Listopad 2015
- Otevřená skupina
Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lucinka0304 Někde jsem četla, je to i pro maminku zdravější, spát na levém boku. Kvůli trávení a tak. Ale stejně by mě zajímalo, proč se malému tak líbí, když ležím na levém, když on je elý den nasáčkovaný vpravo a dělá mi tam pěknou bouli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svetluska30 Taky gratuluji
a upřímně teda také doufám, že bude vše ok a půjde to přirozenou cestou. Co jsem si vyslechla o císařích a stavech po, nechci zažít :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@calistoo
To je poznat, jak je to tělo chytré. Já to nikde nečetla, ale prostě to dělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucinka0304 Jojo, také se na ten bok otáčím automaticky ![]()
A jak se jinak máte, co miminka? Já už mám občas pěkné bolení, když se protahuje…někdy mám pocit, že mi zlomí žebro nebo vážně roztrhne pupek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se nejvic netesim na vecer a noc, nemůžu spat -kazda poloha mi vydrzi par minut a pokud neusnu, prevaluji se
mimco kope, ale vramci moznosti-my mame zatim hodny miminko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
počkej, až bude venku
já tedy naštěstí spím, akorát když se převracím, tak se vzbudím, musím se „přehodit“, ale pak zase usnu. A občas si při chůzi připadám jak kachna
hlavně když se mi nějak zaseknou záda, to pak radši nejdu ven ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makyna K.
tak to jsme na tom stejně. Na noc se vůbec netesim. Ať ležím. jak ležím tak mi to vadí. Prevaluju se celou noc. Usnu na chvilku a zase se vzbudim. Dnes jsem se v noci vzbudila a trvalo mi pomalu tři hodiny, než jsem zase usla
Když ležím na boku tak me po chvíli bolí kyčle. Podkladam se dekou nebo mam i ten kojící polštář, ale nic nepomáhá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimčo mě nejvíc kope večer a taky se převaluje u snídaně. Vždycky se mi udělá boule u pupku, jak vystrčí zadek a na protější straně mě píchne jeho ručička.
V noci spím nejčastěji na boku s polštářem mezi nohama. Ale stejně se pořád budím a převaluju se. Čím dál víc mě tlačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Calistoo..az bude prcek venku, tak budu mit aspon co delat:)))) takhle v noci jen koukam do tmy, manzel spi jak zabitej a ja hledam polohu, doufam aspon v hodinku spanku..
L-ee…taky mi nic nepomaha, at lezim jak lezim
, a to jsem teprve 31tt ![]()
Doktor mi rekl, kde ma hlavicku i nohy, ale nepoznam kde se pohybuji nohy ci hlava ted, jen me kope, ale tak ruzne, nze kdo vi, zda to jsou nohy nebo rucicky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makyna K.
tak to jsi napsala přesně, koukám do tmy a hledám polohu
přítel spokojeně spí, se divím, že ho tím mím věčným otáčením nebudím ![]()
Já jsem teď ve 32tt, dnes jedu na ultrazvuk, tak se těším až malou uvidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
to jsem na tom stejne, v noci se moc nevyspim, kazdou hodinu jsem vzhuzu. Nevím uz jak mam lezet, vecne me kope na boku. Nechce se otocit, porad ma hlabicku nahore
,to budu uz 34tt.Za tyden jdu na ultrazvuk, jestli se otoci, jinak musim na cisare.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já spím celou noc, malej řádí tak od deseti do jedenácti a pak se jde spát
Přijde mi, že má režim už teď
Jediný, co mě v noci vzbudí je přeležená kyčel, tak se jen obrátím a spim zase. Už se mi, ale nechce ráno moc vstávat do práce. Naštěstí už příští týden nastupuji na mateřskou. Jupííí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
L-ee…tak to jsi jen o tyden napred
my cekame zase kluka, ale zatim mu moc do obličeje nebylo videt, uvidite co v utery ![]()
Jinak ja mam v noci zapnuty tablet - obcas si pustim film, jindy ctu…stejne manzela nic nevzbudi ![]()
Vubec ted nezavidim maminkam, co jeste chodi do prace, ja jsem na neschopence, vstavani a fungování v praci bych nedala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám to přesně tak, pracuji od půl sedmé-sedmé a už mi to strašně leze na nervy. Teď mám týden volno na uklízení atd. a i když vstávám kolem sedmé, jsem spokojená, můžu se kdykoliv natáhnout a odpočinout si a hlavně mě tak příšerně nebolí záda jako když sedím celý den u compu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já ještě minulý týden dělala dvanáctky a lítala celej den
takhle jsem přibrala 11kg a kdybych byla doma, tak bych asi jenom jedla a nehýbala se, tak jsem ráda. Dneska mám třetí den zasloužený mateřský dovolený a pořád mi to nějak nedochází, ale už si to chci pomalu připravit, všichni straší že to může přijít a já nemám ještě ani tašku do porodnice zabalenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Verbka , 27.5.25 10:25
- Sovička 30 , 2.11.21 22:25
- Lizine , 1.1.19 18:31
- Svetluska_30 , 26.9.18 08:39
- makacek , 18.6.18 00:22
- barboravon , 20.5.18 13:43
- mrav , 8.3.18 14:44
- walsice , 1.4.17 20:53
- alzaček , 13.1.17 22:40
- Hannahandpitbulls , 20.10.16 23:10
- Lucinka0304 , 13.8.16 21:19
- Ifa007 , 3.6.16 13:59
- Anett91 , 2.6.16 12:27
- MarťulaG. , 1.6.16 20:22
- klarazitova , 31.5.16 12:16
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 1.5.26 21:22
- azaleila
- 7
Kdo si prošel ztrátou ve 2 trimestru
- 1.5.26 20:38
- Xxxbell
- 1
Zbavování se věcí
- 1.5.26 21:23
- citlivaduse
- 4
Ekzém po celém těle