Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poradíte mi jaký golfáč koupit? Malý bude mit 2 roky a má 15kg. Chtěla bych nějáký skladný aby šel dát do úplného lehu a cenově kolem 2000kč.
Já se taky přidávám s dotazem.
Máme rovněž 2 roky, 15 kg a váhám mezi chicco multiway či lira 4.
Chicco jsem viděla naživo, liru 4 ne, tak nemohu srovnat.
Děkuji za radu. ![]()
Ahoj holky, my mame 21 mesicu a 12,5 kg a liru 4 mame od jeho 12 mesicu a uplne super, naprosta spokojenost. Je lehky, dobre se sklada, zabere malo mista a bobis v nem pekne spi, da se sklopit do uplneho lehu. Takze za me jednicka s hvezdickou, a cena taky v poho, v Polsku jsme ho koupili za 2400.
@Anemary děkuji za info.
Není ten kočár malý, je prostorný?
Prosím ještě, my máme do Polska kousek. Sporťák jsme kupovali taky tam, v Českém Těšíně na „malé burze“, tam v patře je kamenný obchod s kočárky.
Tu Liru 4 jsi, prosím, sehnala kde v PL?
Ta lira vypadá dobře, ale mám taky stejnou otázku jestli je dost prostorný a kolečka má plastová? Je vůbec nějáký golfáč s nafukovacimi kolečky? Asi ne ![]()
Lira 4 má prý krátkou zádovou opěrku, tak je potřeba to přeměřit. Dle mého není důležitá celková ložná plocha, ale hlavně zádová opěrka pro takto staré dítko. Aby se pohodlně opřelo a nemělo hlavu mimo opěrku. Jinak já osobně zkušenost nemám, ale líbí se mi prostorem TFK Buggster, cenově by musel být ale použitý. Nebo Peg Perego Pliko P3 nebo Sí.
Ahoj. My máme Chicco Multiway z druhé ruky (v dost zachovalém stavu) a rozhodně není dceři malý (a má 2 a 1/3 roku a k 15 kg).
Daniela4-Ahoj, prostorny je dost a kdyz se sklopi, ditko v nem uplne pohodlne spi, svagrova v nem dokonce vozila dve deti, kdyz starsiho vezla do skolky a nestihali(5 a 3 roky). Koupili jsme ho hned za mostem v pravo v tom kamennem obchode s kocarkama.