Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Panebože! 150 let feminismu a stejně se najdou takové jako ty. ![]()
Bodejť bys se sebou nesoucítila. Jak trapný pokus.
Tak běžte bydlet do nájmu a budeš mít klid, když na vlastní nemáte…jsou ti dobre jen její peníze a bydlení…tak jste v jednom bytě nebo nějak v domě? My bydleli s našimi, ale už jsme stavěli dům a mamka se hodně chodila starat o mamku…tchýně děti sama nikdy neměla, nebydlí daleko, ale taky nemá zájem…když se jí přivezou pod nos, tak si s nimi chvíli prohraje a můžeme jet…
Píšeš si sama se sebou, protože tě nikdo nepolitoval? A v té domácnosti jste tři, tak byste se měli také tři o práci podělit.
I trollit se musí umět.
Není to tvoje matka, aby se zajímala o tvé těhotenství a pak dítě. Zřejmě tě nemá ráda a asi se ji ani nedivím. Chováš se jako rozmazlené dítě. Fláknout bys měla dostat ty, aby se ti rozsvítilo ![]()
Takže vy jste měli našetřený 2 mega a místo, aby jste se teda pokusili získat vlastní bydlení, tak jsme to dali tchýni? Prosím tě a teď tu o Popelce jo? Ta je taky dobrá.
A to bydlíte v nějakém společném bytě? Pokud jste jí půjčili 2mil. na rekonstrukci, tak bych čekala, že máte 2 oddělené bytové jednotky. Neumím si představit, že bych všechny své úspory narvala do společného bydlení s tchýní.
Pokud opravdu bydlíte v jedné bytové jednotce, tak se tchýně chová divně, ale třeba tě prostě taky nemusí…pak ale nechápu, proč si vás nastěhovala do bytu. Promiň, ale vůbec to nedává smysl. Jinak tě chápu, já jsem bývalou skoro tchýni taky nesnášela, ale o to větší scifi je s ní jít bydlet. Já bych nechtěla bydlet dlouhodobě ani se svojí mámou. ![]()
Ty ale píšeš, že to má dělat ona, takže společným dílem myslíš tchýni
Máš tam „příťu“, ať špinavý záchod umyje on.
Příspěvek upraven 03.05.26 v 14:36
Kolik vám je? Podle tvého projevu mi to přijde, že jste mladí, i proto nemusela byt tchýně nadšená z miminka.
Přijde mi, že nevíš, co chceš, čekáš vše podle své aktuální nálady a divíš se, že to tak není. Lidi jsou různí. Tchýně se mohla malého miminka bát. Přiznávám, že bych se taky už novorozeněte bála a do přebalování bych se taky nehnala. Je něco jiného dítě od dcery a od syna a na této diskuzi je to krásně vidět, protože tchýně dělá vše špatně.
Peníze jste jí dali jen tak? V době, kdy jste planovali společné bydlení? Nebyl to zrovna dobrý nápad, jste nějak domluvení na splátkách? Zkusila bych je domluvit a šla bych do nájmu. Když budete dal od sebe, tak by se vše mohlo trochu utřepat.
Taky bych mohla o tchýni napsat román, ale u nas to bylo o dost horší a nakonec jsme prakticky nevídame.
Takže osobně bych poradila, ať se odstehujete.
A pozor, teď se tu objeví nováček, který jde náhodou kolem a má zrovinka stejné problémy jako zakladatelka a plně ji podpoří proti tchyni i těm, co tu nesouhlasně píši zakladatelce. Ve finále se dozvíme, že zakladatelce závidíme.
To jenom, abych tady zakladatelce ušetřila práci se základním nového nicku, který následně teatralně smazne.
Představ si, že když přijedeme k našim tak jim tam sama od sebe uklízím, manzel třeba dělá dřevo apod. To je co.
A proč se nezapojuje otec dítěte? Do chodu domácnosti i do péče o dítě? Ty taháš za kratší provaz. Kdybych slyšela, jak ošklivě o mě mluvíš, tak bys se hodně rychle odstěhovala.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat