Listopad 2015

• Otevřená skupina

Ahojte maminky, založila jsem novou skupinu pro holky, co mají termín v listopadu, jelikož ostatní skupiny nikoho nepřijímají a toto je otevřená skupina :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
3.11.15 21:53

@SjuX Ahojky :) tak už jste doma, viď? A jak Vám to jde, co prdísek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
4.11.15 08:53
@Lucinka0304 píše:
Ahoj holky, kolik vazili vase mimca v 36tt? Me dnes rekli, ze ma maly 2403g a ze je to malo. Me to tedy malo nepripada.

Ahoj, mně vážili mimčo v 37. týdnu a mělo 2700g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
4.11.15 08:55
@calistoo píše:
Ahoj :) u mě taky docela v pohodě, dělám vše jako normálně…akorát včera jsem běhala po Ikee, Mobelixu a Scontu…a když jsem se dobelhala domů, docela jsem si nadávala. Bolelo mě malinko v kříži, třísla a hlavně zadek od kostrče až dopředu nad stydkou kost…a to docela dost. Asi znamení, že se mám uklidnit a trochu odpočívat :) každopádně jsem šla na poradu s mamkou, tak povídala, že to vypadá, že se vyklube dřív (termín máme 27.11.). Prý bolesti v tříslech a v pipce signalizují, že se to blíží…také povídala, že se k tomu přidá tlak na střeva a častá potřeba, i když je to jen planý poplach. Což už mám taky, tak jsem zvědavá :)

Taky mám takové zvláštní bolesti nebo píchání v pipce, sem tam. Já mám termín 17. 11. a taky si myslím, že to přijde dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.11.15 09:32

Me v zadech picha jen po dlouhe procházce, jinak zatim ne. Ale píchání mocaku nebo ceho mam taky, trisla v poho. Ale termin daleko, az 30.11.:) mam v planu od 38tt delat trochu vic aktivit, at se pak nemusi porod vyvolavat :)

Jinak jak mate planovany porod a manžela /pritele? Ja ho budu mit u porodu, pokud to vyjde. A vaham, co mamka…ona se mnou od pristiho tydne bude az do porodu, v Německu, tak premyslim, zda tam mit pak oba, ale rikam si, ze manzel booohate staci :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.11.15 09:41

Já mám termín 18.11. doufám že budu rodit v termínu, u nás otvírají 12.11. porodnici po rekonstrukci. Teď je zatím přemístěna a nejsou tam takové podmínky jako mají být v té nové. Tady se může stát, že přítele nepustí se mnou, jen až přímo k porodu, pokud nebude v tu dobu rodit jina maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.11.15 09:42

Já tam teda přítele mít budu. A myslím, že to bude stačit :) mamku bych si nevzala, i když je to moje zlato. Připadá mi to jako taková událost, která patří jen nám dvoum / třem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.11.15 09:43

Mě na kurzu říkali, že u porodu můžeme mít jen jednu osobu. Třeba to je v Německu jiné, ale myslím že jedna stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.11.15 09:44

To fakt? Když by vás bylo víc, nesmí tam? Juj. Tak to držím palce, ať se mimco drží termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.11.15 10:03

Bohužel nesmí. Mají provizorní podminky. Vše to záleží na tom, podle toho kolik je tom zrovna maminek. Když bych byla sama, pustili by ho na pokoj už před porodem a mohl by byt se mnou, jinak az přímo k porodu, ale už se prý stalo, že rodili dvě maminky současně a to by tam nemohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.11.15 10:15

Ajaj. Takže byste rodily s cizí ženou vedle sebe? Joj, to je mazec. Tak ještě jednou, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.11.15 10:20

Jojo. jen by to oddělili nejakou plentou. Snad to bude v pohodě a malá počká:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.11.15 11:28

Drzkm palce, at teda mimco pocka do terminu, aby otevreli zrekonstruovanou porodnici.
V nemecku sem cumela, jaka je porodni mistnost-je to jak velky obyvak, z jedne strany takova kuchynka, z druhe telocvicna, uprostred polohovani mega postel…je otazka, jestli pri porodu tohle pekne prostredi clovek vubec vnima :))) a pomerne me nenapadne nutili k porodu ve vane, tu tam maji taky slusnou :))) ale rodit do vody nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.11.15 11:41

Holky děkuji Vám. Doufám že to vyjde:-)

Ty jo, tak to tam máte parádní. Tady by to mělo být už také modernější, tak jsem zvědavá. Asi je i důležité, aby se tam člověk cítil dobře, takže to určitě trochu vnímat budeš;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
4.11.15 15:58

V Jablonci nad Nisou mame taky takovehle porodni pokoje. Je to tam prima. Je tam vana, sprcha, zachod, kuchynka, porodni postel, mice, stolicky a televize pro tatinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.11.15 16:11

Jeeeee! Já chci taky! To je paráda! My tam máme boxy a slyšíme hekajici sousedku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny