Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
15.9.15 10:12

@Svetluska30
taky si myslím, že to může být škytavka :) občas to taky cítím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.15 11:03

Taky cítím takové pohyby. Myslím, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
15.9.15 11:39

Asi máte pravdu holky, bude to ta škytavka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.15 13:13

Tak asi začínám mít nějakou těhotenskou depku. Poslední dobou jde všechno slušně řečeno do kopru. Ne že se zasekla rekonstrukce pokojíku pro malého, to bych ještě zvládla, zatím se vejdeme, jak to máme, jen to nebude tak pohodlné. Včera přišel přítel z práce s tím, že už ho nepotřebují a v neděli končí. Bohužel pracuje na DPP, takže nějaká výpovědní lhůta není. Vzala jsem to sportovně, s tím že to bude ok. Večer přišel mamky přítel ( žijeme s mamkou v domku), že přišel po dovolené do práce a vyhodili ho. Opravdu mi začíná docházet optimismus. Snažím se být v klidu, ale nějak mi to nejde. Vím, že vás to asi moc nezajímá, ale já si potřebovala postěžovat. Přítel je z toho dost špatný, tak se mu ještě nechci hroutit. Jen opravdu nevím, jak to zvládneme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.9.15 14:15

Lucinka0304…to zvladnete, dulezite je, abys ty byla v pohode. Naopak ty svou rodinku miminkem potesis a zlepsis jim naladu. Jiste zase zacne svitit i.jim na lepsi casy. S usmevem hlavne :)

Jinak dik k cisari. Kamaradce to rekli 3tydny dopredu, ze jde na cisare, myslela sem, ze se to planuje spise. Ale jestli se mimco umi za jeden den otocit, tak to opravdu moc planovat nejde :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
15.9.15 15:29

@Lucinka0304
Určitě to bude v pohodě, nějakou práci najde. Hlavně ty buď v klidu :) ať jste s mimčem v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.15 16:23

@Makyna K.
Známé řekli ve 30tt že půjde na císaře, že je mimčo velké, že ho neporodí. Pak si to rozmysleli, chtěli jí nechat rodit normálně, ale nakonec na toho císaře stejně šla. Tak to asi záleží na náhodě. Mě taky doktor straší císařem. Malý skoro vždy leží naopak, ale říkal že si to může ještě stokrát rozmyslet.

Moc děkuji za podporu, snad něco sežene. Snažím se být v klidu, ale je to jak na houpačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.9.15 21:24

Ja jsem ve 30tt a dnes na ultrazvuku nam rekli vahu :) 1,5kg takze malej je poměrně velikej :) no uz se na nej těšíme. A mam uz 12kg navic, ani bych to nerekla, ale bricho mam obrovský :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
16.9.15 09:27
@Makyna K. píše:
Ja jsem ve 30tt a dnes na ultrazvuku nam rekli vahu :) 1,5kg takze malej je poměrně velikej :) no uz se na nej těšíme. A mam uz 12kg navic, ani bych to nerekla, ale bricho mam obrovský :)))

Neřekla bych, že ve 30. týdnu je 1,5 kg na mimčo moc. Já měla taky 1,5 kg a paní doktorka mi řekla, že to naprosto odpovídá danému týdnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
16.9.15 13:26
@Svetluska30 píše:
Neřekla bych, že ve 30. týdnu
je 1,5 kg na mimčo moc. Já měla taky 1,5 kg a paní doktorka mi řekla, že to naprosto odpovídá danému týdnu. :)

Tak nam řekli ve 32.tt 2 kg a prý je to nadstandard…takze 1,5kg ve 30 mi přijde v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
17.9.15 03:42

Kdyz mi doktor oznamil, ze ma 1,5kg, hned k tomu dodal, ze je to macek :))) manzel se vylekal :), ale ja sem s vahou spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.9.15 07:56

Jojo, škytavka :) taky jí máme :) a musím říct, že se mladýmu moc nelíbí, jak začne škytat, za chvíli do mě buší a „vzteká“ se :D je to sranda :) Jinak teda musím říct, že jeho ataky na moje vnitřnosti začínají být už cítit. Dneska v noci mě ta bolest i vzbudila. Asi se mu nelíbilo, že spím na pravém boku, má rád levý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
17.9.15 09:14

Tak jsem se včera stala tetou. Moje ségra včera porodila císařským řezem krásnou holčičku Barborku. Měří 49cm a váží skoro 3kg. :D Mně to čeká za 2 měsíce a doufám, že porod proběhne přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
17.9.15 09:34

@Svetluska30
Tak to moc gratuluji :kytka:
Jojo, ještě taky dva měsíce. Už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.15 09:51

@calistoo
S těma bokama je to fakt. Když si lehnu na pravý, okamžitě mě začne pálit žáha, na zádech spát neumím. Takže musím spát na levém boku. Asi je mezi mimči populární :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny