Listerie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
14.8.16 12:30
@mroe píše:
Hele mam pro tebe jednu opravdu dobrou radu - navstiv psychiatra, nebo odstrihni internet, jinak se ditete nedozijes a teprve mazec te ceka, az se narodi…

Souhlas… psychickej problem. To neni moc normalni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.8.16 12:40

Anebo prázdniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
14.8.16 14:12

Zachovej klid, vše bude v pořádku, nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.16 21:02

Ahoj, omlouvam se za anonym, ale vím ze moje otazka je směšná, ale lecim se na uzkosti a mam stasny strach z listerie. Koupila jsem si hotove jidlo od maggi vim ze je to nezdrave, ale jednou mi to snad neublizi. Koupila jsem si s prichuti spenatu a sýrů. Po konzumaci jsem si na obrazku vsimla ze smes na omacku se skladala z cabernetu, ementalu a nivy cca obsah syru 3,5 %. Takže moje otazka zni může toto hotové jídlo obsahovat listerii?

• Citovat
  • Upravit
19
4.10.16 21:11

Ne nemůže..
Snaz se na te úzkosti zapracovat, bude hur..mluvím z vlastní zkusenosti..sama to s prckem tezko dávám ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.16 21:15
@suzanette píše:
Ne nemůže..
Snaz se na te úzkosti zapracovat, bude hur..mluvím z vlastní zkusenosti..sama to s prckem tezko dávám ted…

Snažím se, dle psychiatra trpím fobii z listerie. Vidím ji všude. :(

• Citovat
  • Upravit
7974
4.10.16 21:24

Listerii se daří na tepelně neupravených potravinách skladovaných v chladu. Tohle je uvařené, dehydratované a skladuje se to v sáčku za normální teploty. Prostě nic pro listerii. Takže pokud si to neměla natržené v chlaďáku plném nakažených myší, je to naprosto bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27637
4.10.16 21:59
@Anonymní píše:
Snažím se, dle psychiatra trpím fobii z listerie. Vidím ji všude. :(

neboj tady v tom není ani náhodou, nemá v čem žít  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
5.10.16 07:44

Neboj se, nic se nestane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.16 09:13

Napadla mě taková blbost. Může být v děšti bakterie listerie?

• Citovat
  • Upravit
2649
2.11.16 13:06
@Anonymní píše:
Napadla mě taková blbost. Může být v děšti bakterie listerie?

ne nemůže… buď v klidu já si teď ve 3 trimestru pořídila kotě :dance: piju plnotučné čerstvé mléko a občas se narvu salámem :roll: :roll: no snad to bude dobré :think:

Buď v klidu. Omezuješ se a stresuješ sebe i mimi… jestli nejsi těhotná, tak jsou tvé obavy k ničemu a dej si sýr, salám, tatarku a vše nechutně nezdravé :mrgreen:
Drž se holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
2.11.16 20:49

Ja bych se chtela zeptat jestli stačí jen oliznout nakazenou potravin, abych ji mohla chytnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.16 14:51

Ahoj já jen pro ujištění, dnes měla k obědu, špagety, použila jsem špagentu od Hamé, na obalu sterilizaváno. pro jistotu jsem to přehnala varem po dobu 3-5 min. Mohla tam být listerie?

• Citovat
  • Upravit
960
18.11.16 15:00

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.21 12:08

Listerie z neumyteho rajčata

Ahojky holky, tak trochu obnovují téma listerie. Dnes jsem bezmyšlenkovitě ochutnala jedno neumyte cherry rajčátko ze zahrádky. Myslíte, že tam mohla být listerie? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky