Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
10.8.15 09:31

Já to tedy také střídám, když mám volno celý den, jsem schovaná pod stromem a v bazénu, když jsem v práci, tak je dobře, máme klimu. A pak doma si zase dávám vlažné sprchy několikrát denně. Sice nevím, jak to je nebo není zdravé, ale bez toho bych určitě nepřežila. Doma máme 32 stupňů a to se bez pravidelného ochlazování zvládnout nedá. No a do toho hodně vody a pomerančový fresh ředěný vodou s trochou ledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
10.8.15 09:56

Taky v podstate pravidelne ochlazuji telo. V byte taky tech 30, jinak to nedavam.
Uz aby to skoncilo.

Nad plavanim pro tehotne uvazuji, otazka je jestli nestaci chodit sama plavat stejne jde hlAvne onejaky pohyb, ne?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
10.8.15 10:04

O plavání jsem nepřemýšlela, ale myslím, že by to mohlo stačit individuálně, jak je člověk zvyklý…nevím, jak se dá plavat „těhotně“ :) já teda začínám Pilates pro těhotné, ale to je přeci jen trochu jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
10.8.15 16:42

Není to vlastně jen plavání, ale jsou to hodiny předporodní a poporodní přípravy (příprava na porod, péče o novorozence, kojení…) a po hodině teorie následuje plavání. Je to celkem 6 lekcí a poslední 7. lekce je prohlídka porodních boxů a pokojů šestinedělí v nemocnici, kde chci rodit. Ty kurzy jsou fajn a hodně si je chválí. Navíc mi je proplatí pojišťovna. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
11.8.15 08:01

Tak to zni dobre, pokud te předporodní veci zajimaji. Ja byla nabjednou předporodním kurzu a myslim, ze mi to stačilo.
Taky vas vsechny uz pali zaha? Ja uz s tim mam problémy tak mesic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.8.15 08:29

No jeje, žáha mě sice pálí tak jednou za týden, ale za to pořádně. To mám pocit, že exploduju. Ale pomáhá mi na to naštěstí smetana. A roztahují se Vám žebra? Mě to občas pobolívá, ale o víkendu jsem myslela, že to nevydržím. Teď musím zaklepat, už je asi tři dny klid, tak doufám, že se už dostatečně roztáhly a dají pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
11.8.15 09:35

Pálení žáhy vůbec neznám. Nikdy jsem na to netrpěla a ani teď mě to netrápí. Zato v poslední době už se mi špatně usíná. Spím na boku, na zádech, pořád se převaluju… mimčo mě tlačí na žebra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
11.8.15 09:46

Smetana, mleko..ani jedno mi nepomohlo dlouhodobe, ted zkousim Rennie.

Taky se mocnevyspim, moje nejoblíbenější poloha byla na břiše, coz ted nejde. Boky mam uz prelezeky, v noci se prevaluji taktez..a to nemluvim o vedrech :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.8.15 10:01

Jojo, spím většinou na boku a když se chci otočit, vzbudí mě to :D každopádně spaní na břiše miluju. Ještě před dvěma týdny to šlo, teď to dělám tak, že si lehnu na břicho-pravý bok a pokrčím levou nohu. Tím pádem na mladým neležím a i mně je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
11.8.15 13:16

Tak to ti zavidim, me aktuálně nevyhovuje zadna pozice pri spani. Ale to je zatim moje prvni dan v těhotenství, tak jeste dobry. Me minuly vsechno nevolnosti atd..:) vlastne ta zaha, ale Rennie mi zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.8.15 08:27

Mně naštěstí taky, tak doufám, že si to malej nevybere u porodu :D Akorát teď máme novinku. Tedy už se mi to stalo, ale jenom malinko. Včera to ale bylo dost a celé odpoledne, spustilo se mi mlezivo. Deska zatím nic, tak doufám, že to na nějakou dobu zase pominulo. Nechce se mi v tomhle počasí ještě nosit „vycpávky“. Jinak jsem včera byla na těhotenské cukrovce. Už jste na tom byly? Pro mě to byl teda prima zážitek :D sestřičky super, i jsme se tam mohly s ostatními maminkami natáhnout. Přeci jen sedět čtyři hodiny na zadku jak prkno nic moc. Ale ten nápoj…fuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.15 09:05

Ctyri hodiny? Ja byla taky vcera a trvalo to dve hodiny. Ja nesnasim odbery takze napoj pro me bylo to nejmensi zlo sf :lol: b

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
13.8.15 09:14

Prve jsem dorazila z pravidelné kontroly u své lékařky. Vše je v pořádku, mimi roste tak jak má. Na cukrovku jdu příští týden, prý to trvá 2 hodiny. Holky, kolik už jste přibraly od začátku těhotenství? Já 6 kg. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.8.15 10:04

Fakt? No já přišla v sedm, brali mi krev. V devět volali výsledky, dostaly jsme s ostatníma maminkama ten blivajz, v deset krev a pak v jedenáct. Taky jsem si tam chvilku schrupla :)

6kg? To je úžasný! Já mám 8kg…ale teda musím říct, že ta tři kila mám teď za 14 dní. Úplně mě to vyděsilo, snad se to zase uklidní. Pravda je, že to je teď zmrzlina sem, zmrzlina tam…taky jsem docela „oteklá“ v tom vedru. Užívám si, když jsem v práci v chladu. Jak vylezu ven, večer nesundám pomalu ani prstýnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
13.8.15 10:48

Kontrola dětské cukrovky u me probehla vcera, jsou to tri odbery krve na lacno po 1h vzdy a po prvním odberu se pije ten. drink-ja jsem se tam malem pozvracela, vubec mi to nechutnalo.
Me výsledky nedaly, poslou je lekari.

Jinak jsem 25tt a mam pribrano 8kg, 3-4kg za poslední mesic. Ted to skace rychleji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny