Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
22.10.15 18:19

@Danical
Já teda na záchod nelítám, ale bolí mě kyčle, takže taky nevím jak si lehnout. Zrovna před pár dny jsem se vzbudila po dvanácté a usla až v pět ráno. 8o
Doufám že příště tam nebudu trčet takovou dobu. Už jsem nevěděla jak si sednout, bylo to nekonečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
22.10.15 20:29

Holky asi blby dltaz, ale je tu :) na materske se chodi kazdy tyden k lekari nebo je to individualni?? Tj.od 34tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.10.15 20:38

@Makyna K.
ja do 32tt chodila po třech týdnech, pak po 14 dnech a od 36tt každý týden, ale třeba to tam máte jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
22.10.15 21:01

Ja chodila od 20tt po 14dnech v cr, no myselala sem, ze od materske se o nas zajimaji kazdybtyden :))))) asi kazdy lekar, jine fungovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.15 13:22

Já chodila po měsíci, pak od 30tt po 14 dnech. Za týden jdu poprvé do porodnice, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.10.15 19:17

Já chodila na začátku po třech týdnech, pak po dvou a teď chodím po týdnu. Ale mám soukromého lékaře, tak nevím. Do poradny do porodnice se budu hlásit zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.15 21:31

Ja to mam stejne jako @Lucinka0304

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
26.10.15 16:31

Dnes jsem byla poprvé v porodnici na ozvech. Ležela jsem přímo na malém porodním pokoji asi 30 minut a natáčeli mi srdeční ozvy. Pak mě prohlídla doktorka a všechno je v pohodě. Miminko váží asi 2700g a má se čile k světu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.15 17:15

@Svetluska30

Tak to je super. Já jdu poprvé za týden. Tak to snad taky bude všechno ok. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
27.10.15 07:35

Tak za posledni dva dny mi docela otekaji ruce, jdu na prochazku treba hodinu a to je neco, ruce visi dolu, otekaji a pekne brni. Taky to nektera mate? Snad to brzy skonci :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
27.10.15 09:01

Jestli ti brní ruce, tak by jsi měla podle mě zajít k doktorovi. Říká se, že brněj při preeklampsii ne? ale nevím, ať Tě zbytečně nestresuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
27.10.15 09:03
@Makyna K. píše:
Tak za posledni dva dny mi docela otekaji ruce, jdu na prochazku treba hodinu a to je neco, ruce visi dolu, otekaji a pekne brni. Taky to nektera mate? Snad to brzy skonci :)))

Taky se mi stává, že mi otékají prsty na rukou. HLavně odpoledne. POznám to podle toho, že je mi těsný snubní prstýnek. :) S tím brněním to taky někdy mám, ale jen výjimečně. Mě pomáhá, když střídám polohy a odpočívám. Taky se snažím vypít 1,5 l vody. Více ne, ať se nazadržuje v těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
27.10.15 10:13

Klarazitova : takove obcasne brneni je normalni v tehu, a mam to chvilku. Uz sem se na to ptala, ale neboj, nestrasis, kazdej nazor je vitany. Kdyz je clovek v klidu a pije, tak je to dobry..:)

Je pravda, ze prsty mi otekaji hlavne venku, to proste ruce dole jsou-asi musim chodit na kratke prochazky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.10.15 11:36

Ahoj všem,
V nedeli se mi narodil syn Bruno, uz nechtel cekat..takze 38+2 :srdce: preji vsem pohodovy porod jako jsem mela ja, pohled na miminko za tu bolest a namahu stoji!
Dokonalost sama :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.10.15 12:10

@SjuX
moc gratuluji :) :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek