíkne se, ale kolikrát zadkem dopředu, naruby, boty opačně, proč se obtěžovat, maminka zkoriguje :cert:
Barvy neumí, kreslit nechce, nechce si nechat poradit, jak držet tužku, čtení pohádek ho nezajímá :roll: Od školky si slibuju, že se to alespoň trochu upraví, že bude muset líp vyslovovat.
Jo a nejhorší je, že nechce chodit. :zed: Máme tandem a jezdil pravidelně do 3let, moje blbost, bohužel. A teď je skoro každá procházka se řevem. Dneska jsme šli, pětiletý samozřejmě v klidu, 22 měsíční capkal, do kopce, pohoda džez, schody vyšel a tříleťák řev, že chce sednout, že chce do kočáru…Takže podle něj by to vypadalo, že batole by chodilo a on jezdil kočárem :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
28.8.14 14:51
@annaei píše:
@Corie A jak mam donutit dítě u toho sedět

svázat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
28.8.14 14:52
@annaei píše:
@Corie A jak mam donutit dítě u toho sedět

Přivázat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
28.8.14 14:54

Jo jinak kreslení u nás vypadá tak že buď kreslí křoví (jen prostě čárance) nebo jednou kopíroval po mě a nakreslil sluníčko a od té doby nic. Když dostane omalovánky tak mi jen podává pastelky a určuje kde vybarvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.8.14 15:37

@Kofolová a ještě plaštit paličkou na maso aby neřval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.8.14 15:38

@Kofolová Když dostane omalovanky začne nekontrolovaně čarat. A to chodí do jeslí a přinaší spoustu vytvoru, které neveřim že dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
28.8.14 15:43

@Kofolová můj (červen 11) se sice sám obleče (to prostě ho fakt driluju, stojím nad tím dokud to nedá, pomůžu, když se do toho fakt nějak zamotá, ale neoblíkám), bez plen je přes den spolehlivě (i na odpo spaní), na noc ji má a tak v 80% je suchá, zato se ale nenají, to naprosto nedává, lžičku do pusy nedonese prostě :zed:, takže ho krmím. Namazaný rohlík sní jak kdy, z hrnečku se napije (a vypije ho)-když mu to chutná. Mluví teda dobře, to musím říct, barvy zná všechny už dáááávno (včetně špeků jako je tyrkysová a tmavěhnědá), ale na druhou stranu nesloží puzzle o…tramtaradáááá 4 :! dílkách. Prostě vůbec nepochopil, co po něm chci :) Totéž nějaký pokus o princip pexesa, přitom paměť má jak slon. Malovat ani kreslit neumí vůbec, i když tužku drží pěkně, na houpačku ho rvu na tu pro mimina, pže jinak se pustí v letu :zed: :lol:

každý dítě je fakt jiný, já už na to kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.8.14 15:51

@elanaa Co poněm prosim tě chceš aby nasobil. Kromě toho jídla toho umí dvakrát tolik, co muj. Muj puzzle, pexeso bude házet. Na barvy kašle, oblečení to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
28.8.14 15:57

Pexeso jedině na tabletu, papírové rozhazuje. Puzzle ho baví, o 20dílkách má zmáklý, motoricky je myslím zdatnej, aleostatní pokulhává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
28.8.14 15:57
@annaei píše:
@Kofolová a ještě plaštit paličkou na maso aby neřval

samozřejmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.8.14 18:53

@Kofolová Nejhorší je, že on je nejvíc šikovný na destruktivní věci. Odlamovat kolečka od auta, házet věcma a tak, ale bohužel to se v dnešní době neocenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
28.8.14 21:22
@annaei píše:
@Kofolová Nejhorší je, že on je nejvíc šikovný na destruktivní věci. Odlamovat kolečka od auta, házet věcma a tak, ale bohužel to se v dnešní době neocenuje

jo tak to znám taky. Házení věcma, trhání knížek, vylívání pití, čmárání po všem atd. vím jak se cítíš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
28.8.14 21:37

Děvčata asi takto. Jsem matkou tří dětí a mohu vám zodpovědně říct, že mluvení dětí absolutně nesouvisí s tím jak se jim věnujete. První dvě děti mám od sebe 18m. První syn neřekl kloudné slovo pomalu do tří let a druhorozená dcera mluvila ve 22 měsících ve větách. Takže jsme zažili i období, kdy ona překládala co nám on chce říct. A ukázalo se, že tam je prostě logopedický problém. Teď je mu 5 a mluví celkem slušně ale ona stále lépe :mrgreen:
Ovšem na jeho obranu musím zase říct, že byl schopen se ve dvou letech sám obléknout, obul si boty, najedl se lžičkou a vidličkou. Ona dělá s oblékáním scény ještě teď, kdy jsou jí téměř 4 roky. On uklízí, když se mu řekne od malička, ona na nic nešáhne ani pod pohrůžkou, že o neuklizené hračky přijde :nevim: :nevim:
Prostě každé dítě originál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A to vyrůstají ve stejném prostředí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
28.8.14 21:39

Hihi, mě spíš přijde, že je to všude stejný :lol: :nevim: jen si individualně vyberou co budou zrovna bojkotovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí