Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
11.9.15 07:45

Občas se mi stane něco podobného, moc to nebolí, ale najednou mám přesně pocit na něco mezi menstruací a průjmem…ale vždycky to za chvilku přejde a malý je u toho také vždy vzhůru a dělá si párty, tak si myslím, že jen nabere nějaké orgány :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.9.15 08:15

A mimochodem, už se Vám zdá o porodu? Mně se dneska zdálo celou noc, že rodím…a to jsem mezitím byla několikrát vzhůru, ale vždycky se to vrátilo. Pokaždé jsem říkala lékaři, že je ještě brzy, ale on odpovídal, že je to dobrý, že už je malý „hotový“ a narodit se může :) Stihomam :) každopádně to nebylo poprvé a včera už jsem složila kočárek a vzala si dovolenou na „předvánoční-předmiminkový“ úklid (za 14 dní). Pak už postavíme postýlku a začnu vyvařovat pleny. A připravovat tašku, i když mám ještě dva měsíce čas…máte to také? Připadám si jako blázen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.9.15 09:21

Mě už se také zdálo o porodu :lol: pomalu si začínám vše připravovat a postupně nakupovat :D už teď je to s tím pohybem horší, tak ať to ještě zvládnu. Musím říct, že to rychle utíká. :)

Ve středu jsem byla na 4D ultrazvuku. Malá byla krásně vidět, tak jsem byla ráda a ještě se víc a víc těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.9.15 09:40

Juuuu! A můžu se zeptat, jak to s tím 4D vlastně je? Musím se objednat někam na specializované pracoviště, můj doktor mě asi nikam nepošle, že? A kolik stojí? Chtěla bych prcka také vidět :) a je to nějak časově omezené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.9.15 10:16

Já už dlouho váhala, jestli mám jít nebo ne. Musíš si najít doktora, který má 4D ultrazvuk. Já se podívala na net a našla jsem, že u nás ho májí asi 4 doktoři. Zavolala jsem k jednomu a objednala se. Čekala jsem asi týden. Tam kde jsem byla já to měl rozdělené. Video na DVD stálo 1100,– a fotečka 300,–. Nechala jsem si udělat dvě fotečky a konečně mi potvrdili holčičku :lol: Jinak to většinou stoji kolem 1000,– a je to i s videem a fotkou. Každý doktor to má jinak.

Četla jsem různé diskuse, kdy je nejlepší na něj jít. Dokonce jeden doktor měl napsáno, že ho dělá až do 37tt. Já jsem teď 30tt. Když jsem přišla na ten ultrazvuk, tak mi dokror rovnou řekl, že neví jestli to ještě půjde vidět, že už jsem hodně těhotná, ale měla jsem štěstí a malá byla krásně vidět a mám dvě překrásné fotečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.9.15 10:19

Juuuu, teď jsem na to koukala :) na Podolí, musíme to probrat doma a kdyžtak tam zavolám :) byla by to hezká vzpomínka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
11.9.15 10:23

Já byla několikrát na 3D ultrazvuku a byla to nádhera. Mimčo šlo krásně vidět. Nevíme, co to bude, protože se chceme nechat překvapit. Včera jsem byla na kontrole ve 30. týdnu a vše je v pořádku. Mimčo váží asi 1,5 kg a je otočené hlavou dolů. Zrovna si na ultrazvuku cucalo palec. :) Jinak tašku do porodnice už má sbalenou asi 3 týdny, kočárek je nachystaný a schovaný u rodičů a postýlku máme zatím rozloženou ve sklepě. Asi ji složíme na konci září. Taky jsem si už vyprala, vyžehlila a urovnala oblečení pro miminko a nakoupila nějakou dětskou kosmetiku na doporučení kamarádky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.9.15 10:27

Juj, to se mi ulevilo :) mně to po tom úklidu vychází taky tak na konec září. Ještě doma doděláváme menší stavební úpravy, tak to pak vezmu pořádně z gruntu a strašně se těším na připravování těch věciček :) mám nakoupené vše kromě kosmetiky, ale asi už to koupím taky, ať mám komplet všechno. Těším se jak malá :) už aby byl venku, čumáček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.9.15 10:27

My zase viděli jak si šahá prstíkama na nos :lol: Bylo to fakt moc pěkný. Já jdu na kontrolu ve 32tt, tak doufám, že bude taky vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.9.15 10:32

My jdeme v úterý :) jsem zvědavá, jak je velký a teda doufám, že nebude stávkovat. Normálně je už akční celý den, jen občas si dá šlofíka, tak ať ho vidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
14.9.15 18:55

Holky, mam dotaz v jakem tydnu se na 100% pozná, ze bude císař nebo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
15.9.15 09:20

Na 100% to určit nelze. Kamarádka šla na císař a hodinu před porodem se najednou mimčo otočilo a porodila ho normálně. Moje sestra jde na císař zítra, snad vše dopadne dobře a byla ho plánovat ve 37. týdnu. Rodí se pak ve 38. týdnu, o něco dříve než normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
15.9.15 09:23

Holky mám dotaz. V poslední době jsem zpozorovala takové zvláštní, velmi pravidelné Ťukání miminka. Trvá to třeba 2 minuty, jakoby bušil rukou nebo sebou tikal. Připomíná mi to tlukot srdce. Je to pravidelné ťukání, které trvá 2 minuty a pak je klid. Mám to jednou za 2 - 3 dny. Bojím se, ať mimčo nemá nějaké záchvaty nebo tak něco… :( jsem z toho trošku nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.15 09:56

@Makyna K. jestli myslíš kvůli poloze mimča, tak nám primář porodnice, kde chci rodit říkal, že to není jistý až do dne porodu, že se mu stalo několikrát, že se dítě otočilo těsně před tím, než měl dělat operaci, a proto, že dělá ultrazvuk vždycky těsně před císařem, právě z tohohle důvodu. Ovšem, to že se to domlouvá dopředu, tak nevím odkdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.15 10:00

@Svetluska30
myslím, že to může být škytavka, jak mimčo polyká plodovku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny