Listopad 2015
- Otevřená skupina
Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, tak jak přežíváte horko? Jinka malej je opravdu noční dítě. Celý den spí a jak si večer lehnu, začne ródeo. Někdy mě v noci vzbudí a já musím chodit po schodech, aby usnul a já mohla spát. Už teď si mě naprosto zotročil
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem zjistila, že v tom horku už se skoro plazim, místo chůze. Navíc město Tachov, u kterého bydlím je jak San Francisco - tedy nahoru a dolu…TAkže když jseš při síle tak jdeš dolů, ale když už nemůžeš a nedejbože něco táhneš, tak musíš nahoru
Ještěže nás ten mega pupek čeká až na podzim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to jeje
Já jsem dneska šla z práce o něco dřív, abych přišla domů, zjistila, že tam máme opět 30 stupňů, vzala notebook a mazala zpět do práce, kde je naprosto božsky. Přemýšlím, že bych tady i zůstala spát
já teda léto miluju, ale teď, když jsme dva, ho snáším dobře jedině namočená ve vodě. A jak jinak rostete? Mě posledních pár dní začalo trochu pnout bříško, tak víc mažu. Jinak mládě statečně „kope“ a když vlezu do vany, dělá psí kusy
vlní se mi bříško jak na horské dráze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dneska si tu musim postezovat…Zacina mi lezt na nervy, jak se kazdej v praci stara, jak pribiram, jak mi roste bricho, kolik uz mam kilo nahore a dalsi blby poznamky. Nemyslim, ze bych uz vypadala jako delova koule, tak co se vsichni staraj. Jo a kdyz se ptaj, kdy to cekam a ja reknu v listopadu, tak pomalu zdesene reknou - az v listopadu jo? Jako kdybych vypadala, ze porodim za mesic nebo co
Mate taky podobnou zkusenost s okolim?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec si jich nevšímej. Nikomu do tebe nic není, navíc každá žena to má jinak. Mě zase naopak říkají (a sestřička u lékaře mi i vynadala), že vůbec jak těhotná nevypadám (mám nahoře 5,5 kg), že jsem jen jak po fazolích
Takže si připadám jak „krkavčí matka“, že svoje miminko správně neživím
ale prdím na ně, nebudu se přežírat, abych jim udělala radost. Jinak se ale tetelím radostí, konečně vím, co máme - je to kluk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic si z toho nedělej a zůstaň v pohodě. Každý to má jinak. Já jsem od začátku těhotenství přibrala 4,5 kg, ale poslední trimestr očekávám, že váha půjde nahoru rychleji. Bříško mám hezké kulaťoučké. Zatím jsem přibrala pouze na bříšku, zadek zůstal v normě.
Taky se vám tak zvětšila prsa? Mně už o 2 velikosti, snad už neporostou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj
měla jsem menší béčka a teď mi vypadávají z céčka
taky doufám, že už moc neporostou, nechci se pak dočkat „basetích“ uší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mela 75b dlouhou dobu, ted uz mam 95c
,to by me v zivote nenapadlo že tak vyrostou.Snad pak budou zas puvodní velikosti
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomalu si začínám dávat do kupy tašku do porodnice, ať mám klid. Budete si pořizovat mateřskou podprsenku? Někdo se bez ní obejde - třeba kamarádka nosí pouze sportovní podprsenky a v pohodě kojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem nad tím přemýšlela, že by mi stačila sportovní…ale nedávno jsem pozorovala kamarádku, má měsíčního chlapečka. Potřebovala ho rychle nakrmit, jen vytáhla triko, odepla košíček a bylo. Myslím, že s tou sportovní by to tak jednoduché nebylo. Honit dítě, prso, docela akční ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja teda pribrala uz nakych devet kilo, a ano citim to na sobe, ale rozhodne si nepripadam jak buldozer
Jinak ja uz musela koupit velikost D, tak snad uz to o moc vetsi nebude, i kdyz az se nalejou po porodu, tak nevim nevim
A kojici podprsenku sem poridila zatim jednu, mozna koupim jeste jednu a uvidim jak to bude, kdyztak dokoupim pak, a mozna to s tema sportovnima budu kombinovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky už jsem si chtěla koupit, ale pořád si říkám, že ještě počkám…bůh ví, kam to poroste, tak abych to neměla jak příklopky na bradavky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No prave, taky sem koupila levnejsi, ale kdyztak ji podaruju kamosce, te sice taky vyrostly, ale ma mensi nez ja
no jdu se chystat do prace, fuj odpoledni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hannahandpitbulls na to kolik jsem přibrala se me ptá snad kazdy…jsem v 28 tt a mam nahoře 6 kg, 14 dni zpet se me kolegyně ptala kolik mam nahoře…rikam asi pet kilo, prislo mi to akorát a ona mi rika, vypadaš na deset, což me pěkně nakrkla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo je to vtipny, misto aby se te zeptali jak se ti dari, jestli ti neni blbe, co mimco, tak se kazdej stara o kila jak naky fitness treneri ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Verbka , 27.5.25 10:25
- Sovička 30 , 2.11.21 22:25
- Lizine , 1.1.19 18:31
- Svetluska_30 , 26.9.18 08:39
- makacek , 18.6.18 00:22
- barboravon , 20.5.18 13:43
- mrav , 8.3.18 14:44
- walsice , 1.4.17 20:53
- alzaček , 13.1.17 22:40
- Hannahandpitbulls , 20.10.16 23:10
- Lucinka0304 , 13.8.16 21:19
- Ifa007 , 3.6.16 13:59
- Anett91 , 2.6.16 12:27
- MarťulaG. , 1.6.16 20:22
- klarazitova , 31.5.16 12:16
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Olanzapin 2x vecer x pervitin
- 9.5.26 00:15
- Milanek5552
- 1
Žena s ženou
- 9.5.26 00:02
- Černá Madonna
- 2
Tumor na vaječníku
- 8.5.26 22:37
- Anonymní
- 27
Vypalovačky do auta
- 9.5.26 00:13
- Afrikana
- 3
Co nosíte, když nenosíte podprsenku?
- 8.5.26 21:43
- Kelsey1
- 11
Zkušenost s MUDr. Dita Kilijánová Praha?
- 8.5.26 21:28
- Janča_6
- 3
Antikoncepce Evra a těhotenství
- 8.5.26 20:16
- Anonymní
- 1
Práce zdravotní sestry u praktického...
- 9.5.26 00:46
- Černá Madonna
- 13
Foto: 8 DPO – vidíte tam ducha?
- 8.5.26 20:26
- Ketris
- 5
Výkyvy nálad po menstruaci
- 8.5.26 18:22
- Kačka3394
- 1
Nové příspěvky
Nevěra manželek
- 9.5.26 02:07
- Anonymní
- 739
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 9.5.26 02:05
- pandaHela
- 1058
Kvůli strachu z nevyspání chce spát jen doma
- 9.5.26 01:25
- MamaZBrd
- 72
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 9.5.26 01:07
- sirikit
- 3548
Pořád ho miluju, nevím, co mám dělat
- 9.5.26 00:59
- Černá Madonna
- 47
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 9.5.26 00:49
- Pesimistaa
- 42905
Práce zdravotní sestry u praktického...