Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny,
ano, opravdu jsme začali dovolenou vybírat brzo ![]()
Mám dotaz ke kempu Olšina u Lipna. Byli jste tam? Stále váháme, zda jet tam, nebo vybrat něco jiného. Cenově nám to přijde rozumné, vyžití pro děti nepotřebujeme, protože ze všech, co by jeli, bych byla nejmladší já
Jde nám spíš o čistotu kempu jako takového, čisté sociálky, klid a tak.
Jak jste si tam užili dovolenou? Ať už s dětmi nebo bez. Na netu je plno reakcí, převažuje hodnocení kladné, přesto nás to moc nepřesvědčilo a už by bylo na čase se rozhodnout, aby nám všechny chatky nezabrali ![]()
Jaké jsou tedy vaše zkušenosti s tímto kempem?
Ahoj
Já jsem teda teď na mateřský, ale pracuju tady
: http://www.campinglipno.cz/ žiju tady celý život a vím, že když chceš jet na dovolenou k Lipnu tak se vyplatí jet sem do toho kempu. Je přímo v Lipně nad Vltavou a je tu spousta využití např. bowling hned vedle kempu, Stezka korunami stromů, bobová dráha, lanovka, bazén, půjčovny sportovního vybavení, spousta restaurací… no každopádně je toho zde spoustu co dělat i když prší
: Multifunkční sportovní hala, hned vedle kempu. Nechci tu dělat reklamu, jsem jen zaměstnanec
takže je mi jedno kolik lidí tam jezdí
ale vím, že u Olšiny se můžeš opravdu jen válet u vody
což na Modříně taky, ale těch možností k tomu je spousta. Kdyby si potřebovala cokoliv tak se ptej
žiju tu přes dvacet let tak ti snad poradím ![]()
@Maggie12 píše:
AhojJá jsem teda teď na mateřský, ale pracuju tady
: http://www.campinglipno.cz/ žiju tady celý život a vím, že když chceš jet na dovolenou k Lipnu tak se vyplatí jet sem do toho kempu. Je přímo v Lipně nad Vltavou a je tu spousta využití např. bowling hned vedle kempu, Stezka korunami stromů, bobová dráha, lanovka, bazén, půjčovny sportovního vybavení, spousta restaurací… no každopádně je toho zde spoustu co dělat i když prší
: Multifunkční sportovní hala, hned vedle kempu. Nechci tu dělat reklamu, jsem jen zaměstnanec
takže je mi jedno kolik lidí tam jezdí
ale vím, že u Olšiny se můžeš opravdu jen válet u vody
což na Modříně taky, ale těch možností k tomu je spousta. Kdyby si potřebovala cokoliv tak se ptej
žiju tu přes dvacet let tak ti snad poradím
Camping lipno chválím, loni až na neposekanou trávu na místech pro stany vše OK. Byli jsme tam jenom tatínci s dětmi a zábavy a aktivit spousta. Kolo, LEGO, bobovka, hřiště, koupání…
@dalimil jsem ráda, že se líbilo, možná jsme se i potkali na recepci ![]()
@Maggie12 Vypadá to taky hezky, zkusím navrhnout
Nás právě zaujal kemp Olšina jednak tím, že jsou na něj opravdu dobré ozvy a jednak tím, jak hezky to tam vypadá na té „virtuální prohlídce“
Každopádně probereme všechna pro a proti, zkoukneme webovky a tak, a kdybychom měli dotaz, víme kam se obrátit
Třeba se tam v létě potkáme ![]()
@Akzeret my jsme tam byli asi před 3 lety. majitelé super, čistota sociálek super ale to je asi tak všechno.4lůžkové chatky-děs a hrůza, je v nich jen lednice,2× palanda a dřevěná lavice se stolem. v chatce je jediná zásuvka, takže jsme si museli koupit ve městě prodlužovák. veškeré nádobí jsem táhla sebou, protože v chatě není ani hrnek.
není tam žádné kulturní vyžití-jako třeba koncert nebo kino.je tam jen jedna hospůdka a omezeným počtem míst.
jo-a po půlnoci tam chodí hlídač a prudí lidi, kterým se ještě nechce spát a třeba sedí venku a smějí se nahlas-to nás teda docela dost vytočilo. seznámili jsme se tam se „sousedama“a normálně jsme konverzovali, bez nějakých hlučností a on měl blbé kecy.
ještě co si tak vzpomínám-do sprchy se kupují žetony, jeden stál 20kč. a heslo na net mám takový dojem že jsme dostali zdarma. v kempu je krámek, ale nemá otevřeno celý den. jinak vedle ve městě je tuším coop.
Narazili jsme na jednoho známého, který byl v kempu Olišina taky, a jeho popis a názor se téměř shodoval s @micta . Nakonec jsme se po dlooouhých debatách rozhodli, že to teď necháme být, pracující si vezmou ve stejném termínu dovolenou a pojedeme někam na blind ![]()
Každopádně budu na obě místa pamatovat a třeba se tam jednou podívám se svou vlastní rodinou ![]()