Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
17.11.15 09:30

@Makyna K.
ja četla že to ma dost maminek, nic to není neboj. Tady na emiminu je o tom dost diskuzí tak se mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
17.11.15 09:32

@Lucinka0304
tak to už se to asi blíží. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
17.11.15 10:22

Na diskuze sem mrkla. Ja sem v neo a tady se dava me tehotne. Antibiotikum do.doby,nez se porodi…a u nas se dava rodicce jen kapacka pri porodu. Trochu me udivuje, ze cr i de to delaji jinak…tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
17.11.15 16:00

No mě právě ještě zátka ani neodešla. Nebo aspoň o tom nevím. Mám akorát zvýšený výtok. Dnes jsme si udělali delší procházku a ve čtvrtek jdu na další kontrolu. :) Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
18.11.15 12:29

Dnes v noci jsem měla opět poslíčky a docela bolestivé. Večer a ráno mi odešla zátka, po částech. Vypadalo to dost divně, takový hustý táhnoucí, nažloutlý hlen. Tak snad už to brzo přijde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 13:33

Já mám termín teď v sobotu, ale vůbec nic se neděje. Poslíčky nemám žádný, zátka taky nic, břicho pořád nahoře…Vypadá to, že snad budu přenášet a to mě asi hrábne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
18.11.15 16:19

Taky nemam poslicky, leda jen male a o zatce taky nci nevim. Takze asi stale nic:(
Ty posledni dny by byl clovek radsi, kdyby to slo raz dva, ale zatim nic.
Jen kope tedy o dost viceuz je to velka bolest…zitra kontrola, tak sem zevdava co mi reknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
18.11.15 17:33

Tak dnes první termín a ani poslicky, ani zatka, nic. asi se ji tam líbí :) v poradne jsem byla dnes a jdu zase v pátek.

Za posledních pár dní mi šíleně popraskalo břicho :( je to dost nepříjemné, hrozně to svědčí a pne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
18.11.15 17:39
@L-ee píše:
Tak dnes první termín a ani poslicky, ani zatka, nic. asi se ji tam líbí :) v poradne jsem byla dnes a jdu zase v pátek.Za posledních pár dní mi šíleně popraskalo břicho :( je to dost nepříjemné, hrozně to svědčí a pne.

Já měla termín včera 17.11. Zatím mě trápí jen nepravidelné bolesti a tvrdnutí břicha. Zítra jdu na kontrolu, tak snad se něco hnulo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 20:43

Tak ja to mam uz za sebou. Matyaš v 38+3 s vahou 2990g a delkou 49cm. Jsem 5 hodin po porodu. Citim se skvele. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 21:05

@Lucinka0304 gratuluju a hodne zdravicka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
18.11.15 21:43

@Lucinka0304
moc gratuluji. Je krásný. Hodně štěstí a zdraví přeji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
19.11.15 08:11

Take gratuluji :) at jste zdravy a šťastný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.15 18:43

Holky vcera dlouha prochazka a dnes to mam zasebou. Mame Vitka 3,40 kg a 47cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.11.15 18:47

@Hannahandpitbulls
moc gratuluji, hlavně štěstíčko a zdravíčko :kytka: :kytka: :kytka:

Tak se zítra taky vydám na dlouhou procházku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek