Lituji neočkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
27.10.18 15:16
@luca241 píše:
A pak jsou i děti ,které byly naočkováne dle kalendáře,s reakcemi jak krava a stejně se jim nakonec neutvorily protilátky.Takze bádat co by -kdyby, nemá moc smysl.

Presne. Ale na nekoho se vina hodit musi.

• Citovat
  • Upravit
21091
27.10.18 15:24
@Hadumi píše:
@P4ja já vím. Já to myslela tak, že čk by dítě mohlo chytnout i přesto, kdyby bylo očko. A dcera rozhodně jednoduchý průběh neměla.

Jj, kamarádka čk měla taky. A nejhorší na tom je, že věděla od koho a v práci jich bylo x a nikdo jim ani nedal vědět, že ten dotyčný čk má a nikam je neposlali. Takže na testy šli ze své iniciativy a ještě i doktorů byli za prudice. No polovina z nich hodnocení měla taky. Ale kdyby nikam nešli, tak by to asi taky šířili dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 21:19
@Verun83 píše:
Ja nic. Ale precti si to po sobe, cos napsala. Treba ti to dojde.

Byla ti normální konverzace a napsala jsem, ze me neockovane dítě prodělalo černý kašel. Není tam nic, kvůli čemu bys mela byt na me sprostá. Ale chápu, mas vlastni problémy a potřebujes se na někom odreagovat. Vlastně je mi te líto .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 21:21
@Verun83 píše:
Presne. Ale na nekoho se vina hodit musi.

Vinu jsem na nikoho nehazela, znovu opakují, byla to normální konverzace. Fakt je mi te líto, ze vším vidíš útok na někoho jiného.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
27.10.18 21:22
@Anonymní píše:
Byla ti normální konverzace a napsala jsem, ze me neockovane dítě prodělalo černý kašel. Není tam nic, kvůli čemu bys mela byt na me sprostá. Ale chápu, mas vlastni problémy a potřebujes se na někom odreagovat. Vlastně je mi te líto .
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 21:23
@Verun83 píše: :lol: :lol:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Verun83
27.10.18 22:02
@Anonymní píše: :lol: :lol:

Emimino je kouzelny v tom, ze spousta zenskych tady naprosto presne vi, co ten clovek na druhy strane proziva. Nikdy ho nevidely, nevi, zda je to muz, zena, dite. A kdyz uz nevi, jak by se obhajily, tak proste napisi, to co ty. Nemusi ti me byt lito. Mam se dobre. Ale mam pro tebe jednu radu. Jako matka dvou deti. Prevezmi zodpovednost za sve dite a rozhoduj podle sveho nejlepsiho vedomi. Dost se ti ulevi a nemusis tu psat, jak ti doktorka odmitla naockovat dite. neverim, ze ti doktorka rekla - dite vam nenaockoju. Pokud ano, mohla si zavolat do ockovaciho centra a situaci poresit s nima.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 22:11
@Verun83 píše:
Emimino je kouzelny v tom, ze spousta zenskych tady naprosto presne vi, co ten clovek na druhy strane proziva. Nikdy ho nevidely, nevi, zda je to muz, zena, dite. A kdyz uz nevi, jak by se obhajily, tak proste napisi, to co ty. Nemusi ti me byt lito. Mam se dobre. Ale mam pro tebe jednu radu. Jako matka dvou deti. Prevezmi zodpovednost za sve dite a rozhoduj podle sveho nejlepsiho vedomi. Dost se ti ulevi a nemusis tu psat, jak ti doktorka odmitla naockovat dite. neverim, ze ti doktorka rekla - dite vam nenaockoju. Pokud ano, mohla si zavolat do ockovaciho centra a situaci poresit s nima.

Pises velice útočně. Byla to veta oznamovací, ze me Dr. nemaočkovala dítě a me dítě pak tu nemoc dostalo. Nevinila jsem ji z niceho. Děláš z toho zbytečnou kovbojku. A je evidentní, jak se potřebujes na někom vybit. Ale já se na tebe nezlobim.

• Citovat
  • Upravit
34322
28.10.18 19:45
@Anonymní píše:
Pises velice útočně. Byla to veta oznamovací, ze me Dr. nemaočkovala dítě a me dítě pak tu nemoc dostalo. Nevinila jsem ji z niceho. Děláš z toho zbytečnou kovbojku. A je evidentní, jak se potřebujes na někom vybit. Ale já se na tebe nezlobim.

Víš, ty reakce nemusí být jen „teplotka a zarudnutí místa vpichu“. Mohou to být těžké neurologické nebo autoimunitní záležitosti, které bývají nevyléčitelné, těžce poškozující a často v různém časovém horizontu smrtelné. Proti tomu je prodělaný černý kašel, byť s ošklivým průběhem, opravdu čajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
15.12.18 23:04
@Mooonki píše:
Já jsem teda z těch matek, která pokud to jde, naočkuje své dítě proti všemu co je k dispozici… takže naše malá tříletá má v sobě hexa, synflorix, priorix-tetra, rotarix a nyní i očkování proti encefalitidě.

Uf. A nějak retardovana zatím není? Nemyslím to vážně zle, ale vyvíjí se jak má? Mluvení, koordinace atd.? Imunitu vpořádku? A dbala jste u očkování aspoň pravidel bezpečnosti - očkovat zcela zdravé dítě každou, vakcínu zvlášť, neočkovat dítě pod 5kg..
Můžu se zeptat, kdy dostala první očkování a kolik tehdy vážila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
16.12.18 00:52
@anonym píše:
Uf. A nějak retardovana zatím není? Nemyslím to vážně zle, ale vyvíjí se jak má? Mluvení, koordinace atd.? Imunitu vpořádku? A dbala jste u očkování aspoň pravidel bezpečnosti - očkovat zcela zdravé dítě každou, vakcínu zvlášť, neočkovat dítě pod 5kg..
Můžu se zeptat, kdy dostala první očkování a kolik tehdy vážila?

Me to co paní napsala nijak moc očkování neprijde.Můj syn 2,5 encefalitidu ještě nemá ale v plánu je misto toho ma meningokoka jo a nemá rotaviry.Vyvíjí se az moc oproti jiným dětem.Mluví,chytrý,bystrý a zdravý az moc spíš se obávám ze bude mít vysokou imunitu po mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
5.2.19 14:36
@Anonymní píše:

Nevím, jestli tě to uklidní, ale naočkované dítě může dostat černý kašel stejně jako nenaočkované… co se týče údajného ‚lehčího průběhu‘ u očkovaných tak ani tomu moc nevěřím, protože můj neočkovaný syn ho měl lehčí než řádně očkovaná dcera… a vůbec nejhorší jsem to měla já, která jsem byla v dětství očkovaná prý ‚mnohem účinější vakcínou‘… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.2.19 16:00
@rébi píše:
Nevím, jestli tě to uklidní, ale naočkované dítě může dostat černý kašel stejně jako nenaočkované… co se týče údajného ‚lehčího průběhu‘ u očkovaných tak ani tomu moc nevěřím, protože můj neočkovaný syn ho měl lehčí než řádně očkovaná dcera… a vůbec nejhorší jsem to měla já, která jsem byla v dětství očkovaná prý ‚mnohem účinější vakcínou‘… :nevim:

A jsi sijistá, že ta vakcína u tebe ještě pořád působí ??? Mně právě doktor doporučoval tetanovku v kombinaci právě s černým kašlem. Protože ty naše staré už nefungují. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.2.19 16:01
@rébi píše:
Nevím, jestli tě to uklidní, ale naočkované dítě může dostat černý kašel stejně jako nenaočkované… co se týče údajného ‚lehčího průběhu‘ u očkovaných tak ani tomu moc nevěřím, protože můj neočkovaný syn ho měl lehčí než řádně očkovaná dcera… a vůbec nejhorší jsem to měla já, která jsem byla v dětství očkovaná prý ‚mnohem účinější vakcínou‘… :nevim:

A jsi sijistá, že ta vakcína u tebe ještě pořád působí ??? Mně právě doktor doporučoval tetanovku v kombinaci právě s černým kašlem. Protože ty naše staré už nefungují. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek