Jaký golfový kočár pro 2letého?

46
11.2.13 14:32

Jaký golfový kočár pro 2letého ?

Poradíte mi jaký golfáč koupit? Malý bude mit 2 roky a má 15kg. Chtěla bych nějáký skladný aby šel dát do úplného lehu a cenově kolem 2000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1011
11.2.13 14:41

Já se taky přidávám s dotazem.
Máme rovněž 2 roky, 15 kg a váhám mezi chicco multiway či lira 4.
Chicco jsem viděla naživo, liru 4 ne, tak nemohu srovnat.

Děkuji za radu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
11.2.13 14:46

Ahoj holky, my mame 21 mesicu a 12,5 kg a liru 4 mame od jeho 12 mesicu a uplne super, naprosta spokojenost. Je lehky, dobre se sklada, zabere malo mista a bobis v nem pekne spi, da se sklopit do uplneho lehu. Takze za me jednicka s hvezdickou, a cena taky v poho, v Polsku jsme ho koupili za 2400.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
11.2.13 14:50

@Anemary děkuji za info.
Není ten kočár malý, je prostorný?
Prosím ještě, my máme do Polska kousek. Sporťák jsme kupovali taky tam, v Českém Těšíně na „malé burze“, tam v patře je kamenný obchod s kočárky.
Tu Liru 4 jsi, prosím, sehnala kde v PL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.2.13 15:15

Ta lira vypadá dobře, ale mám taky stejnou otázku jestli je dost prostorný a kolečka má plastová? Je vůbec nějáký golfáč s nafukovacimi kolečky? Asi ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
11.2.13 15:51

Lira 4 má prý krátkou zádovou opěrku, tak je potřeba to přeměřit. Dle mého není důležitá celková ložná plocha, ale hlavně zádová opěrka pro takto staré dítko. Aby se pohodlně opřelo a nemělo hlavu mimo opěrku. Jinak já osobně zkušenost nemám, ale líbí se mi prostorem TFK Buggster, cenově by musel být ale použitý. Nebo Peg Perego Pliko P3 nebo Sí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
11.2.13 16:45

Ahoj. My máme Chicco Multiway z druhé ruky (v dost zachovalém stavu) a rozhodně není dceři malý (a má 2 a 1/3 roku a k 15 kg).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
12.2.13 13:05

Daniela4-Ahoj, prostorny je dost a kdyz se sklopi, ditko v nem uplne pohodlne spi, svagrova v nem dokonce vozila dve deti, kdyz starsiho vezla do skolky a nestihali(5 a 3 roky). Koupili jsme ho hned za mostem v pravo v tom kamennem obchode s kocarkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí