Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
11.5.15 13:29

@SjuX děkuju :-* asi se fakt zbytečně nervuju :-( jj už chřipajzna ustupuje ;-) Jééé bobánek chtěl odpočívat a mamka mu dávala sportovní záhul ju :-D no tak to je krásný :-* my už to tedy řekly rodině dřív, ale s přátely ještě počkáme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mayyas
14.5.15 18:11

Ahoj holky, díky za přijetí! :kytka: Jsem tu nováček, na stará kolena matka prvorodička :mrgreen:, navíc s nějakými problémy, takže už přes měsíc ležím doma a nervy mám na pochodu. Nicméně, před 3 dny jsme úspěšně absolvovali prvotrimestrální screening, takže aspoň jeden obrovský kámen mi spadl ze srdce :dance:.

TP mám podle MS i podle uzv 18.listopadu, rodit chci v Podolí. Není tady nějaká „kolegyňka“? Mám velkou obavu z registrace, abych se tam dostala… Je přes webový formulář a prý jsou během necelé minuty vždy všechna místa na ten den hned obsazená 8o :?.

• Citovat
  • Upravit
211
15.5.15 10:07

@mayyas ahojky maminko :kytka: tak velikááánská gratulace :hug: a jéjej, tak hlavně, ať to nakonec vše dopadne dobře :andel:

No holky já jsem včera skončila na pohotovosti, protože mě strašně bolelo bříško na pravé straně :nevim: naštěstí je miláček v pořádku, ale pan dr si myslí, že to můžou být srůsty po slepáku z dětství, tak jak se mi teď roztahuje děloha, tak to začínám cítit :-(

a co vy holky? Jak prožíváte těhu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mayyas
15.5.15 10:52

@PcPrincess Díky moc! To mně mrzí, že máš problémy - ale hlavně, že je mrňousek v pořádku! :kytka: :kytka: Chodíš do práce, nebo jsi doma?

Já začala mít od začátku 3.měsíce bodavé bolesti v podbřišku, našli mi myom, se kterým se ale nedá nic dělat. Takže jen se sleduje a doufám, že moc neporoste… Mám dost stresovou práci a denní cestování, takže mi bylo doporučeno zůstat doma v klidu. První týdny doma byly na nervy, akorát jsem se nervovala o Bambíno (náš pracovní název :mrgreen: :mrgreen: ) a vymýšlela katastrofické scénáře, ale teď už je to lepší. V břiše mi teda bodá skoro každý den, hlavně když se víc hýbu (vyrazím do Prahy k doktorovi nebo někam v rámci vycházek), ale dá se to. Prý to jsou částečně taky vazy, jak se roztahují, a částečně to je od toho myomu. A mám předepsané magnezium na ty křeče, rozpustný pytlíček každý den,

Jinak hned na začátku těhu jsem měla straně citlivá prsa a zvětšily se mi (potřebovala bych ještě víc :mrgreen: :mrgreen: ), až do teď se mi průběžně zvedá žaludek a mám různé chutě a nechutě (nemůžu vůbec hovězí a vepřové maso - a to jsem steaky milovala :cert: ), ale ani jsem extra nezvracela, jen párkrát za celou dobu.

Tak držím palce, ať ty srůsty ani nic jiného nebolí a nezlobí!

• Citovat
  • Upravit
26
18.5.15 09:41

Ahoj holky, v podbřišku mě taky píchá vcelku pravidelně, hlavně když se přepínám..takže se snažím odpočívat, ale to víte…ne vždy to jde :-D
TP mám 6.11. a úspěšně jsem se zaregistrovala k Apolináři, protože Podolí maluje!!! Ale byly to nervy. Systém se v 08.00 zasekl a povedlo se mi to až po 20ti min obnovit a jeden termín tam zbyl! Stejně ale nechápu, jak pak funguje porod…co když to příjde o týden dřív?
Jo a mimochodem, maso nemůžu vůbec..nejhorší jsou ryby. Takže se proteiny snažím nahrazovat tvarohem nebo cottage a tak…není to jen tak :-)

Držte se!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.5.15 14:30

Ahoj „kolegyně“ a taky děkuju za přijetí! A koukám, že jsem stejně jak mayyas nováček v pozici nastávající matka ne úplně nejmladší :-) TP mám 15.11. a chystám se v Praze do Krče, kterou mám za rohem. V Podolí se mi nepovedla registrace a stejně jsem si nebyla jistá, jestli mám riskovat to, že týden před TP tam mají zavřeno.
Jinak zatím vše OK, ani se nijak těhotně necítím. V sobotu jsem v poho došla do Prčic. Tak snad mi to ještě chvíli vydrží :-)
Všem přeji, ať je vám co nejlíp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mayyas
19.5.15 15:36

Ahojky, tak to je super, že se cítíš dobře a nemáš problémy. Držím palce, ať to tak pokračuje! Tu Krč chápu, zvlášť, když to máš blízko. Já se budu do Podolí registrovat zítra, snad se povede.

• Citovat
  • Upravit
7
19.5.15 15:41

@mayyas Ahoj, budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.5.15 18:03

Krásně se nám to tu plní :mavam: Jak to vše zvládáte? Já jsem 16.týden a konečně si to začínám užívat..že by opravdu nejkrásnější období?
Už víte, co čekáte?.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.5.15 18:20

Já 14. týden (nebo 15?, nějak se v tom ztrácím :-)). Pohoda, naštěstí mi není zle, vejdou se zatím do všeho, dokážu ale sníst jen poloviční porce jídla a zdá se mi, že mi toho nechutná ještě víc, než když jsem nebyla těhotná. A v práci se mi odpoledne občas chce spát.
Příští týden jdu na konzultaci do Gennetu, jelikož jsem matka nad 35let, ale prvotrimestrální screening dopadl výborně, tak se ani moc nebojím. Zatím nevíme, co to bude. No a pak si jedeme s manželem užít poslední dlouhou dovolenou na 3 týdny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.5.15 10:21

3 týdny! to je super.. taky přemýšlíme, že bychom bez mrňouse ještě někam vyrazili si užít :-)
V klidu, @Mart_P, já teda taky moc nejím a všichni mi říkají, jak jsem zhubla..přitom mám plus kilo už :-)

Na únavu doporučuji vitamíny NAHRIN, dostala jsem k narozeninám a je to nebe a dudy proti GS Mamavit, co jsem si koupila. Jsem svěží a krásná :D
Každopádně gratulujuuuu. Hlavně ať jste oba fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.5.15 20:06

Ahojte maminky :srdce:

Tak jak se máte? Tak holky, my pořád nevíme, co budeme mít, tak si pičkáme až na velký UTZ, tam jdu 22.6 nebo mi to sdělí můj dr. 19.6…Vy už víte :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.15 20:15

My také pořád nevíme, ale v úterý už budeme moudřejší. Já jsem jak na trní, přítel je v klidu :D.
PS: Moc děkuji za přijetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.5.15 21:23

Ahoj holky :)
Tak já se k vám s dovolením přidávám :mavam: TP mám 23.listopadu.. a čekáme holčičku Elenku :srdce: Mám po screeningu a vše bylo v pořádku.. Doma máme 15 měs. Karolínku která mi teď teda dává dost zabrat tím že chce pořád „na ruku“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.15 22:32

@Sajus Gratuluji. Já mám termín 29.11, a asi taky čekám holčičku. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny