Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
17.9.15 10:11

@Lucinka0304 Někde jsem četla, je to i pro maminku zdravější, spát na levém boku. Kvůli trávení a tak. Ale stejně by mě zajímalo, proč se malému tak líbí, když ležím na levém, když on je elý den nasáčkovaný vpravo a dělá mi tam pěknou bouli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.9.15 10:12

@Svetluska30 Taky gratuluji :) a upřímně teda také doufám, že bude vše ok a půjde to přirozenou cestou. Co jsem si vyslechla o císařích a stavech po, nechci zažít :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.15 10:45

@calistoo
To je poznat, jak je to tělo chytré. Já to nikde nečetla, ale prostě to dělám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.9.15 07:43

@Lucinka0304 Jojo, také se na ten bok otáčím automaticky :)

A jak se jinak máte, co miminka? Já už mám občas pěkné bolení, když se protahuje…někdy mám pocit, že mi zlomí žebro nebo vážně roztrhne pupek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.9.15 07:54

Ja se nejvic netesim na vecer a noc, nemůžu spat -kazda poloha mi vydrzi par minut a pokud neusnu, prevaluji se :( mimco kope, ale vramci moznosti-my mame zatim hodny miminko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.9.15 07:58

:) počkej, až bude venku :) já tedy naštěstí spím, akorát když se převracím, tak se vzbudím, musím se „přehodit“, ale pak zase usnu. A občas si při chůzi připadám jak kachna :)hlavně když se mi nějak zaseknou záda, to pak radši nejdu ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.9.15 10:31

@Makyna K.
tak to jsme na tom stejně. Na noc se vůbec netesim. Ať ležím. jak ležím tak mi to vadí. Prevaluju se celou noc. Usnu na chvilku a zase se vzbudim. Dnes jsem se v noci vzbudila a trvalo mi pomalu tři hodiny, než jsem zase usla :( Když ležím na boku tak me po chvíli bolí kyčle. Podkladam se dekou nebo mam i ten kojící polštář, ale nic nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
23.9.15 10:58

Mimčo mě nejvíc kope večer a taky se převaluje u snídaně. Vždycky se mi udělá boule u pupku, jak vystrčí zadek a na protější straně mě píchne jeho ručička. :) V noci spím nejčastěji na boku s polštářem mezi nohama. Ale stejně se pořád budím a převaluju se. Čím dál víc mě tlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.9.15 11:15

Calistoo..az bude prcek venku, tak budu mit aspon co delat:)))) takhle v noci jen koukam do tmy, manzel spi jak zabitej a ja hledam polohu, doufam aspon v hodinku spanku..

L-ee…taky mi nic nepomaha, at lezim jak lezim :(, a to jsem teprve 31tt :(

Doktor mi rekl, kde ma hlavicku i nohy, ale nepoznam kde se pohybuji nohy ci hlava ted, jen me kope, ale tak ruzne, nze kdo vi, zda to jsou nohy nebo rucicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.9.15 11:23

@Makyna K.
tak to jsi napsala přesně, koukám do tmy a hledám polohu :) přítel spokojeně spí, se divím, že ho tím mím věčným otáčením nebudím :)
Já jsem teď ve 32tt, dnes jedu na ultrazvuk, tak se těším až malou uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.9.15 12:13

Ahoj holky,
to jsem na tom stejne, v noci se moc nevyspim, kazdou hodinu jsem vzhuzu. Nevím uz jak mam lezet, vecne me kope na boku. Nechce se otocit, porad ma hlabicku nahore :(,to budu uz 34tt.Za tyden jdu na ultrazvuk, jestli se otoci, jinak musim na cisare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.15 12:46

Ahoj holky, tak já spím celou noc, malej řádí tak od deseti do jedenácti a pak se jde spát :-) Přijde mi, že má režim už teď :mrgreen: Jediný, co mě v noci vzbudí je přeležená kyčel, tak se jen obrátím a spim zase. Už se mi, ale nechce ráno moc vstávat do práce. Naštěstí už příští týden nastupuji na mateřskou. Jupííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.9.15 13:59

L-ee…tak to jsi jen o tyden napred :) my cekame zase kluka, ale zatim mu moc do obličeje nebylo videt, uvidite co v utery :)
Jinak ja mam v noci zapnuty tablet - obcas si pustim film, jindy ctu…stejne manzela nic nevzbudi :))))
Vubec ted nezavidim maminkam, co jeste chodi do prace, ja jsem na neschopence, vstavani a fungování v praci bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.9.15 14:35

Mám to přesně tak, pracuji od půl sedmé-sedmé a už mi to strašně leze na nervy. Teď mám týden volno na uklízení atd. a i když vstávám kolem sedmé, jsem spokojená, můžu se kdykoliv natáhnout a odpočinout si a hlavně mě tak příšerně nebolí záda jako když sedím celý den u compu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.9.15 14:42

Holky, já ještě minulý týden dělala dvanáctky a lítala celej den :-)takhle jsem přibrala 11kg a kdybych byla doma, tak bych asi jenom jedla a nehýbala se, tak jsem ráda. Dneska mám třetí den zasloužený mateřský dovolený a pořád mi to nějak nedochází, ale už si to chci pomalu připravit, všichni straší že to může přijít a já nemám ještě ani tašku do porodnice zabalenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny