Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
855
6.11.15 09:58

Mně přišla mateřská dnes ráno. Asi záleží, jakou máš banku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.15 10:01

Hmm, no pockam do pondeli a pak nekam asi zavolam, nejdriv asi do prace, kdy to na tu socialku posilali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
6.11.15 10:34

Ja nastoupila na mateřskou 25.9. před tím jsem byla na marodním. 23.10. mi přišla marodní a rovnou i mateřská za těch par dní a dnes mi přišla za říjen. Mají různé výplatní termíny. Ještě ti určitě dorazí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.15 10:44

No snad jo, jinak se pujdu past :mrgreen:
A ze ty travy uz moc neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
6.11.15 11:17

To snad ne:-) určitě přijde :-) mě to překvapilo že mi to dnes přišlo. Čekala jsem to až koncem měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.11.15 20:07

Juuuuuuu, Anička je krásná <3 moc gratuluji!

A jak se jinak máte? Já mám celý den pěkne bolesti a malý se tam pěkně mele. Mám permanentní pocit na velkou a když už jsem šla, málem jsem brečela. Strašně se sponuje a natahuje…zajímalo by mě, co to znamená. Jestli chce ven, už aby to bylo. Další dny bych se z toho zbláznila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.15 08:36

Holky je to dobrý, mateřská přišla dneska :dance: takže se nemusim jít pást :lol: Zato ale za chvíli vyrážim na kontrolu. Snad mi dneska řekne něco v tom smyslu, že už se něco chystá, protože už mě to břicho fakt nebaví tahat. Jenže žádný bolesti ani poslíčky nemam, tak se malýmu asi ještě nechce ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
9.11.15 09:42

Taky uz se tesim, az mi dr rekne, ze uz se to chysta, nje to tezsi a tezsi ty dny…ale poslicci minimalni, 38tt…no uz at to je, posledni dny mi neutikaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.15 09:59

Ja jsem ted 38+2 a ani naznak niceho, tak doufam ze nebudu prenaset, jinak me klepne
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.11.15 10:12

Mě už se to taky blíží a zatím žádné náznaky.9 dní do termínu :-)

Tak super, že ti mateřská přišla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
9.11.15 11:10

Já už jsem 39. týden, příští týden mám termín. Dnes na kontrole mi opět natočili slabé kontrakce, takže se vše chystá. Už mi docela často tvrdne břicho a pobolívá mě v podbřišku. Jinak mimčo je v pohodě, už je mu tam těsno, takže se pořád mele. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.11.15 16:29

Ahojky, tak už jsme dávno doma.Jsem Semírek, vážím 3290g,50cm, v 10.15h 26.10.2015.200g jsme ted za tyden přibraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 16:34

@alzaček
Ten je krasny. Moc gratuluji. Je kouzelny. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.11.15 16:39

@Lucinka0304
Děkuji, taky jsem si vytrpěla, prisla jsem o hodne krve,2transfuze mi davaly, vysoky tlak jsem mela, tak jsem byla celou noc na monitorinku, tak jsem ani nespala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 16:41

@alzaček
Tak jeste ze to dobre dopadlo. Ted se uz spolu muzete radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny