Listopad 2015
- Otevřená skupina
Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak holky gratuluju
. Mam pro vas vsechny typ. Dostala jsem šílenou střevní chřipku, poslala jsem přítele do lékarny, protoze to fakt nešlo. Prodali mu Rostliné uhlí a poradili mu super věc. Pít odstátou studenou vodu, nikdy jsem to neslyšela, ale fakt to pomohlo. Do večera mi bylo líp, sežrala jsem na co jsem přišla ( měla jsem strašný hlad
) a ráno jsem byla fit. Tak treba se to bude i Vam někdy hodit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak často chodíte na ultrazvuk. Můj doktor ho nemá. Byla jsem ve 13. týdnu na screeningu u jiného doktora kam mě poslal. Tam mi řekl doktor, že si myslí ze to bude holčička a nechala jsem si udělat fotečku děťátka. Jsem teď ve 20. týdnu a nikde mi zatím neřekli, zda to opravdu je holčička a taky mám pořád jen tu jednu fotečku
což mě docela mrzí. Dnes jsem byla na vyšetření srdíčka, to máme v pořádku, ale pokaždé jdu k někomu jinému. Byla jsem ještě na jednom ultrazvuku a to je vlastně vše od toho 13. týdne. A ani na jednom mi fotku neudělali a ani neřekli co to bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ee píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak často chodíte na ultrazvuk. Můj doktor ho nemá. Byla jsem ve 13. týdnu na screeningu u jiného doktora kam mě poslal. Tam mi řekl doktor, že si myslí ze to bude holčička a nechala jsem si udělat fotečku děťátka. Jsem teď ve 20. týdnu a nikde mi zatím neřekli, zda to opravdu je holčička a taky mám pořád jen tu jednu fotečkucož mě docela mrzí. Dnes jsem byla na vyšetření srdíčka, to máme v pořádku, ale pokaždé jdu k někomu jinému. Byla jsem ještě na jednom ultrazvuku a to je vlastně vše od toho 13. týdne. A ani na jednom mi fotku neudělali a ani neřekli co to bude.
Ahoj, muj doktor ma ultrazvuk, delal mi i screnning ve 12 tt. Takze mi ho dela kazdou kontrolu. Poprve jsem mimco videla uz v 1 tydnu
. Zkus se zeptat sveho dr. treba to jde nejak zaridit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sestřička u doktora říkala, že jestli budu chtít nějaké fotky, tak si to musím zaplatit jinde. Kamarádka mi říkal, že její doktor jí taky dělal ultrazvuk pokaždě, když šla na kontrolu. Jen si zaplatila 50 Kč za fotečku. Já teda od svého doktora nemám žádnou a ani mít nebudu, protože nemá ultrazvuk
Budu muset jinam a zaplatit si vyšetření jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danical píše:
@Tiburon já byla na druhém screeningu 21+0 a prcek měl 395g
Tak to se má u Tebe dobře:-) My vás za 4 dny třeba doženem, jsem koukala do nějakých tabulek, že mimco přibírá cca 70g za týden:-) A copak máš, kluka nebo holku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dneska koncim 20tt, v pondeli sem byla u me doktorky a ta mi rekla ze vidi pindika
takze na genetice, asi nekecali. Ve ctvrtek jedu na velky utz, tak jsem zvedava jestli to tak bude. Jinak moje doktorka mi dava fotecky kazdou kontrolu a nic za to nechce, asi to zalezi na kazdem doktorovi. Porad cekam, az malej zacne kopat, ale zatim nic, i kdyz obcas vevnitr citim naky pohyby. Mejte hezky vikend
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hannahandpitbulls
ahoj, já končila 20tt v pátek
na velkém utz, jsem už byla a pohlaví mi neřekli
můj doktor mi ani utz nedělá, takže mám pořád jen jednu fotecku
já už také cítím pohyby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tak budu mít kluka, hned ho ukazal..,tak to bylo jasný. Už mam 10kg na víc. Ke vsemu mě každy den po ranu i obcas pres den bolí prsty na pravé ruce, je to nepříjemny, pry to je tehotenstvim.Budu muset asi navstívit doktorku, natýkaj mi nohy i ruce, nevím co s tím
.Pohyby uz citim i pres den, bude to naky divoch
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc moc gratuluji k chlapeckovi. Ja jdu na UTZ zitra, tak se nemuzu dockat. Pohyby take citim uz cely den. Nekdy se az leknu, jakou ma silu
. Jinak si porad drzim svych plus 8 kg a zatim to nestoupa.
Obcas vecer me boli kolena a kotniky, ale, jinak si, tehotenstvi konecne uzivam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pocit, že listopad patří chlapečkům
I já mám kluka. Má 14cm a 279g. Jsem v 19+2. Všechno vyšlo krásně, pan doktor byl spokojený se mnou i s malým. Teď začíná boj o jméno
pro holku byla jasná Eva, pro kluka zatím jen dohady. Jaké máte jména pro kluky vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ženy,
o víkendu jsem třídila miminkovské věci, které schovala máma po mně a mojí ségře a už se nemůžu dočkat, až tady bude mrňous s námi!! Naštěstí bylo vše luxusně zavakuované, takže stačí vyprat, vyžehlit a můžeme používat
Ty malinké oblečky a botičky mě dostaly
![]()
Jak přežíváte vedra?
Krásný den!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucinka0304
Ahojky.
děkuji
,to ti zavidim tech 8kg, ja uz mam 11kg.Ja jsem uz 23tt, pres 20cm meri a pul kg vazi. Každy den mam uz pohyby, nekdy to boly. Jmeno uz mam po tatinkovi Semír, chtela jsem holcicku, uz jsme se s tim smirila, hlavne aby byl zdravy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alzaček
Už jsem to zarovnala na 10kg
Já jsem dnes přesně ve 20tt. Poslední dobou mě bolí pravá strana žeber, vždy na večer, jak se tam malý kroutí. Pohyby mám každý den. Někdy jen trochu, jindy až moc. Nejvíce se hýbe, když si dám pořádný kus masa
asi bude po tatínkovi. Taky se vždy ohlásí, když přijde přítel z práce, je to hrozně roztomilí, že už pozná, když se tatínek vrátí domů. Nakonec jsme se pro zatím domluvili na Matyášovi. Hodí se k oběma příjmením a význam má dar od Boha, tak snad je to správné jméno. Taky jsem chtěla holčičku, když mi řekli že to bude kluk, byla jsem naštvaná, i když se za to stydím. Měla bych být ráda, že je miminko zdravé. Už jsem se smířila a těším se na malého rošťáka, i když bude mít pindíka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiburon píše:
Tak to se má u Tebe dobře:-) My vás za 4 dny třeba doženem, jsem koukala do nějakých tabulek, že mimco přibírá cca 70g za týden:-) A copak máš, kluka nebo holku?
Chtěla bych překvapení, takže uvidíme v listopadu jestli kluk nebo holka.
Mám pocit, že jsem na téhle stránce snad jediná co to nechce vědět a začínám si připadat divná. Doktor se divil, že v dnešní době je to to první, na co se maminy ptají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Verbka , 27.5.25 10:25
- Sovička 30 , 2.11.21 22:25
- Lizine , 1.1.19 18:31
- Svetluska_30 , 26.9.18 08:39
- makacek , 18.6.18 00:22
- barboravon , 20.5.18 13:43
- mrav , 8.3.18 14:44
- walsice , 1.4.17 20:53
- alzaček , 13.1.17 22:40
- Hannahandpitbulls , 20.10.16 23:10
- Lucinka0304 , 13.8.16 21:19
- Ifa007 , 3.6.16 13:59
- Anett91 , 2.6.16 12:27
- MarťulaG. , 1.6.16 20:22
- klarazitova , 31.5.16 12:16
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
CAR Gynem-zkušenosti
- 25.4.26 23:52
- Micromia
- 8
Seznamovani kocek
- 25.4.26 22:20
- paja120
- 2
Je povinnost nahlásit příjem z prodeje...
- 26.4.26 00:30
- Kamenozrout
- 6
Absces na kostrči – jet na chirurgii?
- 25.4.26 21:26
- Anonymní
- 17
Bude to lakomec?
- 26.4.26 02:03
- Černá Madonna
- 56
Močový měchýř – problémy po zánětu
- 25.4.26 21:18
- tgg91
- 5
Fyzioterapie – Vysočina
- 25.4.26 18:58
- Mirek.k6
- 1
Časová slepota, jak se s tím vyrovnáváte?
- 26.4.26 00:24
- Roxy ivka
- 41
Pocit propadání, motání hlavy a nejistoty
- 25.4.26 22:14
- Mirek.k6
- 4
Jak dostat do dítěte Omega 3?
- 25.4.26 20:48
- Neboj
- 16
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 26.4.26 03:10
- Arturie
- 101024
Nesouměrná vulva - kluci, řešíte to?
- 26.4.26 02:17
- malachi
- 31
Snažení o miminko - měření bazální...
- 26.4.26 02:14
- bacova.mi
- 32931
Bude to lakomec?
- 26.4.26 02:03
- Černá Madonna
- 56
Pupínek na vagíně nebo jde o něco jiného?
- 26.4.26 01:46
- lucije28
- 10
Musím v 15 letech na gyndu?
- 26.4.26 01:39
- M_Vladim
- 78
Glykovaný hemoglobin – těhotenská cukrovka
- 26.4.26 00:37
- TRG
- 19
Je povinnost nahlásit příjem z prodeje...
- 26.4.26 00:30
- Kamenozrout
- 6
Jak moc věřit Mamatestu?
- 26.4.26 00:27
- CatOnTheMoon
- 39
Časová slepota, jak se s tím vyrovnáváte?
- 26.4.26 00:24
- Roxy ivka
- 41