Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
18.10.15 18:14

@alzaček
tak držím palečky ať vše dobře dopadne :) Ja nabrala taky přes 20 kg.

Jinak příští týden začínám take navštěvovat poradnu v nemocnici :) uz se na malou moc těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.10.15 18:29

L-ee
díky, trochu se bojim, nevim jestli celkovou narkózu. Asi to bude lepsí. Ja budu mít kluka, chtela jsem holcicku, uz jsem se s tim smirila :),hlavne aby byl zdravý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
18.10.15 18:29

Alzacek…at to vse dopadne a uz si muzete uzivat miminka:)

Me take odstartovala mateřská, takze jeste ten mesic a kousek, aktualne sem se prestehovala do zahraničí, za manzelem, takze mam o zabavu postarano :)))) vybalovani a dokonceni zařízení bytu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.10.15 18:33

@Makyna K.
dekuji, budu to mit o 2tydny dřív. Spatne se mi chodi a hlavne ruce jak me porad brni, je to neprijemny, doufam ze to pak prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
18.10.15 19:48

Me teda ruce taky brni, neni to zadna sláva, ale po porodu to prejde. Mělo by :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.15 20:22

Ahoj holky, tak ja uz si taky uzivam materskou od rijna. A muzu rict, ze zatim jsem se nestihla nudit :D Jinak jedine co mi zbyva je vyprat plenky a mam vse nachystane, teda alespon myslim. Malej me tlaci hlavne na zebra, ale neni se co divit, mista uz tam moc nema a to si myslim, ze mam uz megabricho :lol: Jinak se blizim pomalu a jiste taky k 20kg. Je to des, vzdycky kdyz mam vstavat z postele nebo gauce, tak hekam jak kdybych uz mela rodit :mrgreen: Zitra posledni kontrola po 14 dnech, a pak uz kazdy tyden az do terminu. Manzel uz se moc tesi, ja taky, ale obcas mam takovy obavy, jak to pak vsechno bude. Mate to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
18.10.15 21:23

@Hannahandpitbulls
ja docela mam obavy, tak bude to úplně něco nového, ale myslím že za par dní přejdou, aspoň doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
19.10.15 13:40

Holky vím, že sem téměř nepříspívám, ale ohledně toho císaře… jednoho mám za sebou. Určitě jsem za spinální anestezii a do porodního přání si napište, že žádáte o přiložení miminka ihned po vytažení z dělohy… moderní medicína už to umožňuje, pokud nebudou žádné komplikace… Já to takto neudělala a zadělala jsem si na to, že hormon mateřství se u mě probouzel asi tak 3-4 týdny… je to jako když Vám přinesou cizí miminko a řeknou vám, to je vaše a starejte se o něj… opravdu to, že vám to miminko přiložej, budete mít v sobě na celý život, než abyste šly do celkové narkózy a s miminkem se viděly až po x hodinách. O psychice miminka nemluvím už vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
20.10.15 13:15

Taky mam obavy, ale asi vice premyslim o porodu nez pote o mateřství. Premyslim,jaky.bude porod a jak se dopravim do nemocnice;) Snažím se na to moc nemyslet a nestresovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.10.15 13:41

@Makyna K.
a ty tedy nebudeš rodit v ČR? Psala jsi, že jsi se přestěhovala do zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 14:25

Já už také půjdu na kontrolu do porodnice. Jsem z toho celá nesvá. Nemám ráda cizí doktory :-D. Jen doufám, že porod bude ok. Ale přeci to musíme všechny zvládnout. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
20.10.15 16:11

L-ee, ano, uz jsem tyden v Nemecku, ted v tydnu jdu poprve k nove doktorce(ale mam stesti, je to ceska), novy byt, nove zarizovani…je toho hodne co udelat, ted mam dilema, kam dat postylku- jestli do loznice nebo solo do jineho pokojs. Nejaky rady?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
20.10.15 16:20

@Makyna K.
tak to máš fakt štěstí, že je česka, ale asi německy umíš ne? To jsi odvážná, takhle před porodem do jiné země. No, my se byly podívat na nový byt před 3 týdny a najednu stranu jsem byla ráda, že se nám až tak nelíbil. Nedokážu si to představit, se teď ještě stěhovat. Máme 3+1, ale je docela malej a postýlku si dám zatím do ložnice. Přemístit jí můžeš pak kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
20.10.15 16:27
@Makyna K. píše:
L-ee, ano, uz jsem tyden v Nemecku, ted v tydnu jdu poprve k nove doktorce(ale mam stesti, je to ceska), novy byt, nove zarizovani…je toho hodne co udelat, ted mam dilema, kam dat postylku- jestli do loznice nebo solo do jineho pokojs. Nejaky rady?;)

Určitě si dej ze startu postýlku do ložnice. Nejdříve budeš určitě nervozní a mít tendenci miminko kontrolovat. Pak si můžeš postýlku přestěhovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
20.10.15 16:40

Svetluska-30 : vidim to tak, jak pises, asi mamminky vzdybze zacatku kontroluji, jestli mimco dycha a je vse v poradku. Hadriky, hracky a trochu zutulneni udelam v pokoji, do loznice dam postylku a pak ji snad prestehui :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny