Lira 4 (EuroCart), Torino (Coto Baby) nebo Espiro Magic 4?

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1265
8.12.13 11:04
@Elísek22 píše:
Holky můžu se zeptat? Mně se moc líbí Lira 4, ale píšou že kočárek má výšku 104 cm. Já měřím 173 cm a mám strach, abych se nemusela u kočárku ohýbat. Běhám po bytě s metrem a snažím se to přeměřit, ale moc mi to nejde :mrgreen: U nás není žádná kamenná prodejna, kde bych to mohla vyzkoušet. Můžete mi prosím napsat, jaké jsou vaše zkušenosti? A jak jste celkově s kočárky spokojené? Moc děkuju :kytka:

Já jsem měla Liru 4 2012. Ta taky měří 104. Jsem stejně vysoká 173cm a vůbec jsem se nemusela ohýbat ke kočárku byl mi úplně akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
8.12.13 11:27

@And-y
Moc děkuju za odpověď :hug: Po tomhle kočárku koukám už dlouho a jediné co mě odrazovalo, bylo to, že jsem se bála, abych se u něj nemusela krčit. Takže dilema mám vyřešené, jupijou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
8.12.13 12:59

@Elísek22 Já jsem se toho taky právě bála a neměla jsem kočárek okoukaný z obchodu ani vyzkoušený, tak jsem ho na jistotu objednala přes internet a byla jsem spokojená s tou výškou. Potom mi akorát začalo vadit, že nemá kočárek spojenou rukojeť protože vodím sebou velkého psa a uřídit ho jednou rukou pro mě bylo horší. Ale ta lira 2013 je krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
8.12.13 14:32

To Ti věřím, my sice máme pejska malýho, ale občas i s ním je to náročný to ukočírovat ;) Takže jsem ráda, že ten typ 2013 už má spojenou rukojeť. Plánujeme, že kočárek budeme kupovat cca v lednu, tak jsem zvědavá, jestli třeba už nebude nová kolekce a v tom ještě nějaké vylepšení. Ale myslím, že výška kočárku zůstává každý rok pořád stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí