Listerie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3032
7.8.21 12:11
@Anonymní píše:
Ahojky holky, tak trochu obnovují téma listerie. Dnes jsem bezmyšlenkovitě ochutnala jedno neumyte cherry rajčátko ze zahrádky. Myslíte, že tam mohla být listerie? Děkuji.

Za co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
7.8.21 12:13
@Anonymní píše:
Ahojky holky, tak trochu obnovují téma listerie. Dnes jsem bezmyšlenkovitě ochutnala jedno neumyte cherry rajčátko ze zahrádky. Myslíte, že tam mohla být listerie? Děkuji.

Mohly byt i dve nebo tri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
7.8.21 12:58
@Anonymní píše:

Jestli ti to stálo za to.. to neumyté rajčátko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
7.8.21 14:17
@Anonymní píše:

Jestli jsi ho před konzumací důkladně neprohlídla, jeď okamžitě na pohotovost… 8o 8)
Já měl před chvílí 4 mirabelky utržené ze stromu a jednu ze země, ale všechny jsem pečlivě ohledal, listerie smetl na zem a rozdupal… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.8.21 15:28

Neblázni, máš mnohem vyšší pravděpodobnost ji chytit z mé syrového masa, určitých typů sýrů, ryb.
Tuplem u ovoce z vlastní zahrady. Pokud nehnojis trusem, tak už vůbec ne. Kliiid. Nehledě na to, že zdravý imunitní systém si s listerií poradí povětšinou sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
8.8.21 14:09
@Anonymní píše:

Hele nevím jestli tam byla listerie, ale hysterie tam byla určitě 8o na to fakt opatrně…a to bych určitě řešila, protože to není normální :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí