Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
855
4.11.15 16:50

Já budu rodit v NOvém Jičíně a mají tam taky hezké, vybavené porodní pokoje. Míče, masážní sprcha, stoličky, sedací pytel a televize. Uprostřed je polohovací postel. Barva všech porodních pokoj§ je do růžova. Říkali nám, že jakmile to přijde, uloží mě na ten pokoj, na kterém budu po celou dobu rozběhnutého porodu. U prvorodiček to může být až 15 hodin. Po porodu zůstáváte s miminkem ještě 2 hodiny, pak vás odvezou na poporodní pokojíček, kde zůstáváte ještě dalších 6 hodin. Jakmile budu schopna vztanout a zajít si na záchod, přivezou i miminko a budeme už společně na klasickém pokoji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
4.11.15 17:06

U nas to vypada takhle :-) z hekajicich sousedek by me asi kleplo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.11.15 19:04

U nas jsou taky míče, sprchy, masážní přístroje atd. jen je to teď udělané pro víc rodicek. Po te rekonstrukci by už mělo být více soukromí a více moderní. Původně tam byli dva pokoje. Jeden samostatný a druhý větší rozdělení na tři části. Pro tři rodičky. Jenže teď je to úplně v jiném patře. Měli jsme se tam jít podívat v rámci kurzu, ale zrovna bylo plno tak nás tam PA nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.11.15 19:22

Klarazitova :taky moc pekne prostredi!

Myslim, ze by vsude meli porody udelat tak, aby kazda rodicka mela sve soukromy a neposlouchat ostatni.. :)
Jinak jako prvorodicka ale doufam, ze nebudu trpet moooc hodin!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.11.15 19:22

Juuuu, já se snad stehuju :) vypadá to nádherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.11.15 19:25

No jeje :) já mám hrůzu, jaký to bude. Doufám, že to není dědičné, moje mamka se mnou trpěla jak zvíře. Povídala, že už ke konci prosila, ať ji zastřelí. Nechtěla jsem ven, tak mě museli tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 12:21

Tak to ja bych si zas tu dedicnost prala, moje mamka porodila brachu za 4 hodky a me za necely 1,5 hodiny. Tak to by se mi libilo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 14:13

Tak jsem dneska byla zase na kontrole v porodnici. Vsechno je snad v poradku, maly je asi jen maly. Tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.11.15 15:43

Ahoj holky, tak hlásím, že už to máme za sebou :) jsme už druhy den doma Anička 31.10. V 7:17h, 3 590g a 51cm, porod přirozený trval asi 7–8h. :) jsem z ní úplně hotová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.15 15:52

Moc gratuluju. Je nadherna. At jste vsichni spokojeni. t!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
5.11.15 16:19

Mala je krasna, moc gratuluji obema rodicum. Tobe za zvladnuti porodu a ted si malou uzivejte :dance: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
5.11.15 17:34

Moc moc gratuluji :-) malá je nádherná. Přeji hodně štěstí a zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
6.11.15 09:28

Moc gratuluji!!! :) Ať vám dělá malá Anička jenom radost. Užívejte si to! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
6.11.15 09:29

HOlky, dnes v noci jsem vůbec nespala. Už to asi pomalu přichází…Měla jsem bolesti, už jsem v jednu chvíli myslela, že pojedem do nemocnice, ale pak to přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.15 09:54

Gratuluji maminkam k jejich přírůstkům, ať vám dělají jen radost :kytka:
A teď dotaz, holky kdy vám přišla první mateřská? Já nastoupila 1.10. papír v práci jsem dávala na konci září, ten poslední týden vlastně a pořád mi nic nepřišlo. Kámošky co mám, už jí dostaly včera. Tak jsem z toho zmatená, to bych nebyla já, abych neřešila nějaký komplikace :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny