Můžu otěhotnět po cystě?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A byli jste i na imunologii? Já taky trpím na cysty a přes to sem otěhotněla, sice po 6 letech a několika IVF ale nakonec se povedlo přirozeně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Simonkaa01 píše:
A byli jste i na imunologii? Já taky trpím na cysty a přes to sem otěhotněla, sice po 6 letech a několika IVF ale nakonec se povedlo přirozeně.
Nebyla.. právě že já jsem už tak na dně že jsem šla ke svému doktorovi na gynde a pan doktor mi řekl že jestli nebudu do konce roků tak že v lednu půjdu na vyšetření a že se na mě podívají ale ta psychyka a tý nervy čekat do ledna je mooc
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý večer, chci se zeptat jestli to někdo měl…
Už 3krat byla na operaci na cyste vždy potym ptala jestli můžu otěhotnět řekli mi že ano že jsem v pořádku… už pomalu to budou 2roky děláme proto vše byli jsme ve fertimedu tam se zjistilo že je vše v pořádku oba jsme plodný jen u mě bylo že mám málo krvinek… začala jsem brát železo v tom je i kyselina listova a začínam pít ananasovy džus, a pořád nic ale v myšlenkách mám jestli to fakt není skrz té cyste
Zkus na to nemyslet, vím, že se to říká lehce, ale opravdu je to v hlavě. Počítala jsem spoustu diskuzi jak nejrychleji otěhotnět, nebo jak tomu pomocí a narazila jsem na kapky gynex. Jsou přírodní a hodně holek po nich otěhotněla, nemůžu říct z vlastní zkušenosti, ještě jsem je nezačala brát, ale šla bych do jich. Blahodárně působí i na veškeré gynekologické problémy.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Čeští muži
- Může řidič Uberu nebo Taxify jezdit v noci, případně mezi okresy?
- Můžu být těhotná - opožděná ms, nechráněný sex a negativní test
- Co vše může jíst dítě a jakými způsoby mohu upravovat jídlo
- Uhnizďování tak brzy? Co všechno můžu z grafu vyčíst?
- Může to být ADHD?
- Prasklá cysta, postup gynekologa
- Může to být covid?
Dobrý večer, chci se zeptat jestli to někdo měl…
Už 3krat byla na operaci na cyste vždy potym ptala jestli můžu otěhotnět řekli mi že ano že jsem v pořádku… už pomalu to budou 2roky děláme proto vše byli jsme ve fertimedu tam se zjistilo že je vše v pořádku oba jsme plodný jen u mě bylo že mám málo krvinek… začala jsem brát železo v tom je i kyselina listova a začínam pít ananasovy džus, a pořád nic ale v myšlenkách mám jestli to fakt není skrz té cyste