Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Mám dotaz na ty, kteří byli pozitivně testovány, Víte od koho jste se nakazili? Nebo vůbec nevíte a tudíž jste to chytli někde v obchodě nebo na ulici. Předem moc děkuji za odpovědi.
V práci a kamarádka od dítěte své kamarádky. Obě víme na 100%
Já od rodiny a ta při kontrole v lékařském zařízení, kdy byli objednani na čas, ale tento nebyl dodržen a čekali tam 45 min.
Moji příbuzní se nakazili na oslavě, kam virus přinesl člověk, který se vrátil ze zahraničí. Měl příznaky, ale negativní PCR. Covid to přesto byl.
Nezjistili jsme to, ale soudě dle posloupnosti příznaků to bylo s největší pravděpodobností v obchodě. Normálně si dezinfikuju nejen ruce, ale i madlo vozíku a ten den dezinfekce došla… ![]()
Manžel to přinesl z práce od spolupracovníka, ten se nakazil doma od dospělého syna.
@1pavla píše:
Mám dotaz na ty, kteří byli pozitivně testovány, Víte od koho jste se nakazili? Nebo vůbec nevíte a tudíž jste to chytli někde v obchodě nebo na ulici. Předem moc děkuji za odpovědi.
Dcera (5) let přinesla nákazu ze školky. Následně se nakazila celá naše rodina (tzn. další 3 lidé), manžel dál nakazil své 3 kolegy a ti zase několik členů svých rodin ![]()