Lockdown a nákupy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
9.3.21 10:03

Objednávám z tchiba, sekáče kloudičinkoutek, z glami, lidlu, nebo speciálních obchodů pokud potřebuju něco specifického

• Citovat
  • Upravit
53190
9.3.21 10:09
@Havlova píše:
S oblečením by se měl ještě měl obejít v dětském, nebo se pletu? Já žila v domnění, že je běžně do 164/170. Kupuju v HM dceři sportovní mikiny v chlapeckém, dcera měří 170.

Jak kde a jak co, ale ano, vesměs se ještě vejde. Boty jsou horší už od té 37, tam dětská končí a chlapská začíná až na 40. Naštěstí trvalo jen rok a půl, než ty tři čísla překonal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.3.21 10:18
@sakota píše:
Mne chybej sekace. :( V podstate temer nenakupuju na sebe obleceni jinde, ne ze bych ho mela malo a nutne potrebovala, ale stejne mi to chybi.

Mě takyyyy. Já nekupuju utěrky na nádobí, ale koupím v sekáči prostěradlo nebo povlečení a z toho si utěrky ušiju. Jsou stokrát lepší. Jenže začínají docházet… Dětem přešívám plesový šaty na princeznovský nebo dělám kostýmy na hraní. A občas ulovím i něco pro sebe. Hele, to budou ty pozůstatky dávných předků zběračů. Geneticky podmíňená radost, že něco najdeš… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10651
9.3.21 10:23
@pikola píše:
V Německu se ted pomalu otvírá, knihkupectví co mělo papírnictví otevřené bylo skoro celou dobu, teď nám otevřeli kadeřnictví a teď budou začínat malé obchody. bylo třeba zavřené květinářství. Ale máme trošku jinou situaci.

A zavření jste od kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
9.3.21 10:30
@Janli píše:
Mě takyyyy. Já nekupuju utěrky na nádobí, ale koupím v sekáči prostěradlo nebo povlečení a z toho si utěrky ušiju. Jsou stokrát lepší. Jenže začínají docházet… Dětem přešívám plesový šaty na princeznovský nebo dělám kostýmy na hraní. A občas ulovím i něco pro sebe. Hele, to budou ty pozůstatky dávných předků zběračů. Geneticky podmíňená radost, že něco najdeš… :mrgreen:

Ty šaty jsou dobrý nápad. Já takhle jednou viděla ve výprodeji těch svatebních salonů úžasné červené krajkové šaty. Toho materiálu na nic, a ty spodnice k tomu. A já blbá zaváhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
9.3.21 10:31
@janickaIII píše:
A zavření jste od kdy?

Od půlky prosince myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
9.3.21 10:47
@Janli píše:
Mě takyyyy. Já nekupuju utěrky na nádobí, ale koupím v sekáči prostěradlo nebo povlečení a z toho si utěrky ušiju. Jsou stokrát lepší. Jenže začínají docházet… Dětem přešívám plesový šaty na princeznovský nebo dělám kostýmy na hraní. A občas ulovím i něco pro sebe. Hele, to budou ty pozůstatky dávných předků zběračů. Geneticky podmíňená radost, že něco najdeš… :mrgreen:

Ja teda kupuju jen na sebe, neco na normalni noseni, neco na „zkostymovani“ na larpy. Presne, to poteseni, kdyz najdu neco dobryho!! A za par kacek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
9.3.21 10:52

Naštěstí mam pro deti vsechny veci, co potrebuji. Boty jsem stihla koupit pred zavrenim. Co mi chybi jsou antikvariáty, miluju knihy. :mrgreen: A deti jsou po mne. Jeste mi chybi papirnictvi, jsem na to ujeta. Tak jsem si pro zmenu objednala pro me a deti veci z Japonska. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
9.3.21 11:14

Já jsem si pro mimco nakoupila oblečení až do roka, než jsme se odstěhovali z Prahy, abych měla. Tady nekoupim nic a bylo tehdy po prvním lockdownu a všude slevy, jaké nebyly on-line. A navíc jsme bydleli blízko OC, kde byly všechny takové ty základní obchody s věcmi pro děti. Teď už jenom on-line, nejake slevy jsem pochytala, ale je to pro me stejné, jako kdyby zadnej lockdown nebyl, protože tady toho člověk moc neporidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
9.3.21 11:20
@pikola píše:
Od půlky prosince myslím

To nebylo otevřeno ani na vánoční nákupy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
9.3.21 12:02
@inkakřivák píše:
Nepovídej! Podle místních nadavacu mám dojem, že jen u nás je něco omezené :mrgreen:. A ono i jinde? Jo, já vím, je to celkem všude stejné.
Chybí mi knihkupectví, ráda si listuju, než koupím. Jinak běžný nákup jednou za týden dva a klid. Když bych potřebovala něco hodně nutně, e-shop to jistí.

Prave, ze CR to nijak omezene extra nemelo a jeste to lidi nedodrzuji a pak to vypada, jak to vypada. Restaurace mame zavreny od zacatku listopadu, obchody vsechny krome tecg potravin a podobne od 14.12., to byly zavrene i skoly a skolky dva mesice. Zakaz nocniho vychazeni. Od baraku jsme mohli jen 15 km, hlidali to. Sjezdovky zavrene a u nich policajti a mohla bych pokracovat. Proto ted zacina rozvolnovani a v CR Lockdown. Knihkupectvi mi nechybi vubec, objednavam online v DE anebo v Dobrovskem v CR a nechavam si to tady poslat. Pro me je to usetreny cas nez stat v tom obchode :lol: potraviny nakupuju strjne jako driv, plus teda diky covidu zavedli online nakup - objednam a vyzvednu jidlo (manzel) a to mi usetri spoustu casu, tak to budu vyuzivat uz nastalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
9.3.21 12:04
@pikola píše:
V Německu se ted pomalu otvírá, knihkupectví co mělo papírnictví otevřené bylo skoro celou dobu, teď nám otevřeli kadeřnictví a teď budou začínat malé obchody. bylo třeba zavřené květinářství. Ale máme trošku jinou situaci.

Ono taky zalezi ktera Bundesland. Sasko, kde bydlim, mi prijde, ze to ma vzdy nejprisnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
9.3.21 12:47
@janickaIII píše:
To nebylo otevřeno ani na vánoční nákupy?

Ne. A přežili jsme to. Zrovna vánoční šílenství mi nepřijde jako důvod něco otevírat, spíš naopak. Teď jsou otevřený nějaký obchody malý ale musíš si tam domluvit termín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
9.3.21 14:01

@Midaku Předpokládám, že ta noha mu vyrostla za ten týden, co je zavřeno? Tak objednej, vyzkoušej a nevhodné vrať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
9.3.21 14:02
@unuděná píše:
@Kacka2 To jsme na tom úplně stejně. Syn měří přes 150cm a boty nosí 41, takže teprve testujeme, kde mají malé pánské velikosti a jak to navazuje :think: Zatím si teda vystačí s tím, co má a boty bereme ze sportů. Ale dochází spoďáry a tepláky jsou věčné téma :mrgreen: A podprdu taky nekoupím, to i v obchodě jich zkusím 20 a z toho horko těžko koupím jednu..

A proč sis nekoupila v únoru? Přece se mluvilo o lockdownu už delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí