Listopad 2015
- Otevřená skupina
Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak ja z porodu naopak obavy nemam, nevim proc, ale jsem na to i zvedava a strach nemam. Doufam, ze to nezni nak namachrovane
Ja postylku mam taky v loznici, mame malej domek a pokojik by musel byt v dalsim patre, takze ho budem zarizovat az bude malej starsi. Monitor dechu jsem poridila od znamy, takze me vysel levne, jinak bych ho asi novy nekupovala. Snad nebude hlasit falesne, mym psum se ten zvuk moc nezamlouva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
L-ee: domluvím. se, ale po znamych, hospodach a obchodech. Takze za doktorku sem rada a manzel.bude pri porodu se mnou (jako. manzel a pripadne prekladatel) ![]()
Monitor dechu nemam, v cr ho i pujcuji, pokud se miminko narodi drive nebo s nejakym. mensim problemem. Nekupovala sem, zda se mi to zbytecne drahe, pujceni po okoli nebylo možne, takze kdyztak si to vezmu v nemocnici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alzaček Jeje, držím palce! A to tak brzy? Určitě bude všechno v pořádku, držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taaaak…doma už mám vypráno, vyžehleno, postýlku připravenou, tašky zabalený…
na kontrole jsme byli zase dneska a všechno v pořádku. Musím říct, že už asi týden mám také poslíčky…dneska jsem to říkala doktorovi a říkám: ano, jsou to jako šílené menstruační bolesti…a on prý: věřte mi, šílené nejsou…ty šílené teprve přijdou
tak mi zvedl náladu
Jinak jsme včera byli na předporodním kurzu…myslela jsem si, že přítel neposlouchal, ale dneska mě překvapil. Hladil mi bříško a ukazoval mi, kde mám asi placentu, jak je to s vodou, jak může být mimčo otočené…
každopádně abych se nenudila, pořídili jsme si o víkendu dalšího člena rodiny. Agamu vousatou
taky takové miminko
dvakrát denně ho krmím a hraju si s ním…bavím se tím, jak na sebe reagují s kocourem…jen doufám, že mi ho nesežere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@calistoo
v nedeli uz nastupuji do nemocnice a pondělí cisar, aspon to budu mit uz za sebou. Aspon uz nepriberu, staci mi tech 24kg.Pak budu brát antibiotika na streptokoka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám zatím místo postýlky kolébku a tu budu mít hned u postele. Myslím, že je to lepší. Udělali jsme malému u nás takový dětský koutek, než povyroste a bude u sebe. Monitor dechu určitě používat nebudu. Švagrová ho měla (rodila předčasně), a měli tolikrát planý poplach, že by mě asi kleplo ![]()
Já mám poslíčky cca od 30 týdne, ptala jsem se doktora a říkal ať jsem ráda, že děloha trénuje a pak se mnohem lépe rodí. Vždy mi ztuhne břicho a propichuje mě. Trvá to jen chvilku. Tuhle jsem byla v krámu a šla do schodů a začalo to. Málem jsem ty schody nevyšla. Snad začnu rodit doma a ne někde na ulici ![]()
@alzaček
Tak to ti moc držím palce. Určitě ti to dobře dopadne. Tak to budeš mít mimčo asi z nás první ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@calistoo
Agamy jsou super. Přítel má 3, ale u rodičů. U nás by to nebylo kam dát. Hlavně máme 3 kočky a 2 psy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V pondeli drzim palce, asi opravdu budes prvni vbtehle skupine, ktera uz bude se svym miminkem, urcite se mooc tesis ![]()
Postylka uz v loznici, ale destsky pokojik zaridim vedle-po sestinedeli bych rada, aby mimco spalo vedle, ve svem pokojicku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makyna K. Obdivuji tě
Dcerce jsou 3 roky a stále spíme v jedné ložnici - ona na své postýlce… V noci jsem se k ní budila při jakýmkoli zakašlání atd. představa, že chodim o pokoj vedle… no.. pořiď si do pokoje rozkládací gauč a uvidíš, že pak budeš spát místo s chlapem v posteli na gauči
já bych to nedala ![]()
Jinak cvičíte s Aniballem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klarazitova -zatim neni co obdivovat cekam prvni miminko a jen vim, jak bych to chtela udelat. Stejne me pry hormony ovlivni a kdo vi, jak to bude.
Jinak ja aniball nemam, necvicim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
dnes mi prisel kočarek konečne, jen perinka není, musi ji usit. V sobotu budem skládat postýlku do loznice, jinou mistnost nemame, stejne by jinde nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel chce taky Agamu, ale až bude větší byt. Ja tak do roka bych chtěla mít malou v ložnici, ale pokud nebude větší byt, tak to bude možná i déle.
Jinak aniball taky nemam.
Dnes jsem byla prvne v poradne. Nevím tedy jak u Vás, ale ja v ty naší cekala vic jak 3,5 hodiny
Bylo nas tam hodně. Aspoň že natáčení brali po dvou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak čím víc se to blíží, tím víc začínám být nervozní. Už se v noci ani pořádně nevyspím, protože když zrovna nejdu na záchod, tak mě hrozně bolí záda v kříži a já nevím jak si lehnout ![]()
@L-ee já jsem byla v poradně už 3×, vždycky tam jdu už před 8 ráno a pokaždé mi návštěva - natáčky i vyšetření v ambulanci trvalo necelou hodinu, to si nedovedu představit tam dřepět 3,5 hodiny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Verbka , 27.5.25 10:25
- Sovička 30 , 2.11.21 22:25
- Lizine , 1.1.19 18:31
- Svetluska_30 , 26.9.18 08:39
- makacek , 18.6.18 00:22
- barboravon , 20.5.18 13:43
- mrav , 8.3.18 14:44
- walsice , 1.4.17 20:53
- alzaček , 13.1.17 22:40
- Hannahandpitbulls , 20.10.16 23:10
- Lucinka0304 , 13.8.16 21:19
- Ifa007 , 3.6.16 13:59
- Anett91 , 2.6.16 12:27
- MarťulaG. , 1.6.16 20:22
- klarazitova , 31.5.16 12:16
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Otok po vpichu anestezie
- 1.5.26 08:15
- Anonymní
- 1
Těhotná přítelkyně mě přestala mít ráda
- 1.5.26 08:35
- ka2ka
- 19
Operacia septa v maternici
- 30.4.26 22:49
- Anonymní
- 2
Kolik peněz dát dítěti na internát
- 1.5.26 08:29
- Havlova
- 35
Hodnota HCG 9 den po KET
- 30.4.26 19:39
- Ilča1986
- 10
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 1.5.26 07:14
- Anonymní
- 45
Sirup Ventolin u dětí – zkušenosti?
- 1.5.26 08:22
- Evkad
- 12
Jaké je to být v kavárně na plný úvazek?
- 1.5.26 05:29
- Anonymní
- 13
Pozor na firmu Auta Super
- 1.5.26 08:22
- Betty MacDonald
- 7
Jak dál naložit s chováním kamarádky?
- 1.5.26 08:29
- Betty MacDonald
- 27
Nové příspěvky