Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
31.7.15 12:24

Přesně! Ale tak to jsou takový ty nepřející potvory :) jde jim o to, aby tě hned mohly pomlouvat, jak jsi tlustá a bla bla…nechápu takový lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
31.7.15 14:09

Jinak holky prsa asi jeste porostou, četla jsem, ze kojíci podprdu je dobre kupovat až po 32.tt, ja mela C, uz mi vypadávají z D, manzel je nadseny :mrgreen: v c&a jsem viděla balení po dvou za 500, bez kostic a bavlnena, kamoska rikala, nekupovat nic vyztuženého, ze prsa po naliti hrozne boli a ty kostice tlačí..,sportovní mi přijdou hodně těsné any prsa neskakala, tak nevim jestli by taky byla uplne pohodlna, navic jak jsou těsné tak si nedovedu představit dolovat prso ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.7.15 14:20

No právě :D jednou rukou držet prcka, druhou lovit prso…taky s tím nákupem asi počkám až na konec. Když se podívám na svojí mamku…povídala, že měla tenkrát B-C a teď, po třech dětech, má F :D A moje sestra byla tak trochu letiště, k čemuž se sice vrátila, ale po porodu si málem vyrazila zuby Déčkama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.15 14:26

No s tou sportovni mate pravdu, pod prsy je dost tesna, to by asi blbe vytahovalo prso ven :mrgreen: ja mam jednu obyc pro jistotu a s dalsima radsi pockam, az se velikost projevi v plne parade :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
31.7.15 15:58

Mateřskou podprsenku koupím co nejpozději to půjde. Slyšela jsem o těch z c&a, že jsou moc dobré a pohodlné, takže si je pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.8.15 12:16

To ja už přibrala tak 12kg a to mi přijde ze jim méně než před těhotenstvím. O podprsenkach ani nemluvim. Sehnat nějakou co sedí je zazrak. Původně jsem měla C, ted záleží na vyrobci ale většinou E, F a to jsem zvědavá co budu nocit po porodu. :) kde seženu tak velkou kojici podprsenku netuším. Do jaké velikosti mají v C&A?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.8.15 12:23
@calistoo píše:
Holky, já Vám závidím. Můj doktor je trošku mimoň a stále nevíme, co budeme mít. Nikdy
se pořádně nepodívá a pak mi poví, že nic není vidět. Jsem ve 20 týdnu a už bych to chtěla konečně vědět. Každopádně se chci zeptat, byly jste na 2. screeningu? Vyčetla jsem na netu, že by se měl provádět kolem dvacátého týdne, ale můj doktor se o něm ani nezmínil a objednal mě k sobě na další KO na 23. týden. Mám z něho dost špatný pocit, tak se bojím, aby něco nezanedbal :/

to muj doktor ani UTZ nemá, takze se to od něj nedozvím. Na prvni screening mě poslat do Ústí, tam mi řekli že si myslí, že to bude holčička a ve 20. týdnu mě poslat k nám do Mostu a tam mi pro změnu neřekli vubec nic :(. Takže musím čekat na další UTZ, který je ve 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.8.15 14:03

@L-ee myslim,ze jsem tam viděla i F ale normalne, normalne je mi mala D a tam bych mohla mit i C asi to jsou stany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.8.15 11:11

Já se přidávám k diskuzi o vývoji velikostí podprsenek:-)
Asi tu budu jediná, ale mám stále stejnou velikost podprsenky, 75B, a to jsem v 25 týdnu…a jsem docela ráda:-) Netuším, jestli růst prsou v těhotenství má nějaký vliv na pozdější kvalitu kojení, máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.8.15 13:57

@Tiburon ja si myslim, ze je to uplne jedno jake mas prsa…malo mléka muze mit i holka s šestkama, takz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.15 19:32

Já teď začínám 23tt a mám nahoře 11KG, všichni mě chválí jak mám pěkný bříško. Podprsenky mám o necelé číslo větší, ale ten obvod se zvětčuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.8.15 12:39

Taky si myslím, že na velikosti prsou nezáleží :) navíc se ti můžou nalít až po porodu :)

Holky, takový „jiný“ dotaz…nebo spíše, jestli máte některá zkušenosti, co by mi pomohlo. Prcek se poslední cca týden „usadil“ asi někde na střevech nebo nevím, ale trpím permanentní bolestí břicha a jsem nafouklá jak balón. Když si třeba lehnu a nějak ho dostanu do jiné pozice, uleví se mi, jak tlak, tak bolest. Ale v práci se přeci jen nemůžu válet na zádech a upouštět plyny :D navíc se mi vždycky břicho nafoukne do dvojnásobné velikosti a to taky bolí, jak to pne. Včera už jsem byla tak zoufalá, že jsem si vzala Espumisan, ale ten do sebe nemůžu cpát pořád. A už ráno jsem se budila s bolestí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
3.8.15 12:43

Na bolesti břicha a nadýmání mi pomáhají bylinkové těhotenské čaje, jsou výborné. Vždycky mi po nich bříško změkne.
Pokud mám bolesti, pnutí a nejsem zrovna doma, abych si ho uvařila, dám si tabletku magnezia. Taky to zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
9.8.15 21:23

Jak to delate teď v tech vedrech. Chodite plavat nebo doma sprcha ci vana? Ja tak vse napul, ale zase nevim, zda chladná voda je ideal.
At uz ty vedra skonci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
10.8.15 09:23

My chodíme na večerní koupání a je to super. Vždycky si hodinku poplavu a pak odpočívám na lavičce. Je to příjemné ochlazení v těchto vedrech a voda není tak studená. Od září budu chodit na pravidelné plavání pro těhule. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny