Lockdown a nákupy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
9.3.21 18:13

Jidlo objednavam Rohlik a iTesco a Pepco nebo Kik mi zatim nechybi. Ptz co jsem myslela, ze bude potreba, jsem si sehnala radsi dopredu.

Ale co mi chybi, jsou bazarky ala hrabaky
To je moje zavislost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8758
9.3.21 19:10

@Janli ale já se na nic nevymlouvam a na nic si nestěžuju, jen jsem z legrace napsala, že snad budu muset boty ušít. A jo, pro mě je lepší je ušít, než kupovat přes net. Ona není široká noha jako široká noha. To, co většina lidí považuje za širokou nohu, je pořád podstatně užší, než to, co mám já a moje děti. Kdybys dala tip na ty obchody, co se specializují na široké nohy, budu ráda. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.3.21 19:11

@Midaku moje holky mají fakt široký nohy, navíc s vysokým nártem, v běžné konfekci boty nekoupíme. Tip na obchod jsem ti dala, lepší tu asi není.

• Citovat
  • Upravit
8758
9.3.21 19:33

@Janli ok, díky mrknu se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4947
9.3.21 20:01

Já se snažím minimalizovat možné problémy a vracení a objednávám z e-shopů to, co už doma máme, jen ve větších velikostech. Ono nerostou jen malejm dětem nohy, ale třeba i puberťačkám prsa. :mrgreen: Tak jsem holt podle čísla produktu našla tu samou podprsenku u Marks and Spencera, akorát s větším košíčkem. S botama to bylo totéž - tyhle ti vloni seděly? OK, mají je furt, vezmem o dvě čísla větší. Na vybírání podle jiných kritérií snad zase někdy dojde, ale teď je podstatné přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí