Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mroe píše:
Hele mam pro tebe jednu opravdu dobrou radu - navstiv psychiatra, nebo odstrihni internet, jinak se ditete nedozijes a teprve mazec te ceka, az se narodi…
Souhlas… psychickej problem. To neni moc normalni… ![]()
Ahoj, omlouvam se za anonym, ale vím ze moje otazka je směšná, ale lecim se na uzkosti a mam stasny strach z listerie. Koupila jsem si hotove jidlo od maggi vim ze je to nezdrave, ale jednou mi to snad neublizi. Koupila jsem si s prichuti spenatu a sýrů. Po konzumaci jsem si na obrazku vsimla ze smes na omacku se skladala z cabernetu, ementalu a nivy cca obsah syru 3,5 %. Takže moje otazka zni může toto hotové jídlo obsahovat listerii?
Ne nemůže..
Snaz se na te úzkosti zapracovat, bude hur..mluvím z vlastní zkusenosti..sama to s prckem tezko dávám ted…
@suzanette píše:
Ne nemůže..
Snaz se na te úzkosti zapracovat, bude hur..mluvím z vlastní zkusenosti..sama to s prckem tezko dávám ted…
Snažím se, dle psychiatra trpím fobii z listerie. Vidím ji všude. ![]()
Listerii se daří na tepelně neupravených potravinách skladovaných v chladu. Tohle je uvařené, dehydratované a skladuje se to v sáčku za normální teploty. Prostě nic pro listerii. Takže pokud si to neměla natržené v chlaďáku plném nakažených myší, je to naprosto bezpečné.
@Anonymní píše:
Snažím se, dle psychiatra trpím fobii z listerie. Vidím ji všude.
neboj tady v tom není ani náhodou, nemá v čem žít ![]()
Napadla mě taková blbost. Může být v děšti bakterie listerie?
@Anonymní píše:
Napadla mě taková blbost. Může být v děšti bakterie listerie?
ne nemůže… buď v klidu já si teď ve 3 trimestru pořídila kotě
piju plnotučné čerstvé mléko a občas se narvu salámem
no snad to bude dobré ![]()
Buď v klidu. Omezuješ se a stresuješ sebe i mimi… jestli nejsi těhotná, tak jsou tvé obavy k ničemu a dej si sýr, salám, tatarku a vše nechutně nezdravé ![]()
Drž se holka.
Ja bych se chtela zeptat jestli stačí jen oliznout nakazenou potravin, abych ji mohla chytnout?
Ahoj já jen pro ujištění, dnes měla k obědu, špagety, použila jsem špagentu od Hamé, na obalu sterilizaváno. pro jistotu jsem to přehnala varem po dobu 3-5 min. Mohla tam být listerie?
Ahojky holky, tak trochu obnovují téma listerie. Dnes jsem bezmyšlenkovitě ochutnala jedno neumyte cherry rajčátko ze zahrádky. Myslíte, že tam mohla být listerie? Děkuji.