Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Jako je pravda, ze se da o planovanem otehotneni rict, ze je to mile prekvapeni, ale vetsina paru ma i rozmysleno, kde budou s ditetem zit, a obvykle nedavaji rodinnym pribuznym 2 mega bez vidiny vraceni. Nebo ty jsi chtela s jeho mamou sdilet jednu kuchyn a jeden zachod?
Vždyť jsi psala, že dítě přišlo nečekaně a kdyby jste věděli, že tak brzy budete mít dítě, tak peníze tchyni nepůjčíte.
Najednou jste se snažili. Bez vlastního zázemí, bez peněz…to je hodně hloupé rozhodnutí, se v takové situaci snažit o dítě. Takže máš, co jste chteli ![]()
@Anonymní píše: Více
Jo vy jste si pořídili vědomě dítě do téhle situace
tak to jo, to je logické
Já to chápu, i když sklidím vlnu kritiky, taky svou tchyni nemuzu vystat. Autorka to trochu přehnala s interpretací, ale je to pochopitelné, ubližila ti v těžkém období a to se těžce odpouští
@ann.marie966 já jen říkám, že to přehnala s vyjádřením, ale je to zároveň i pochopitelné
Á myslím, že jste autorku už naštvali tak, že už na nic neodpoví 😀
@stinga píše: Více
Pobavilo mě to ve spojitosti s příspěvkem od Mado na straně č. 2.
@Andy689 píše: Více
Jako je to pochopitelne, sice nic zasadniho ji tchyne podle popisu nedela, ale chapu, ze by chtela zakladatelka mít svoji domacnost. O to je vic zarazejici, ze ji nechavaji uplne klidnou 2 mega, kterymi přítel zvelebil bydleni sve matce. Oni sami zadne dalsi finance na vlastní bydleni nejspis nemaji, takze to nema moc reseni.
@Gerbera001 píše: Více
Jj, a dítě bylo překvapení. Sice se snažili, ale fakt to nečekali. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat