Looking for pets - pejskové z Rumunska, zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12659
2.11.25 14:29
@adresa píše: Více

Jak rikas, na vesnici to tak je. Tam se zastavil cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20633
2.11.25 14:34

@stinga no já doufám, že tu naší fenečku převychováme a naučíme co bude potřeba, aby se jí syn nebál a ona na nás nevrčela a neoháněla se zubama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.11.25 14:44
@884135 píše: Více

Nemáš žádný soucit s dětmi, které se bojí psů a s pokousanymi lidmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.11.25 14:46
@bilyleknin píše: Více

To zkusím, dík za tip, chování bezohledných pejskařů je potřeba pořádně rozmaznout, aby si lidé uvědomili jak jsou pejskaři za bezohlední a nebezpeční a začali pokousání a útoky psů hlásit na policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.11.25 14:48
@884135 píše: Více

Strach z pokousání od divokého rumunského psa = troll, blb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33632
2.11.25 14:48
@marcellia píše: Více

To určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.11.25 14:51
@adresa píše: Více

Přesně tak, zatím rumunský pes jen zastavil na několik hodin metro, to nic není pár milionů ztráty dopravního podniku, počkáme až někoho pokouše nebo nakazí vzteklinou, pak to možná budeme řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
2.11.25 19:59
@marcellia píše: Více

Když dostávali nažrat a nikdo je nedržel na řetězu, tak to zas takoví chudáci nebyli, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
3.11.25 00:13

Já bych do toho nešla. Ti pejsci předtím obvykle žili divoce, takže nemají žádný výcvik. Kolikrát až do odchytu nebyli nikdy ani na vodítku. Jsou zvyklí se toulat a budou se o to pokoušet i tady. Vzít si dospělého pejska s takovou minulostí, to je úkol pro někoho zkušeného. Běžný český pejskař to s takovým zvířetem bude mít těžké a pravděpodobně ho nebude zvládat. A třeba k dětem je to absolutně nevhodná a nebezpečná volba… Chápu touhu pomáhat, ale ta by neměla zastínit zdravý rozum. Je to prostě moc velký risk… Já osobně se řídím tím, že když chce člověk pomáhat, tak se má napřed rozhlédnout kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný