Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Řekla bych, že má špatne boty, blbý materiál a nebo by mohl mít z vlhka i plíseň.
Spíš než sportovní obchod se podívej na zdravotní obuv pro děti.
Dítě potřebuje místo v botě… širokou botu. za mě barefoot nejlepší, poskytuje dost prostoru pro nohu. Jaké boty jste mu koupili v tom sportovním obchodě??
Také bych řekla, že to bude asi plíseň. Zkoušela jste mast na plíseň, jestli pomáhá?
Asi bych se zaměřila i na kvalitní bavlněné ponožky, nebo teď v létě co nejvíce chodit v sandálech.
@KKK85 ty předtím měl z Deichmannu, tam nám doporučila že jsou prý kvalitní, dobře se v tom chodí, zkoušeli jsme vyndat vložku, místo tam měl, a chodilo se mu v tom dobře, teď už chodí sám aniž by padal, tak má boty ze sportu Nike, vložka by měla být údajně kvalitnější, zatím se to teda neloupe ale on to měl vždy po nějaké době
@lucynka25 zkusíme tyhle boty a kdyžtak koupíme nějaké zdravotní, popřípadně i mastičku, nevím jestli plíseň začíná loupáním, podle fotek když jsem hledala to byl extrém, skoro na všech prstech, on to má vyloženě jen na palcích, míň, ale má, a hlavně na obou, tak uvidíme
Dobrý den
Mám 14 měsíčního syna, a začala se mu loupat kůže na obou palcích, z prvních bot, poté jsme kupovali druhé, sandálky ze sportovního obchodu, předtím jsem pár dní boty nedávala tak se mu to zahojilo, ale pár dnů po nošení se mu opět začala kůže loupat, zas jsem pár dnů nedávala, zahojeno, jenomže to měl i z bačkůrek, není to extrémně ale má to docela dost vidět, nevím jestli ho to bolí při chůzi, místo v botě má, nevíte čím by to mohlo být nebo jestli pomůžou třeba vložky do bot? Děkuji