Listopad 2015
- Otevřená skupina
Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Svetluska30 mě malá taky blinka. Nosikem ji to už taky párkrát šlo. Někdy dokonce se poblinka i dlouho po kojení. Snažím se ji nechat déle odrihnout, ale nekdy ji to nejde. Jinak koupu taky obden.
Loupe se Vam někomu u mimca taky hodně kůže. Me řekli ze si mam na to koupit infadolan.
Ještě jsem se holky chtěla zeptat, jsem po porodu hodně zasita a přijde mi, ze se mi to sítí rozjelo
máte někdo něco podobného. Co jsem doma z porodnice to více bolí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, Vítkovi bylo včera 14 dnů. My koupeme podle toho jak má taťka služby, aby mi pomohl, tak to vychazí tak 2× do týdne. Zatím se mu koupání líbilo. Jinak přes den je hodny, spinká, ale v noci řádí jak čert. Trápí ho asi prdíky, takže náš noční kolotoč je: probudí se, nakojim, utišuju, přebalim, utíšuju, ztrácim nervy, nakojim…a takhle to jde třeba dvě tři hoďky. Dávám mu kapky, mažu bříško mastí, někdy to zabere jindy prostě ne a z řevu najednou usne. Snažim se teda aspoň odpoledne hodinku pospat, páč jinak je ze mě chodící zombie
V bříšku byl v noci hodný nebo aspoň mě nebudil, tak nevím proč je z něho na světě noční tvor. Jinak @L-ee já byla taky dost šitá, ale já se tedy zahojila dobře, takže jestli máš pochybnosti, tak bych radši zajela do porodky nebo na tvou gyndu ať tě zkouknou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a malej se mi už stihnul orpudit a na radu mamky sem mazala infadolanem a za dva dny to krásně zmizelo, takže už mažu prdku jen tím. A na suchou kůži používám kokosový olej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nás taky trápí prdíky a bolení bříška. Někdy je den, že je malá hodňoučká, jindy je zase více uplakaná. Snažím se s ní hodně cvičit nožkama, masírujeme bříško a občas dám espumisan. Taky dávám déle odřihnout, i několikrát za sebou, aby se mi malá nepoblinkala. Jinak malá se mi taky jednou oprudila, když jsem ji pravidelně mazala Bepanthenem. Takže teď po přebalení ji pouze omyju prcku pod tekoucí vodou, nechám oschnout a nasadím plínku. Vůbec ničím ji nemažu a malá je krásně růžovoučká, žádné zčervenání ani opruzeniny.
Taky se loupeme, hlavně v záhybech na ručkách a nožkách, mažu jí to olejíčkem nebo dětským mlíčkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ee Taky jsem zašitá, mám asi 6 stehů. Před pár dny mi už některé vypadly a v jednom místě mám dírku, protože tam už vypadl steh a rána se jakoby rozjela. Ale není zanícená. Je to normální a stává se to… Tkáň doroste jakoby zevnitř. Hlavní je, že to není zanícené, ale hezká zdravá tkáň. Dělám si vždycky večer sedací koupel z řepíku. Je to báječné po nástřihu, protože zaceluje rány. Poradila mi to doktorka a po pár dnech se mi ta dírka zmenšuje a zarůstá. Zkus to taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý mi taky občas blinka, to je odrihly. Nekdy mu to nejde, pri prebalovani mu to tece, dost často. Nekdy moc hlta, po 2h uz breci, ma často hlad.90ML mu nestaci, davam mu chvili s prsa, mam to vodovy. nekdy mi stvrdnou a boli to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hannahandpitbulls
Ahojky u nas je to samy, nekdy nejde utisit.To je najedeny prebaleny, je z toho splaveny, nekdy nevim jestli nemá teplotu, jak hori. Merila jsem ho az jednou po mesici. Nemam cas si ani precist o miminku, na kapky zapominam, snad to nevadi, nemuzu se ani trefit, jak breci, klati sebou
.Nikdy se poradne nevyspim, sotva 2h spim, nejde to dohnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alzaček u nas je to ted kazdou noc, vcera treba tolik nerval, ale stejne proste nespi. Pres den taky nevydrzi dlouho bez brekotu, respektive kdyz usne u kojeni tak je to dobry, ale jak ma usnout treba kdyz ho jeste prebalim tak tomu vetsinou predchazi brekot. Zkousime i dudlik, ale ten moc nechce a bud ho jeste vic nastve nebo ho ma chvili a vyplivne ho. Obcas se ale zadari, ze ho uklidni a on usne a pak ho vyplivne. No je to narocny vychytat ty jejich potreby a proc zrovna ted breci nebo rve jak kdyz ho na noze berou. Taky se moc nevyspim, jeste se snazim aby v noci brecel co nejmin, aby manzel se vyspal do prace, takze konejsim treba dve hodiny v kuse. Nechapu, ze to vydrzi tak dlouho byt vzhuru a jeste pri tom s prestavkama brecet. No ale mimo tohle je to zlato, kdyz je v klidu a hazi na nas ty svy grimasy, tak je k sezrani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. hlasim 4.12.narozeni jakuba:) porod rychly a hladky!!!:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makyna K. Moc moc gratuluji
super že si to měla rychly a hladký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
jak to zvladate? Chodite taky na rehabil. s malym. Vecne breci, tak s ni nejde cvicit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás dobrý
my cvičíme doma zabicku. Jinak malá občas pláče, ale jinak je zlatíčko. Nas ted ceka kontrola ledvin, neco se jim v porodnici nezdálo, tak snad to bude dobrý.
Me se udelala v těhotenství pupeční kyla
tak budu muset tak na pět dni do nemocnice, az teba nebudu kojit. Pak nesmím nic tahat, ani nalou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvládáme to dobře. Malá je hodná, jen včera měla nějaký uplakaný den. Na cvičení nechodíme. Malá je zdravoučká, hezky roste i příbývá na váze. Dnes má 7 týdnu a váží 4800g a měří 56 cm. Za měsíc jdeme na první očkování a budu jí dávat i Prevenar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam je 6 tydnu, malá ma taky 4800g a 57 cm. My jdeme na první očkování uz 26.1. a o prevenaru taky přemýšlíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svetluska30
a budes davat přímo prevenar nebo synforix. Pry je to to samé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Verbka , 27.5.25 10:25
- Sovička 30 , 2.11.21 22:25
- Lizine , 1.1.19 18:31
- Svetluska_30 , 26.9.18 08:39
- makacek , 18.6.18 00:22
- barboravon , 20.5.18 13:43
- mrav , 8.3.18 14:44
- walsice , 1.4.17 20:53
- alzaček , 13.1.17 22:40
- Hannahandpitbulls , 20.10.16 23:10
- Lucinka0304 , 13.8.16 21:19
- Ifa007 , 3.6.16 13:59
- Anett91 , 2.6.16 12:27
- MarťulaG. , 1.6.16 20:22
- klarazitova , 31.5.16 12:16
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Ženy u hasičů
- 28.4.26 17:34
- T.H.M.
- 1
Bolest břišních svalů bez námahy
- 28.4.26 16:44
- Anonymní
- 1
Miminko spí pouze v jedoucím kočárku
- 28.4.26 17:46
- Vladusxx
- 8
Už se nezvládáme starat o 95 letou babičku
- 28.4.26 17:24
- Vladusxx
- 8
Doma se necítím doma
- 28.4.26 17:39
- Anonymní
- 17
Silný pocit prázdnoty a nenaplnění
- 28.4.26 16:36
- Lollitka
- 4
Omlouvani abscence
- 28.4.26 16:50
- nozu
- 8
Zbytečný úhyn v akváriu vinou partnera
- 28.4.26 17:54
- Anonymní
- 179
Malá velikost plodu
- 28.4.26 17:33
- Ketris
- 9
Přejde to někdy? Po 2 letech stále city k ex
- 28.4.26 16:23
- arinecka
- 8
Nové příspěvky
Kdo má platit dovolenou?
- 28.4.26 18:03
- Anonymní
- 174
Zbytečný úhyn v akváriu vinou partnera
- 28.4.26 18:02
- Venetia
- 181
Doma se necítím doma
- 28.4.26 18:02
- Sany80s
- 18
Rozsudek zvýšení alimetů mám a co dál
- 28.4.26 18:01
- meluzinka
- 271
Partner, práce, moje úzkosti
- 28.4.26 18:01
- Tarena
- 43
Voodoo - máte s tím někdo zkušenost?
- 28.4.26 18:00
- tarotman
- 12
Skolka a sprostá slova
- 28.4.26 17:59
- Anonymní
- 1
TP červen 2026
- 28.4.26 17:52
- Martina30159
- 450
Má vztah s ujišťováním a častými hádkami...
- 28.4.26 17:50
- eli444
- 43
Kvalitní značky dámského a dětského...
- 28.4.26 17:47
- nozu
- 11