Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
2.6.15 09:16

Teda gratulujiii k holčičkám! Já byla včera na kontrole a pořád nevíme..asi kluk, ale jistotka žádná :D Jak to zvládáte, už nakupujete? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 21:59

Zdravím holky,
moc děkuji za přijetí :-)

Čekáme druhé děťátko, jsem v 17tt a termín mám 12.11.2015. Doma už máme malou holčičku, které v září budou tři roky. Je to náš malý ďáblík a doufám, že jí sourozenec prospěje :D Pohlaví miminka zatím neznáme, je to nějaký stydlín :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.15 10:32

No, mě doktor řekl že to asi bude holčička, ale ať nic zatím nekupuju, že jsi není jistý, tak čekáme. Já bych už ráda tu růžovou mánii zahájila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
8.6.15 13:22

ahoj holky

Ahoj holky, jsem tu nová. Jeste nevim co to bude,18tyden jsem :D. Dnes mame 10mesicu s pritelem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
10.6.15 18:22

Ahojte holky :kytka: tak od minulého týdne jsem začala pozorovat nepatrné pohyby mimíska a tento týden se to stupňuje :srdce: to je tááák krásný :dance: taky je citíte jen, když ležíte vklidu? A cítím je hodně nízko, v podbřišku, jednou napravo, pak je mimísek nalevo :hug: co vy :srdce: a jak vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.15 19:00

Ahoj, jsem tu nová, termín mám 21.11., takže teď jsem 17tt, pohyby zatím necítím, i když někdy mám pocit, že mi něco žbluňká v břiše a žaludek to není, tak nevím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.6.15 09:02

Já taky cítím, takové škrundání nebo lechtání… :srdce:
nejvíc teď řeším, co na sebe..moje věci už mi nejsou a potřebuji něco byznys do práce..kdybych tak mohla celý den chodit jen v legínách :lol:
příští týden jdu na druhý velký UZ, tak snad bude vše OK! Samozřejmě opět šílím…ale okolí už si zvyklo :roll:

Mějte se a smějte se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
11.6.15 09:19

Ahoj, děkuji za přijetí :)
Mám termín 6.11. teď bych měla být v 18+6tt. Včera už jsem cítila pohyby dost. takové vrnění a ťukání na břicho. 26.6. jdu na velký ultrazvuk, tak se moc těším až prcka po dlouhé době uvidím. S oblečením je to fakt tragédie, roztáhla se mi pánev a nevlezu do kalhot, nosím jen legíny a už jsem zoufalá, trika se mi vyhrnujou :lol: Budu muset už pořídit nějakej kousek pro mamuta :dance:
@SjuX To ti nezávidím, já naštěstí můžu do práce i v teplákách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.6.15 09:23

@Danical Ahojky, mam taky termin 6.11. :-)
včera jsem si byla zkoušet oblečky v těhotenském oddělení, ale to je tragédie - jednak je to opravdu na mamuty a druhak žádné košile ani topy, HM mě zklamalo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
11.6.15 09:33

@SjuX Tam jsem se chtěla jít podívat taky, tak uvidím…Máme jediný štěstí že pupek budeme mít relativně v létě, utěšuju se, že budu nosit volný šaty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 09:37

S tím oblečením máte pravdu. Skoro do ničeho se už nevejdu :D. Mám pár těhotenských kousků, ale to mi je pro zatím zase velké :D, holt svoje 34 už neobleču :D Jinak jsem po kontrole u dr. a říkal, že to vypadá na kluka ( před tím říkal holčičku), tak nás ještě bude napínat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.6.15 09:45

Já jsem připbrala zatím jen tři kila, ale příjde mi, že se zvětšuju co půl hodiny :lol:

nás taky napínají, Andělín ne a ne ukázat pinďu nebo fifinku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.6.15 11:43

Ahojky, taky je mi dost veci tesnych, tehotensky zadny nemam.Jen jsem si koupila vetsi velikost tílek, saty budu nosit, to bude pohodlneji, nez se mackat v leginach.Jsem doma, nekdy to je otrava, nikoho tu neznam, prestehovala jsem se kousek za Cakovice :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 11:48

Já jsem taky doma, takže tepláky to jistí :D Pár těhotenských košilí jsem podědila a už mám i kalhoty, ale ty jsou zatím velké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.6.15 11:56

To se mas, ja nemam po kom dědit :).Uz budu mit pulku za chvili za sebou, brzy se uz dozvim co to bude, abych mohla nakupovat oblecky :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny