Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.6.15 12:05

Tak já to mám super, přítelova sestra porodila v únoru chlapečka a přítelově bratrovi se narodila v listopadu narodila holčička, takže už mám doma 2 balení malých plen, nějaké oblečky, vložky do podprsenky atd. Mě ve 12 týdnu řekli, že to bude asi holčička, ale t nic nekupuji, že to není jistý a pak na kontrole po 2 týdnech řekli, že to je asi kluk :D, tak musím čekat do 7.7., prý už to bude jasný :D Tak čekáme, ale poslední týden se tam nějak začíná roztahovat, prý hodně roste a přibírá a já taky. Když čekala mamka bráchu, tak přibrala 28kg, tak doufám, že to není dědičný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.6.15 12:48

Uz tak brzy to poznaj, az tak ve 20tydnu.Ja jdu 17.6.na kontrolu, pak me objedna na ultrazvuk, tak snad uz budu vedet co to bude, abych mohla pomalu zacit nakupovat oblečky :).Chtela bych holcicku, hlavne aby to bylo zdravý :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.6.15 12:56

My se dozvime co cekame snad pristi patek :) na velkem screeningu to videt nebylo… Viktorka si dava odpoledni siestu ale ja jsem oproti prvimu tehotenstvi silene unavena. Jestli to je tim, ze mi tu bwha spuntik a do toho jeste pes… Vubec si nedokazu predstavit nejakej 8 a 9 mesic :D jak to mate s porodem? Tesite se nebo bojite? Ja se tesim, chci si to konecne prozit, dceru jsem rodila cisarskym rezem a kdyz mi to rekli hrozne jsem to obrecela, tak ted uz to snad vyjde :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.6.15 13:16

Já čekam první ditě, tak trochu se bojim.Snad to přežiju :D, jsem uz 19tyden.Ted to docela utika, jenom ze nemam moc s kym pokecat, vsichni znamidelaj, nebo bydli daleko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 13:53

Já se porodu bojím, ale říkám si že to zvládlo tolik ženskej, tak já musím taky. Nic jiného mi nezbude :mrgreen:. Taky bych chtěla holčičku, ale když to bude chlapeček, tak stejně budu šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 14:13

Už teď je poznat že má můj nos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
11.6.15 21:54

:lol: :lol: :lol: Tak já jsem na tom stejně ženy, moje kalhoty mě škrtí, takže nosím legíny, kalhoty na gumu a těhu tepláky a vršky obléknu skíro všechny, ale mám problém s bundama atd…nezapnu nic přes prsa :nevim: takže hrůza, nemůžu sehnat plavky ani podprdu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.15 10:28

Holky já jsem teď 18tt a bříško mi začíná taky pěkně vykukovat. S váhou jsem u prvního těhotenství přibrala 18kg tak jsem si tak říkala, že by bylo fajn mít teď o něco míň, ale asi to nejde úplně ovivnit :) Mám schované nějaké věci, ale spíše letní :( Přes léto to bude fajn, ale jak budu chodit oblečená v říjnu a listopadu to si nedokážu představit.. - rodila jste už nějaká takhle na zimu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.15 12:25

Mě jsou svršky snad zatím všechny, jen některý upnutější. Spíš začínám mít problém s podprsenkami, všude mě tlačí, tak jsem si koupila takovou obyč látkovou a je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.6.15 13:30

Ahojky, ja jsem prvni mesic trpela s podrsenkama s kosticema, tlacilo me to.Tak jsem si koupila sportovni, jsou elasticky a hlavne to neskrti :D.Uz mam ted 7kg navic, to jsem 19tyden, snad nebudu tolik pribyrat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.15 14:02

Já jsem v 16tt mám už 8kg nahoře. Prý je to že jsem byla hodně hubená (před otěhotněním jsem měla 48 kg).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.6.15 14:11

To jsi mela malo, ja zacala na 55kg a uz mam 62kg :?.Snad to pujde pak dolu, nikdy jsem nepribyrala, mam rychly metabolismus :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.15 14:19

Taky nemám ani 160cm. Nikdy jsem žádnou dietu nebo tak nedržela, nesportuju. Ale docela mi to vyhovovalo. :DTaky doufám že to potom půjde dolu rychle. tak uvidíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.6.15 14:22

Ja mam 160cm, taky mi je vic let :),necvicim vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.6.15 11:32

Díky za přijetí. Někdo z Prahy a okolí?

Ahoj holky,

děkuji za přijetí do skupiny. Končím 18 týden, vypadá to na kluka (odhadli ho na NT screeningu ve 13 tt a tento týden doktorka na utz našla důkaz:-) Bříško už je vidět hodně a taky nemám co na sebe:-) Alzaček, Lucinka - já mám 165 cm, na začátku 63 kg, teď 65 - takže zatím nepřibírám, asi hubeňourové přibírají víc a to já nebyla:-) Až do konce srpna budu muset chodit do práce, takže taky budu shánět nějaké „business“ oblečení…Je tu někdo z Prahy a blízkého okolí, s kým by se po porodu dalo vyrazit s kočárky, na pískoviště, popovídat u kafe atd.? Já kolem sebe nemám žádné těhotné kámošky, buď ještě nemají nebo už mají větší děti. Je mi 34, bydlím na Praze 10, ráda čtu, koukám na dobrý filmy/seriály, plavu, in-line brusle, vyrážíme na výlety do přírody a za historií. Tak kdyby tu nějaká byla, která by se přidala tak napiště:-)Můžem klidně něco podniknout i před porodem… Jinak rodím 13.11. u Apolináře, tak jestli je tu někdo z Apolináře, tak taky piště, třeba se tam potkáme:-) Jinak všem držím palce, ať jsou miminka zdravá, zdárně se vyvíjí a ať je vám dobře. Já jdu lovit oblečení na mimibazar nebo nebudu mít co na sebe příští týden do práce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny