Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
211
16.4.15 07:21

Listopad 2015

Ahojte holky, dnes začínám 12 TT a od včerejška jsem na neschopence. Jak jste na tom vy, jak prožíváte první trimestr:-)? A už je někdo z vás po screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
266
19.4.15 13:53

@PcPrincess Ahoj, zatím tady nikdo nepřispívá:( já mám termín 31.10, ale jako prvorodička to možná bude až listopad:o). Jinak dnes jsem začala 13. týden, můj první trimestr úplně v pohodě… žádné nevolnosti ani chutě a dokonce jsem zatím nic nepřibrala, spíš mám dojem, že díky tomu, že nepiju moje oblíbené víno, tak jsem trochu i shodila…Jinak jsme na tom docela podobně…já jsem byla na revizi po ZT 1.12., tak trošku nervičky pracovali, aby bylo vše ok, navíc jsem naposledy byla na kontrole před 4 týdny, a to je strašně dlouhá doba, tak jsem si pořídila angelsounds a musím říct, že jsem fakt klidnější…
A už někomu roste bříško? já pořád nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.4.15 07:11

Tak jsme asi zbyly jen 2 :-D nevadí :-D mě také nic nic netrápí, přesně jak říkáš, žádné nevolnosti, chutě…až teda na začínající docela silnou bolest zad a teď mě často píchá v bříšku a únavu, kterou mám od počátku. Ale jinak mi je fajn :andel: Chodíš do práce, nebo jsi na rizikovce? Mě čeká kontrola 30.4 a 27.4 jedu na screening, ze kterého mám strach :-( miminko máme vysněný a od prvního neúspěšného těhu mám také nervíky, jak to dopadne :cert: a co to je? Kdč jsi to pořídila;-)? No tak nejenom, že mi brzo byla malá moje podprsenka, ale i bříško bylo na mě brzo vidět :D s oznámením těhu jsme chtěly s přítelem počkat až po screeningu, jenže moje i přítelovo mamka hned poznaly, že se něco děje, protože prsa a to bříško nešlo nepřehlídnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.4.15 09:50

Treba se jeste někdo přidá, ja chodím do práce, pracuji v bance, tak to celkem jde, ale někdy mi lidi lezou na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
20.4.15 17:40

Jeee me se uložila jen část textu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.4.15 20:26

Už jsme 3 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.4.15 20:43

Anoj :) jmenuju se klára a jsem z Liberce, dnes konkretne jsem 7+5 :) mám ještě dvou a půl letou dceru Viktorku, je mi 21 a dálkově studuju VŠ v Praze. Do toho ještě pracuju v organizaci Kroužky Liberec :) no nenudím se :) zatím jsem nezvracela ale za to mi je každý den celkem hodněkrát za den špatně, jiný příznaky krom citlivých prsou nemám :) kéž by tohle těhotenstv´ bylo tak klidný jak to první :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
22.4.15 14:48

@klarazitova Ahoj,s tvojí vytíženosti ti těhotenství rychle uteče… a ty už v 21 jsi stihla jedno dítě? No tak to klobouk dolů…Mně je 31 a čekám první a už pozítří jdu na screening… huráááá…Já přiznaky nemám žádné, jen mě do 11 týdne bolely prsa a to už ani teď ne…Jen trochu po práci únavička, ale nevím jestli si to nenamlouvám abych si mohla beztrestně lehnout:D. Jinak už se dívám po výbavičce, zatím jsem si objednala jen přebalovák na vanu z bazaru, ale už budu řešit postýlku, monitor dechu a tyto větší položky, ať je to postupně, ať mě pak z toho neklepne pepka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
23.4.15 07:30

Ahojte holky :kytka: tak já zatím jen tak po věcičkách a po pokojíčku koukám :lol: my už máme penízky pro mimčo tak nějak stranou, tak se teším, až budem nakupovat ;-) doufám, že se brzo dozvíme, co budeme mít ;-) přítel si je 100% jistý, že kluka :-* jsem zatím bezdětná, ale chceme 2 děti :-* jinak mi je fajn, až na silné bolesti zad:-( koupila jsem si míč a dr.mi dal cviky, tak půjdu cvičit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
23.4.15 20:29

No jo Viktorka nás překvapila trošku brzy :) no holky utíká mi to hrozným způsobem, dnes už jsem si pd doktora odnesla těhotenskou průkazku :) jinak ja uz vybavu zacnam taky pomalu resit, zrovna dnes jsme privezli autosedacku pro mimco od kamaradky :) jinak budu kupovat kočárek Jané slalom pro, na Vikušku jsem měla mutsy urban rider a taky veliká spokojenost… Ono to pak vše nakupovat před vánocema by bylo šílený :/ jinak já jsem teď pěkně nachcípaná, ale už se to lepší :) jinak ten žaludek na vodě mi hodně spravuje těhotenský čaj od Lerosu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
23.4.15 20:32

Koukám, že furt píšu „jinak“ no to ta únava :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.4.15 11:23

Já chci trojkombinaci kočárku, už jsem si vyhlídla od Tako ;-) ale mrknu i na tu tvojí značku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
24.4.15 11:27

Tak holky screening super a čekáme holku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
24.4.15 18:49

Jeeee no tak parada!!! A v kolikátým jsi týdnu??? Já jdu na screening až 21.5. No říkám až, ale uteče to jako voda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
24.4.15 21:22

@klarazitova no mne dnes posunuli termin na 26.10., takze jsem se přehoupla do 14.tt, mimco ma 7,5cm a všechny parametry ukázkové, v pondělí budou výsledky krve…ale je to krásný zážitek, vidět to uz jako miminko…jen si nam ta naše stydlivka porad schovávala obličejik rucickama.. I tak jsem neodolala a koupila první dva růžové oblecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny