Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, je tu někdo obeznámen s pojmem lovebomning? Myslíte, že něco takového může být v jakémkoliv vztahu ne jen romantickém? Například ve vztahu s tchyni?
S tchyni si to nejak neumim predstavit, protoze do ty se snad normalni clovek nedokaze zamilovat, ne? ![]()
@Caridina Nejde o milování, ale o ze začátku zvláštní až bych řekla afektovanou náklonost, dárky, návštěvy na narozeniny a svátky a teď jak kdybych neexistovala.
@Anonymní píše:
@Caridina Nejde o milování, ale o ze začátku zvláštní až bych řekla afektovanou náklonost, dárky, návštěvy na narozeniny a svátky a teď jak kdybych neexistovala.
Ja si myslim, ze aby to byl love bombing, musi z tvoji strany byt prave ta zamilovanost. Ja tohle zazila 1× v zivote a trpela jsem jak blazen. To te to tak moc trapi, ze ted nejevi tchyne zajem? S tchyni jsem zazila to, ze ze zacatku taky ze me byla unesena, ale jak si nasel svagr pritelkyni, ja absolutne prestala existovat, ale svym zpusobem mi to bylo jedno, pac jsem vedela, ze si tchyne s takovou piz.dou nabije cumak. A taky ze jo… neni v tom spis neco takovyho?
Urcite to mozne je. Nebude to asi uplne, love bombing’ protoze se nejedna o romanticky vztah, ale stejny princip.
Ahoj, je tu někdo obeznámen s pojmem lovebomning? Myslíte, že něco takového může být v jakémkoliv vztahu ne jen romantickém? Například ve vztahu s tchyni?