Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
25.4.15 09:07

@Fifulka GRATULACE :-* VELIKÁÁÁNSKÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.4.15 09:13

GRATULACE :-* VELIKÁNSKÁ :-* :-* :-* Já tam jdu teď v pondělí, strašně se těším, ale zároveň mám šílený strach, jak to dopadne ( vím, že se nemám stresovat, ale spadne mi kámen ze srdce, až mi řeknou, že je vše o. k)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
25.4.15 10:12

@PcPrincess ahoj, diky…ja jsem se to snažila nepřipouštět si to, ale rano uz jsem mela takové nervy, ze jsem se nemohla ani nasnidat…budu držet pesti

Příspěvek upraven 27.04.15 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
25.4.15 10:35

Nejhorší je, jak se všude píše UTZ ukázkový, krev dopadla špatně…a nebo obráceně a já kráva to ještě čtu :-( a ještě čekat po vyšetření na výsledky z tý krve…2 hodiny, když mi prý nezavolají je vše o. k…no ať už to je za námi ;-) asi se dám na modlení :-D v pondělí na mě holky myslete v 9:30 mám být v Plzni.Tfuj tfuj tfuj :-* a taky napiš ju :-* doufám, že nám všem všechno vyjde a budeme mít krásný zdraví miminko :-* jsem zvědavá, co řeknou nám, jestli holčičku nebo chlapečka :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
26.4.15 20:24

Tak drzime pesti :) nestresuj se, ja osobne si myslim, ze kdyby bylo neco spatne, podvedomi ti to rekne :) ale ja jsem na vsechny tyhle veci mozna az moc alternativni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
26.4.15 20:30

Děkuju :-* zítra napíšu. Jsem taková od toho nepovedenýho těhu :-( ale budu věřit, že nad námi stojí všichni svatý ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.4.15 14:49

@PcPrincess tak jak jsi dopadla? Ja uz mam i výsledky krve a vše je OK..tak na chvilku zas muzu byt v klidu :) ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
27.4.15 17:30

@Fifulka také všechno v pořádku ;-) ;-) ;-) utz i krev :-* přesně, teď to ze mě konečně spadlo :-* no a na minimum % to vypadá na holčičku, tak uvidíme ;-) cca za 4 týdny budem vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
28.4.15 18:52

Zdravím nové maminky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
1.5.15 09:12

Ahojte holky :kytka: tak jak se cítíte, co bříška rostou :srdce:? Tak včera jsem byla v poradně a do další jdu 20.5 co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.5.15 14:43

Ahoj holky, já dnes 13+3. Minulý týden screening a vše naštěstí v pořádku :srdce: bříško zatím žádné, tak jsem zvědavá… jak to zvládáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
4.5.15 18:19

@SjuX ahojky :kytka: tak super velikánská gratulace ;-) já se cítím skvěle :dance: teď projíždím net a nevím, jak je to s tím druhým screeningem…ten první mi vyšel výborně, tam se odhalují VV že jo? A na tom druhém už jen měří mimíska a zkoumají prstíky atd, nebo? A řekly ti, co asi budete mít :srdce:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.5.15 09:20

@PcPrincess jj, vv by mely byt v tom prvnim :-) miminku teda prsticky pocitali uz na tom prvnim, taky tam nejspis videl pindika (pan doktor se vyjadril jako o „poradnem mackovi“, takze se toho pritel hned chytil a ze miminko je rozhodne jeho :lol: :lol: ) další poradnu mám až na začátku června, nevím jak to vydržím bez fotky takhle dlouho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
6.5.15 16:35

Víš, jak jsme přišly o to první mimi, tak já mám teď ze všeho hrozný strach :-( bojím se, že něco nebude v pořádku :-( nu já se snad toho 20.5 dozvím u svého dr.co budeme mít ;-) chytla jsem chřipku :-( ležím a je mi mizerně :-( a co ty ;-) jakto, že až v červnu? To he doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.5.15 10:48

@PcPrincess určite bude vše v pořádku! Musíš být hlavně pozitivní a vysílat pozitivní vibrace do bříška..lehce se to říká, já vím… :kytka: A už je to lepší? Já hrála celý víkend golf a miminko z toho asi nebylo moc šťastné, bolelo mě celé břicho včera..někdy holt zapomínám odpočívat a zapomínám na fakt, že ve mně roste človíček!!
Každopádně jsme to o víkendu konečně oznámili celé rodině a jejich skvělá reakce mě dojala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny