Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
31. 10 mám rezervovaný pokoj v hotelu Orea Hotely Pyramida v Praze, je to tedy pouze jedna noc. Pokoj mám rezervovaný pro mě a mojí kamarádku. Rezervovala to ona a to v pondělí.
Od čtvrtka platí nová pravidla pro hotely. Znamená to, že naše rezervace propadá? Je to zvláštní, že stránky na rezervace stále fungují.
Prosím, budu moc ráda za pomoc!
Vaše rezervace by platit neměla, pokud nejde o obchodní cestu apod. Rezervace, si myslím, budou fungovat dál, právě pro tyhle povolené možnosti.
Nejlépe si do hotelu zavolat.
Melo by to byt, jak pise Anik. Kdo uz je ubytovany, muze pobyt dokončit. Jinak jsou hotely jen pro cizince, co tu jsou nebo služební cesty.
Manžel včera normálně spal v Praze na ubytovně, ale oni tam jezdí pracovně.
@Nicole 1234 píše:
Manžel včera normálně spal v Praze na ubytovně, ale oni tam jezdí pracovně.
ale to patří mezi vyjímky
@Tamtam12 proč nezavoláš do hotelu a nezeptáš se přímo na recepci?
Máme rezervovaný pobyt na chalupě na konec listopadu a včera mi majitelka psala, že teď mají zákaz poskytovat ubytování. Budeme čekat, jak se situace vyvine za měsíc.
Hele, situace v hotelech je takova, ze doufaji v kazdeho hosta. Proaktivne ti to nikdo rusit nebude (pokud vylozene nezaviraji).
Zase dva cizí lidi spolu mohou jet na chalupu. Ale do hotelu ne.
@Anonymní píše:
Hele, situace v hotelech je takova, ze doufaji v kazdeho hosta. Proaktivne ti to nikdo rusit nebude (pokud vylozene nezaviraji).
Asi tak. Sice ví, že je to zakázané, ale… ![]()
Tak ona povinnost zjistovat druh pobytu hotelum narizena nebyla. A i kdyby tak stale je to na zodpovednosti hosta co uvede.
@Anonymní píše:
Tak ona povinnost zjistovat druh pobytu hotelum narizena nebyla. A i kdyby tak stale je to na zodpovednosti hosta co uvede.
My byli nějak v květnu taky na penzionu a paní jen ‘jste tu pracovně ze?’
Samozřejmě. Na víkend a s dítětem. Obsazené jen dva pokoje a vůbec jsme se nesetkali.