Listopad 2015
- Otevřená skupina
Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Danical
Nejsi jedina. Znama ceka mimco v prosinci a take nechce vedet pohlavi. Ja bych to asi nevydrzela. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucinka0304 To jsem ráda, že nejsem jediná
Těším se stejně na kluka i na holku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já Vám závidím. Můj doktor je trošku mimoň a stále nevíme, co budeme mít. Nikdy se pořádně nepodívá a pak mi poví, že nic není vidět. Jsem ve 20 týdnu a už bych to chtěla konečně vědět. Každopádně se chci zeptat, byly jste na 2. screeningu? Vyčetla jsem na netu, že by se měl provádět kolem dvacátého týdne, ale můj doktor se o něm ani nezmínil a objednal mě k sobě na další KO na 23. týden. Mám z něho dost špatný pocit, tak se bojím, aby něco nezanedbal :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já byla 21tt na ultrazvuku u sveho gyn.sama jsem poznala na ultrazvuku co to bude.Na dalsí screning asi nepujdu, kdyz je to v poradku.Jen mam bolesti uz obou rukou, doktorka mi napsala prasky je to horsi, musim jit na krev. Sestra mi rekla ze to je tehotenstvim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako že ti prcek např. tlačí na páteř a máš skřípnuté nervy? To je nepříjemné
taky se mi pořád sekají záda, mezi lopatkami, až mě to občas budí. Naštěstí to vždycky rozválcuju (grid nebo válec na jógu) nebo mi s tím hne kolega fyzio. Nemělo by se to, ale do konce těhotenství bych to nevydržela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lucinka0304
To me za chvíli predhonís
. Pohyby mam taky kazdy den i pozde v noci, snad me nebude budit az se narodi, jednou me to dost bolelo, jak se tam prevracel, az do ledviny me to bolelo.Zada me neboli vubec, jenou obe ruce, krece do prstu me berou, doktorka mi napsala prasky, moc to nepomaha, musim jit pak na krev, snad to bude dobry.
Taky jsem se s tim druhy den smirila ze to bude kluk, asi samy kluci se ted rodi. Doktor mi rekl, ze to byl uz 4ty kluk. Chtela jsem uz saticky nakupovat, jeste ze jsem nic nekoupila.Ted schanime prebal.pult a postylku a pak kocarek, jeste nic nemame
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Páteř me neboli, ale prsty na obou rukou, uz i pres den, je to neprijemny. Nekdy se vzbudim, nemohu sevrit dlane, jak mam stuhle prsty, snad to nebudou karpaly, nikdy driv se mi nestalo, uz to mam 2 mesic
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda, tak to držím palce, ať je to v pořádku! Přeci jen ruce jsou hodně důležité. No, my už máme nakoupené všechno kromě autosedačky. A všechno, kromě oblečení, v béžové barvě. Mám ji ráda a když nevíme, co máme…akorát tedy jestli to bude holčička, bude mít zajímavé modely
Ty „pánské“ svetříky a maskáče mě nenechaly chladnou
ale tak mdlím se, když máte samé chlapečky, že se nám to také povedlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak snad ti to dobře dopadne a budeš to mít v pohodě. Mě malej v noci budí, kroutí se tam, kope a kdo ví co tam provádí. Přes den se jen občas ozve, ale je v klidu. Každý den k večeru mám bolesti žeber na pravé straně, prý je to to od toho, jak se roztahuje, tak ale nevím kam se vejde na konci těhotenství, když mě už teď tak mučí. ![]()
Všichni mě děsí, že jestli je aktivní hlavně v noci, že bude trvat i po porodu a to bych nechtěla, ale tak uvidíme. Třeba ho ještě umoudřím ![]()
Dnes jsem se nechala ostříhat na mateřský účes
. Mám takové delší mikádo, měla jsem vlasy do půlky zad, ale začaly mi hrozně padat, tak jsem to shodila, dokud tam ještě nějaké mám, tak snad to pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to já si užívám krásný jemný kopanečky vždy přes den.. V noci mě budí Viktorka, která má teď nějaké problémy se spaním a za noc klidně i 5× pláče… vůbec nevím, čím to může být… zítra jdu na 2. screening, tak jsem zvědavá
jinak už beru hořčík, ale pěkně to flákám teda… začala jsem mít už děložní stahy, ale po pár tabletkách se to zlepšilo, tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, dekuji, je to dost neprijemne, rano jsem nemohla sevrit dlane. Sestrenice mi poradila v teple vode, ja si to chladila ve studeny.za tyden pujdu na krev, uvidim snad to bude dobry.Ja mam rada zelenou barvu, vcechno zeleny nemuzu kupovat, to by se pritel zblaznil
. Drzim palce, at to dobre dopadne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já mám taky pres den kopanečky, kazdou chvili. V pulnoci, kdyz jdu spat taky, nevim na kterem boku mam spat, kazdou chvili jsem vzhuru. Jednou me to dost bolelo pod brichem k vajecnikum az do zad dolu, zada me nastesti neboli.Piju magnezium, tak 2 sklenice dene, to staci, nevim na co to ma vyznam.To mas nak brzo stahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jsem se včera vrátila z 10denní svatební cesty po Francii (Normandie, Bretagne, zámky na Loiře, Paříž). Vše jsem zvládla bez problémů, cestování bylo v pohodě a bez komplikací. Dnes ráno jsem byla na druhém velkém ultrazvuku. Jsem 22. týden, pohyby cítím hodně zřetelně už od 17. týdne. Vše je v pořádku, mimi roste tak jak má a váží kolem půl kila. Paní doktorka už viděla pohlaví, ale s manželem se chceme nechat překvapit, takže jsme to nechtěli vědět. Manžel byl dnes se mnou na ultrazvuku poprvé a byl celý dojatý. Jsem ráda, že šel se mnou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svetluska30 To jsme na tom dost podobně, akorát my jsme měli svatební cestu minulý týden a na Lipno
a taky se chceme nechat překvapit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je dobrý
já bych chtěla vědět, co to je a nikdo mi to neřekne. A vám by to řekli a vy nechcete. Ale tak to bývá
My teď tedy cestujeme skoro každý víkend, na vodu, na fesťák…ještě pojedeme na „jachtu“ a do Babiččina údolí…snažíme se nahnat, co to dá, než budeme pak moct zase vyrazit
naštěstí mi není zle a i jinak je všechno ok, tak to jde. Ale když jsme třeba teď o víkendu lezli nahoru na hrad, funěla jsem jak sentinel a říkala jsem si, že už to asi nebude úplně pro mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Verbka , 27.5.25 10:25
- Sovička 30 , 2.11.21 22:25
- Lizine , 1.1.19 18:31
- Svetluska_30 , 26.9.18 08:39
- makacek , 18.6.18 00:22
- barboravon , 20.5.18 13:43
- mrav , 8.3.18 14:44
- walsice , 1.4.17 20:53
- alzaček , 13.1.17 22:40
- Hannahandpitbulls , 20.10.16 23:10
- Lucinka0304 , 13.8.16 21:19
- Ifa007 , 3.6.16 13:59
- Anett91 , 2.6.16 12:27
- MarťulaG. , 1.6.16 20:22
- klarazitova , 31.5.16 12:16
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Kde se dozvídáte o kultuře?
- 27.4.26 10:09
- Anonymní
- 1
Test na těhotenskou cukrovku - jde to jinak?
- 27.4.26 10:13
- ugluk
- 5
Znamenko mezi prsty na noze
- 27.4.26 09:27
- Tvyvleckova
- 1
Infrasauna pro dva - doporučte
- 27.4.26 09:24
- cecetka
- 1
Alimenty 2026 a malý zájem otce
- 27.4.26 10:14
- tatrovka
- 10
Hypoteční poradce České Budějovice - poraďte
- 27.4.26 08:52
- Quinn7
- 1
Poradi někdo super gynekologa Ostrava
- 27.4.26 06:22
- Luciferkaluciferka
- 1
Mravenčení v nohách, bolest v kříži a...
- 27.4.26 06:15
- Anonymní
- 1
Univerzita Hradec Králové - obor sociální...
- 27.4.26 05:38
- Jarouska
- 1
Soutěž hlasování pro pejska ❤️
- 27.4.26 09:14
- Dahlia0409
- 7
Nové příspěvky
Kreativní děti
- 27.4.26 10:15
- Hobitka
- 81
Vaše zkušenosti a kouření v těhotenství
- 27.4.26 10:15
- Hibou
- 305
Totální frustrace z prarodičů
- Anonymní
- 86
Proč si to některé ženy dělají těžší než...
- Kelsey1
- 180
Milenky sem nová diskuze
- Arturie
- 101300
Alimenty 2026 a malý zájem otce
- tatrovka
- 10
Knihy podle abecedy
- Plmo
- 10174
Test na těhotenskou cukrovku - jde to jinak?
- ugluk
- 5
Vracení jídla do krku a ranní nevolnost -...
- 27.4.26 10:11
- Betty MacDonald
- 9
Kde se dozvídáte o kultuře?
- 27.4.26 10:09
- Anonymní
- 1