Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
855
20.8.15 11:03

Mimčo sebou mele pořád. Většinou večer nebo v noci. Je to legrační, když si u televize položím talíř s večeří na břicho a to se začne vlnit a škubat. :) jednou citím hlavičku nalevo, za chvíli je zase napravo od pupíku. Zatím je pořád zadečkem dolů. Ještě je čas, aby se otočilo hlavičkou napřed. Sestra je teď ve 32. týdnu a pokud se jí malé neotočí do týdne, budou plánovat císařský řez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.8.15 12:33

Přesně :D když si třeba zavazuju tkaničky, tak se mezitím dusím :D a teď máme ještě na hlídání pejsky, takže když po nich uklízím venku…připadám si jak ty babky z filmu, když kopou brambory :D roztažený nohy, pokrčený kolena a břicho mezi :D ale jinak jsem teda ráda, že se má mladej k světu. Ale teda musím říct, že mě dost překvapujou chlapi v práci. Mám jich tady 98%, takže jsem radši ticho a o dětech nemluvím, ale oni pořád chodí, jak se mám, co vedra, jak se mi spí, jestli je mi špatně a dokonce mi dávají rady :D že jak to měly jejich manželky a tak :D je to sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.15 12:28

Ahoj holky, tak me malej nastesti nebudi a nebo me to neprobudi :D a spim s tim kojicim polstarem a je to super, nacpu go kam potrebuju, takze si polohy muzu menit. Ten fakt doporucuju :palec: jinak ja sem ve svem okoli pomalu za exota, ze chodim do prace. No jeste mesic, tak to uz nak doklepu. Dneska jdu na kontrolu, tak se dozvim jak dopadl cukrovkovy test. Doufam ze jeste dokazu vylezt na to kreslo :lol: Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.8.15 12:34

Já jdu zítra, tak jsem taky zvědavá :) a s tou prací máš pravdu! Mně taky pořád každý říká: Ty chodíš ještě do práce, jo? Připadá mi to vtipný :) Nic mi není, tak proč bych nechodila.

Dneska mi kamarádka psala, v jakém jsem týdnu a kolik jsem přibrala. Napsala jsem, že ve 26.a nahoře mám osm kilo a ona se zhrozila a že přiberu ještě minimálně jednou tolik :( docela mě vyděsila, ale na druhou stranu si říkám, jestli třeba není jen trochu zlomyslná? Nebo se tím spíš uklidňuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.15 12:49

Ja bych se tim nestresovala, ja sem 28 a mam nahore 13 :mrgreen: kazda to ma jinak, takze trvdit ze priberes jeste jednou tolik je celkem zcestny. Kamoska je teste pred porodem a pribrala 25 ale ja bych tolik netipla. Neni tlusta, rekla byxh ze toho ma hodne v brise. Takze bych se tech kil nebala pokud vim, ze se nepreziram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.8.15 13:06

Nepřežírám :) a zase tolik jsem mimo břicho nepřibrala. Ona za celé těhu přibrala 8kg…ale zase je menší než já… a vůbec, hlavně že je malej v pohodě a já nejsem jak slon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.8.15 08:45

Ahojky,
přííííšerně mě bolí bederní páteř, už nevím jak si pomoct… :zed: nějaké nápady??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 08:55

Me taky, ja teda mela problemy i pred tehu. Za tyden jdu na masaz, jinak me nezabira celkem nic, mozna jeste plavani, to kdyz jsem byla v bazenu tak to bylo lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
26.8.15 07:35

Já to mám uprostřed pod lopatkama…jediný, co mi pomáhá, je masážní válec. A nebo válec na jógu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.8.15 14:07

Ahojky, co mam rikat ja, mam uz 19kg des, jim porad stejne.Jsem hrozne natekla, to bude asi ta voda, mam tak tezky nohy.To jsem uz 30tt.Mam jeste 2mesice, doufam ze uz nenaberu. Spatne se mi chodi, jak mam tezky nohy :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
27.8.15 14:16

Já se zatím držím… mám nahoře 7 kg v 28. týdnu. Snažím se být pořád aktivní, takže chodíme na dlouhé procházky, do hor, na bazén… Záda mě taky bolí, hlavně v bedrech. Zkouším pár cviků na velkém míči a taky mi pomáhá jemná masáž olejíčkem od manžela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.8.15 14:23

Ja jsem 31.tt mam 8 kg nahoře, zatim nic nebolí, jen mi natékaji nohy, tak přemýšlím v čem budu chodit až se ochladí, chtěla jsem si koupit i nejake kecky aspon, ale vsechno me tlačí :?, manzel mi poradil teple ponožky a šupáky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.8.15 16:23

Mám nahoře 13kg, myslím, že to je hodně individuální… bříško mám docela malé, zadek mi taky nenarostl a nikdo mi nevěří 30. týden :-)
tak to neřešte, kočky, a užívejte si :kytka:

Já už se na prcka hrozně těšííím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.8.15 16:04

Začali mne dnes bolet ruce- trochu nateklé, možná klouby.. když ruce sevřu v pěst, bolí to. nemáte některá zkušenost co s tím?
Po víkendu jdu k lékaři, ale je to nepříjmené a z ničeho nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.15 20:19

Tak se zase po nějaké době hlásím. Dnes jsem přesně 27tt. Nahoře mám už 15 kg. Břicho mám už hodně velké, také jsem už dost přibrala na prsou. Trošku mi zesílil zadek a nohy, ale to jen trošku. Vůbec si nepřipadám tlustá, ale velmi těhotná :D Nic moc mě nebolí, jen mě teď trápí nadměrné krkání a nadýmání. K večeru mám pocit, že se nemůžu nadechnout, protože se mi už ten vzduch nikam nevejde. Malý se vrtí už po celý den, pořád si drží svou oblíbenou hodinu 23:45, kdy se vrtí v kuse třeba 30 min. Doktor na UTZ se smál, že tak živé dítě dlouho nevyděl, že se mám na co těšit. Tak se těším :) Zítra jdu na kontrolu, tak snad to bude všechno v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny