Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
31.8.15 20:34

Já jsem 29tt a nahoře mám taky 15 kg. O prsou raději nemluvim :) ty mi narostli hodně. Také mě nic nebolí, jen nevím jak si v noci lehnout. Ať si lehnu na jeden či druhej bok, leží se mi špatně a malá hned začne kopat na ten bok na kterém ležím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.9.15 14:29

Makyna K.

Ahojky, ja s tim mam problém uz přes 4mesice. Gynekolog mi řekl ze je to tehotenstvim, nic na to není. Napsal mi jen magnefit na piti.Byla jsem i u regmatoložky, zbytecne. Doufam ze to prejde po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.9.15 14:35

Ahojky holky, je tu nejaka, ktera bude rodit v Neratovicích? Za mesic tam jedu na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
1.9.15 16:23

Taky se mi mimčo hodně vrtí. Někdy je to až nepříjemné a to mě čekají ještě 2 měsíce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.9.15 08:11

Malej je taky akční :) hlavně mě baví pozorovat břicho, když má zrovna „zápas“ :) to mi to lítá ze strany na stranu. Akorát už se mu asi dvakrát povedlo mě nabrat takovou silou, až jsem hekla. Jinak tedy musím říct, že si připadám jak vorvaň. Po delší době jsem si nandavala ponožky a musím říct, že jsem docela koukala. A vůbec už je to s tím pohybem horší.

A teď z jiného soudku, doufám, že Vám to téma nevadí, ale co Váš partner a sex?
Připadá mi, že se můj parter moc soustředí na pupík. Už ani nevím, kdy jsem ho naposledy viděla zepředu :D připadá mi, že se na něj nechce koukat a když je po, tak ho občas hladí a třeba se ho ptá, jestli jsme ho nenašťouchali. Sice jsem mu vysvětlovala, že i doktor říkal, že o tom malý ani neví, ale myslím, že mu to dělá starosti :) dokonce i časové intervaly se prodloužily. Když jsem se ho na to ptala, říkal, že je to divné, že se o něj bojí. A také musím přiznat, že i pro mě samotnou je takové zpestření času už náročnější, připadám si jak hroch a rozpohybovat to o deset kilo těžší tělo není žádná lahoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
3.9.15 13:40

My zatim provadime vetsinu poloh, urcite je to opatrnejsi a manzel je trpelivy pri mych pohybech. Taky si pripadam jak hroch:) bricho mu nevadí, spise se u toho obcas i zasmějem :)
S briskem uz to neni denni zalezitost, tj.2-3tydne, me to staci a manzel je s tim v poho. Vidi a toleruje zmeny na mem těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
3.9.15 16:22

Sexu se zatím poddáváme jak to jde. Někdy nemám náladu, někdy se zase vrhnu po manželovi já. :D Polohy různě střídáme. Párkrát se mi ale stalo, že mi to bylo trošku nepříjemné, připadám si nějaká těsnější. Manžel je tolerantní, chápavý, vždycky má obavy, ať mě to nebolí apod. Když zrovna nemám chuť na postelové hrátky, tak si strategicky hodím sprchu společně s manželem a vyřeším to ručně. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.15 11:58

Tak to máte docela dobrý. Přítel se sexem má problém už od 12tt, když byl se mnou na UTZ. Někdy ho přemluvím, ale tak jednou za 10 dní, když se mi zadaří :-D. Prý je to divný, protože o něm ví. A když už se konečně dočkám, tak první co mi po tom řekne, On mě kopal, já to cejtil :-D No tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
7.9.15 02:34

Myslim, ze. kazdy chlap to ma jinak. Kamaradky pritel s tim mel taky od začátku az do konce problemy..tezko jim vysvetlovat, ze se nic nestane miminku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.9.15 13:13

Ahoj holky, z jiného soudku - řešíte už nějak výbavu do porodnice? Mám úplnou fobii, že tam budu muset být v noční košili - od dětství je nesnáším a teď jsem v úzkých :zed:

Nevíte, jak moc je potřeba nočkoš, kdy konkrétně ji mám třeba na sobě (příprava, hekárna..?)

Díky za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.15 16:36

@SjuX ja myslim, ze ji budes potrebovat uz od zacatku, pac co vim od holek, ktere uz to maji za sebou, tak te furt nekdo vysetruje a prohlizi, jak pred porodem tak i po nem, ale treba kdyz se zeptas v porodnici, jestli by jim vadilo, kdybys ji nemela? Treba by s tim nemeli problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
7.9.15 16:43

Určitě ji budeš mít už od nástupu do porodnice až po propuštění domů. Musíš absolvovat spoustu vyšetření a to se nejlépe dělá v noční košili. Kdyby si měla třeba kraťáskové pyžamo, musela by sis ho pořád sundávat dolů a při bolestech by to určitě nebylo pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
7.9.15 16:49

Já se ptala také kamarádky a říkala, že noční košile je určitě pohodlnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.9.15 08:54

Nepotěšily jste mě Vám řeknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.15 21:07

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Včera v noci jsem měla opravdu velkou a „divnou“ křeč v břiše. Bylo to něco mezi křečí před menstruací a křečí když máte průjem. Chytlo mě to když jsem ležela na pravém boku, když jsem si lehla na záda, pomalu to odstupovalo. Malý se tam zrovna kroutil a vyváděl. Nevíte co to mohlo být? U doktora jsem byla 1.9.a vše bylo v pořádku. Tak nevm. Byla jsem z toho docela vyděšená. Díky za info. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny