Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.10.15 10:50

Tak ja se s malym nastesti uz sehrala. Spat chodim kdyz se probudi, to je tak okolo pulnoci, a nez usnu, tak zase maly spi. Jen jsem se zacala budit pozde. Treba dnes az po 10. V noci vyvadi, ale ja o tom nevim. Pritel mi to hlasil. :-D
Nejvice me ted trapi zada. Mam je cele ztuhle.
Uz mate nakoupene vsechny veci? Ja jo, jen jeste nemam kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.10.15 11:09

Já nakoupeno vše mám, snad i věci do porodnice. jen možná ještě koupím něco na sebe -mám dvě košile a župan a nevím, zda to bude stačit. Košile se mi asi hodí i domů…Kosmetiku nakoupíš rychle :-)

Já sehraní s mimčem moc nemám, nevím zda škytá či kope, jen to řádně bolí a přijde mi, že se točí jak na řetízáku, vůbec nepoznám kde je. Předtím doktor říkal, že je hlavičkou dolů, ale kdo ví jak ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
8.10.15 11:20

Ahoj holky,
já se taky moc nevyspim, az k ranu, nemuzu dlouho lezet, je to tezky to bricho, spatne se mi otaci v leze.Uz jsem 36tt, uz aby byl venku, pujdu o tyden dřív na cisare, nechce se otocit. Zitra jdu na ultrazvuk, uvidim co mi reknou.
k veceru me dole kope, uz by chtěl asi ven, mam tvrdy bricho a tlaci tam.
Do porodnice nemam ještě sbaleno, pritel me porad uhani a ja mam dost casu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.15 11:21

Ja se radsi podridila :D. On kdyz tam vyvadi, tak ja nadskakuju. Uz ho mam uplne pod prsama. Nevim, jak se tam vejde dal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.10.15 11:22

Tak mě asi taky nejvíce trápí to spaní. Já už mám taky nakoupene vše, kromě matrace do postýlky. Mam už ale vybranou, takže tam stačí jen zajít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
8.10.15 11:25

Nastesti uz nebribiram, nevim jak by se tam vesel, tlaci me do zeber. Doufam ze si me tam zítra uz nenechaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.10.15 14:48

Uz se nam to vsem blizi, preji Vsem hodne štěstí a zdravé miminka :*
Ja bych za par klidnych chvil spanku dala nevim co :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.10.15 17:29

Blíží se to rychle :-)S tím spánkem jsme na tom stejně :) Já byla dnes u doktora a říkal, že mi vyšli hraniční výsledky krve a nasadil mi železo. Tak snad to bude do porodu vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
9.10.15 09:58

Ahoj holky :)
Já jsem dnes v práci naposledy :) tedy celodenně…budu sem pořád docházet dělat papíry…aby mi doma nehráblo :) jinak mě mateřská děsí, příští týden mám naplánovaný, co budu dělat, ale pak vůbec nevím!
Jinak teda musím zaklepat, ale nic mě netrápí, jen trochu bolí záda, ale to mám z práce, takže to nejspíš přejde. A pak tedy když se malej rozhodne se protahovat…ikdyž na pocity, že mě roztrhne a vyběhne pupíkem, už jsem si docela zvykla :)
A co tak děláte, když jste doma?
Já tedy jediné, co jsem si tak naplánovala, že bych chodila plavat a pomalu začala péct cukroví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
9.10.15 17:25

Ahojky,
byla jsem na kontrole v Neratovicích, za tyden jdu znova, asi mi uz naplanujou cisare.Budu se muset pomalu zbalit.Ke vsemu mam streptokopa, budu pak brat antibiotika :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
9.10.15 20:08

Calistoo- ja jsem uz chvili i na neschopence, od utery na materske. Volny cas vyplnis, neboj.
Ja nejvic plavani, prochazky (plavani ale ted uz nedavam, docela me to unavuje), jinak jsem porad nekde za rodinou, kamarady. Ted uz taky resim darky na Vanoce, abych to pak uz jen s mimcem dala pod stromecek, cukrovi me nenapadlo, ale to asi mecham na mamce a tchyni, ty mi upecou:),cekam prvni mimco, takze jsem i dost prala, zehlila.
Nenoj, on si ten volny cas najde svoje cinnosti :)

Alzacek -neboj, to bude dobry. Vsechno zvladnes :) ja jsem sama zvedava, jak budu rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.10.15 20:31

@calistoo
ja byla na neschopence 4 měsíce. Ze začátku mě to hrozně desilo. Nejsem zvykla byt doma, ale zabavila jsem se. Taky už řeším vanoce, at toho pak není tolik. Připravuji si věci pro malou a tak. Hlavně se Nám to už blíží, tak se nemusíš bát, že by ses nudila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.15 20:13

Ahoj, tak jak se máte? Jak prožíváte pro některé už jen chvilku do porodu? Já si počkám ještě 6 týdnů. Také jsem už na mateřské. Malý mě pomalu, ale jistě ničí. Už týden mám poslíčky. Včera jsem byla na kontrole a všechno fajn. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
18.10.15 15:25

Ahoj holky, tak se nám to všem pomalu blíží. Jak se těšíte? Já moc. Jsem hlavně zvědavá, co to bude… máme to s manželem jako překvapení, ale už jsme hodně netrpěliví. :) Na kontrole u paní doktorky bylo vše v pořádku, miminko je pořád otočené hlavou dolů a je pěkně akční. Od příštího týdne už budu chodit do nemocnice, kde chci rodit, na pravidelné kontroly spojené s poslechem srdíčka. Doma už mám skoro vše nachystané. Akorát postýlku chybí smontovat, ale to nechám na konec října. Oblečení, kosmetiku, plínky už mám nachystané a uložené ve skříni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.10.15 18:04

Ahoj holky,
v utery jdu na kontrolu, uz mam naplanovany termin.Za tyden v nedeli mam nastup a v pondělí operace, uz se neotoci. Aspon to budu mit dřív za sebou,24kg je tíha nosit, doufám ze to schodím. Uvidim jak dopadne krev, jinak si me tam nechaj uz v utery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny