Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Medova a můžu se zeptat, jak dlouho jste čekali od objednání a v kolika letech jste objednávali? ![]()
@Meganie objednávala jsem asi v pondělí a pátek jsme šli, takže to byl fofr
synovi je 3,5
@Medova píše:
@Meganie objednávala jsem asi v pondělí a pátek jsme šli, takže to byl fofrsynovi je 3,5
Tak už jsme k ní taky objednaní, za 14 dní.
A pomohla synovi? ![]()
@Meganie super, taky docela rychle
určitě pomohla. On teda těch hlásek neumí hodně a hodně slova patlá, tak s ním je to na dlouho, ale pokrok určitě je. I když po druhý návštěvě jsem to chtěla vzdát, ale pak se začal snažit. A konečně zvládá F a V
Jak je to u vás?
@Medova píše:
@Meganie super, taky docela rychleurčitě pomohla. On teda těch hlásek neumí hodně a hodně slova patlá, tak s ním je to na dlouho, ale pokrok určitě je. I když po druhý návštěvě jsem to chtěla vzdát, ale pak se začal snažit. A konečně zvládá F a V
Jak je to u vás?
Tak to jsme na tom podobně, spíš hůř…
Neumí hodně písmenek a strašně patlá. Neumí S, V,L, R,Ř, F takže jí jde fakt blbě rozumět. ![]()
@Medova A taky se bojím, jak bude spolupracovat, když doma trénujem, tak vydrží chvíli a pak už nespolupracuje a kouká všude kolem. ![]()
Neboj, málem toho neumí opravdu hodně, dělám mu běžném tlumočníka ![]()
Ona to s dětmi fakt umí. A jak jsou v cizím prostředí a s jinou osobou, tak jsou k nepoznání. Naučí, jak s dětmi cvičit, aby je to bavilo a spoustu ruznej pomůcek - peříčko, větrník a Já nevím co. My tam jdeme v patek a syn synek už těšíme, jak bude pochválenej a dostane hvězdičku a bude si moc hrát s náklaďákem ![]()
@Medova Tak to jsi mě potěšila.
Byla bych ráda, kdyby se jí ta výslovnost konečně zlepšila.
A jak často k ní chodíte?
@Meganie ahoj, tak co logopedie? Chodite? Jak jste spokojení? ![]()
@Medova píše:
@Meganie ahoj, tak co logopedie? Chodite? Jak jste spokojení?
Ahoj, tak nakonec jsme tam byli asi čtyřikrá a logopedku jsme změnili.
Nebyli jsme moc spokojení. Ale znáš to, sto lidí, sto chutí nebo názorů.
Vy chodíte stále a všechno v pořádku? ![]()
@Medova Asi jsme si tak úplně nesedli, s malou nebyl problém, spolupracovala a paní to s dětmi evidentne umí. Ale k nám byla arogantní, řekla i věci, které by si dle mého, neměla jako profesionál dovolit. Poslední kapka byla, když nás po 15 min. poslala domů s hromadou vytisknutých papírů, ať cvičíme doma a přijdeme zase za měsíc.
Nechci to tu víc veřejně rozebírat. ![]()
Ale jestli vy máte úplně jinou zkušenost a jste spokojení, tak je to jedině dobře. ![]()
Jinak my jsme přihlášení k paní Kabrhelové, ale půjdeme tam příští týden poprvé. Ale musím říct, že už po telefonu, to byla příjemná domluva. ![]()
@Meganie arogantní? To mě docela překvapuje. Jsem docela zvědavá, co vám řekla, kdyby se ti chtělo, tak napiš do sz
ona je paní Tesfaye přece jen už starší a spoustu věcí bere jinak ![]()
@Medova píše:
@Meganie arogantní? To mě docela překvapuje. Jsem docela zvědavá, co vám řekla, kdyby se ti chtělo, tak napiš do szona je paní Tesfaye přece jen už starší a spoustu věcí bere jinak
napíšu ti to do sz ![]()