Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
855
27.10.15 12:11
@SjuX píše:
Ahoj všem,
V nedeli se mi narodil syn Bruno, uz nechtel cekat..takze 38+2 :srdce: preji vsem pohodovy porod jako jsem mela ja, pohled na miminko za tu bolest a namahu stoji!
Dokonalost sama :andel:

Moc, moc gratuluji!!! :) Ať jste oba v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
27.10.15 13:14

Krasny, take gratuluji narozeni miminka :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
27.10.15 13:26

@SjuX Moc gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.10.15 19:09

@SjuX Jeeeeeeee, moc moc gratuluji :) malemu i tobe hodne hodne stesti, zdravi a samozrejme lasky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
27.10.15 19:13

Ahoj holky :) tak teda musím říct, že celé těhu úplně v klidu, bez bolesti a nevolností…tak jsem si to začala vybírat teď. Pořád se mi venku točí hlava a v noci nemohu spát…malinký je v pohodě, ale ta bolest, jak se mi roztahuje pánev a kyčle…no a o poslíčkách ani nemluvím. Kolikrát mě to ohne do pravého úhle. Doktor povídal, že je to v pohodě, že se děloha připravuje. Ale jestli se takhle bude připravovat celý měsíc, nevím nevím tedy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
27.10.15 21:42

@calistoo
mě bylo zle ze začátku. Pak celou dobu v pohodě, jen mě v noci taky trápí ty kyčle :( Poslicky ještě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.10.15 09:28

@L-ee dneska jsem možná přišla na návod, jak se vyspat :) sice jsme se málem nevešli do postele, ale zabralo. Pod pánev jsem si dala ještě jeden polštář, ne moc tlustý a vedle sebe naopak hodně tlustou peřinu. Polštář mi krásně podpiral bedra a peřinu jsem si nacpala mezi nohy, hlavně v oblasti kolen a parada. Doufám jen, že to vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.10.15 10:07

@calistoo
ja takhle zase používám kojící polštář :) Různé si ho dávám pod sebe a v noci ho otočím když se otočím ja :) Některé noci jsou lepší jiné horší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 16:30

@SjuX
Moc gratuluji. At jste stastni. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
3.11.15 12:50

Tak jak se dari?;)
Se spankem uz je to fajn, u me je ted novinkou otekani trochu rukou, jak jsem pres hodinu na prochazce, ruce mam dole, tak mi otecou :), jen na vychazce, jak jsem doma a delam bezne veci, tak je to v poho.

Ale to cekani na malyho mi neutika a nebavi :dance: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
3.11.15 16:31

Zatím je vše v pohodě. Cítím se fajn, žádné problémy nemám, jen semtam mě zabolí v podbřišku. Včera na ozvech už mi dokonce natočili slabé kontrakce. Doktor říkal, že už se vše chystá k porodu, miminko má hlavičku nad vchodem. Jinak doma taky dělám běžné věci, dnes jsem dělala menší předvánoční úklid. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.15 16:55

Ahoj holky, kolik vazili vase mimca v 36tt? Me dnes rekli, ze ma maly 2403g a ze je to malo. Me to tedy malo nepripada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
3.11.15 19:45

Já se taky cítím dobře. Už se to krátí. Mě ty dny docela utíkají, jen mi přijdou všechny stejné.

Lucinka0304 já budu začínat 39tt a váhu malé mi říkali naposledy ve 32tt. Takže ti moc neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
3.11.15 20:28

Me taky rikali vahu uz docela dlouho, ve 30tt 1500kg, ale ted sem 37tt a vubec netusim :))), ale s vahou si nelam hlavu 2400kg je podle je me v pohode!!! Me taky doktor rekl ve 30tt, ze je to obr a pritom 1,4-1,5kg je dle tabulek ok…:) kazdyvidi pod slovem velky a maly neco jineho ;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.11.15 21:51

Ahoj :) u mě taky docela v pohodě, dělám vše jako normálně…akorát včera jsem běhala po Ikee, Mobelixu a Scontu…a když jsem se dobelhala domů, docela jsem si nadávala. Bolelo mě malinko v kříži, třísla a hlavně zadek od kostrče až dopředu nad stydkou kost…a to docela dost. Asi znamení, že se mám uklidnit a trochu odpočívat :) každopádně jsem šla na poradu s mamkou, tak povídala, že to vypadá, že se vyklube dřív (termín máme 27.11.). Prý bolesti v tříslech a v pipce signalizují, že se to blíží…také povídala, že se k tomu přidá tlak na střeva a častá potřeba, i když je to jen planý poplach. Což už mám taky, tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny